Poll Question : Hocete li se cijepiti?

Total: 18

Black Arrow
2021-11-23T22:17:02Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Originally Posted by: Dinko 

Originally Posted by: GSP 

Napokon da se jedna država odlučila na ovbezno cijepljenje. Mislio sam da će biti Njemačka ali eto. Sad će biti lančana reakcija. Ova ekipa koja je bila na prosvjedima je katastrofa. Od šljama do opakih desničara pa sve do izumrlih Živozidaša i ravnozemljaša. Šamarali novinare! I onda pričaju o nekakvim slobodama. Jača nam repesija teba. Priča se da se Toni piknuo pa ga nije bilo 😂 Čast izuzecima koji su bili na prosvjedu ali i oni su se pogubili..

*************tebi i cijepljenju, nek ti cijela obitelj krepa od korone ološu odvratni. I ti i svi koji podržavaju prisilno cijepljenje!

:)))))

Doktore jel ovo Djomlaks totalno poludio ?
Trebao bi na centriranje...
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2021-11-25T21:02:12Z
Originally Posted by: Dinko 

Originally Posted by: GSP 

Napokon da se jedna država odlučila na ovbezno cijepljenje. Mislio sam da će biti Njemačka ali eto. Sad će biti lančana reakcija. Ova ekipa koja je bila na prosvjedima je katastrofa. Od šljama do opakih desničara pa sve do izumrlih Živozidaša i ravnozemljaša. Šamarali novinare! I onda pričaju o nekakvim slobodama. Jača nam repesija teba. Priča se da se Toni piknuo pa ga nije bilo 😂 Čast izuzecima koji su bili na prosvjedu ali i oni su se pogubili..

J... ... tebi i cijepljenju, nek ti cijela ....krepa od korone ološu odvratni. I ti i svi koji podržavaju prisilno cijepljenje!

Zbogom i ne boj se, svaki novi nick će ti baniran bit odmah Djomla. Pusa.

Kakav retard. Zbog takvih smo baš tu gdje jesmo. Ja i moja obitelj smo cijepljeni. Slušamo doktore i stručnjake i nismo kvazi internet doktori, treneri itd. Ti slušaj Babe Vange, Svolibore, Hasababićevce i budi mi živ i zdrav ❤️
The Last Emperor
2021-11-27T07:57:54Z
Joj da bar zivimo u nekom normalnom drustvu da se Plenkiju i stozeru moze suditi zbog bioterorizma koji su toliko spominjali! Znaci nakon svih mogucih saznanja da i cjepljeni gotovo podjednako oboljevaju i sire virus dalje, oni uvode da se ovi sa covid potvrdama ne trebaju testirati prilikom ulaska u najrizicnije ustanove (staracki domovi, bolnice). Znaci nije cilj suzbiti zarazu, jedini cilj je ocito na bilo koji naci procijepiti sto vise ljudi.
pasbrata7
2021-11-27T15:09:53Z
Originally Posted by: xxxzzz 

Ali banirali smo te već 3 puta i još ćemo te 333 puta, ne trudi se postat jer će ti postovi biti obrisani. Živio i lijep pozdrav![/color]

Samo ti radi koliko god hoćeš profila.
pecho
2021-11-27T15:40:07Z
Samo da napomenem na temi da me iskreno boli kurac tko je za cijepljenje, a tko nije i jel se netko cijepio ili nije, Vaš izbor.

Ali vidi se da se odavno na PFSu ne može normalno komunicirati jer određeni ljudi imaju strahovitih psihičkih problema, zato tema ide pod ključ zasad.

Lp.

Edit:nastavite diskutirati ali bez vrijeđanja.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Similar Topics
Users browsing this topic