Kamatar87
2022-01-22T20:52:41Z
Stena zapliva svaki put kad krene silom naprijed a Gane je predobar da ga tako uhvati..

Moje misljenje Gane by UD.
The Last Emperor
2022-01-23T08:50:47Z
Bome Stena napredovao u svim segmentima, od hrvanja, graplinga i kondicije, svaka cast. Da je bio samo stand up, zavrsilo bi kao prva s Miocicem, jer Gane je stvarno doktor distance. Ali svaka cast Steni sto je prihvatio da je losiji na nogama i krenuo hrvat, tesko je tako nadvladati vlastiti ego.
Puncher
2022-01-23T09:43:40Z
Kako ste društvo? jeste izdržali svih tih godina bez mene? Mnogo se toga promenilo od tad...jel tako? Jesmo i dalje zdravi , jaki i pametni? jel UFC još uvek onako dobar i fensi? Vidim puni su lojalnosti " simbolike,pozitive" , vlasnicima i vladarima sveta...kakvo je vaše mišljenje DANAS o UFC uvaženi stručnjaci i pratioci ovog showa ? Samo me to zanima ništa drugo...., s tim da bih isključio Joe Rogana, u stvari i ne, šta mislite o njemu? I kakav vam se čini ONE champion naspram ovome...? Lep pozdrav...
thelovacluka
2022-01-23T13:04:19Z
Mene kod UFC-a smeta što se prvaci bore jako rijetko. Jednom dok se dođe do titule, onda nema mrdanja. Možda jer ih premalo plaćaju pa je puno natezanja.
Ne znam.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
The Last Emperor
2022-01-23T22:17:24Z
Ne sjecam se kad je Dana bio ovoliko frustriran s nekim prvakom kao sa Ngannouom. A nije mi jasno zasto, nemoguce da se bas toliko ne podnosi sa tim menaderom od Ngannoua...
The Last Emperor
2022-01-24T07:59:07Z
Cekamo Svensona da se javi sa insiderskim informacijama 🙂
OldSchoolFan
2022-01-24T11:09:23Z
Nisam neki UFC ili Dana mrzitelj ali mi je mnogo drago što je Ngannou dobio ovu borbu i prilično ih "namazao". Jako mi je porastao u očima jer je pred meč jasno rekao da nije zadovoljan. Rizikovao je, otvoreno je pričao pred meč gde nije favorit. Mogao je da sačeka, da pobedi i onda da počne ali je on rizikovao da ispadne smešan ako izgubi i da stavi sebe u lošiju pregovaračku poziciju u budućnosti.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
OldSchoolFan
2022-01-24T11:16:50Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Bome Stena napredovao u svim segmentima, od hrvanja, graplinga i kondicije, svaka cast. Da je bio samo stand up, zavrsilo bi kao prva s Miocicem, jer Gane je stvarno doktor distance. Ali svaka cast Steni sto je prihvatio da je losiji na nogama i krenuo hrvat, tesko je tako nadvladati vlastiti ego.

Gotivim Hambija mnogo ali ne znam što toliko "pljuje" Steninog trenera. Ok lik je bio nebitan tamo pre 10 godina kada je Hambi bio tamo, ali verujem da i treneri mogu da napreduju kao i borci sa godinama.

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Svensson
2022-01-24T11:50:17Z

Cekamo Svensona da se javi sa insiderskim informacijama :)

E neznam bome. Zvali su me u MMA factory 2014-te dok sam se školovao u Parizu ali od obveza nisam stigao trenirati. Sad mi je istovremeno i drago i žao da nisam dobio batine od Stene 🤣
OldSchoolFan
2022-01-24T15:09:31Z
Originally Posted by: Svensson 

Cekamo Svensona da se javi sa insiderskim informacijama :)

E neznam bome. Zvali su me u MMA factory 2014-te dok sam se školovao u Perizu ali od obveza nisam stigao trenirati. Sad mi je istovremeno i drago i žao da nisam dobio batine od Stene 🤣

Ćuti, možda sada ne bi mogao da pišeš na PFS-u da te je slučajno pogodio onim uperkatom ko Overeema 😁

thelovacluka
2022-01-29T14:25:32Z

super objašnjava kakvi su to ugovori.

UFC vele da su borci independent contractors, ali ugovor kaže drugačije. Znači, njihovi ugovori kombiniraju najgore stavke onoga dok si pravi zaposlenik i najgore stavke onoga dok si independent contractor.

doog_kool
2022-02-26T20:36:36Z
Pejić opet dobio brutalne batine na kraju.
Ivan CRO Cop
2022-02-26T20:42:52Z
Originally Posted by: doog_kool 

Nevjerojatno...
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
doog_kool
2022-02-26T20:49:33Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Nevjerojatno...

Očito je momak odustao od ozbiljnije karijere profi borca. Ne razumijem ovo uskakanje na short notice,padanje vage,kondicijski nespreman,dobiješ brutalan nokaut,a za par tjedana imaš ugovorenu borbu na FNC...
Ivan CRO Cop
2022-02-26T21:02:30Z

Nevjerojatno...

Očito je momak odustao od ozbiljnije karijere profi borca. Ne razumijem ovo uskakanje na short notice,padanje vage,kondicijski nespreman,dobiješ brutalan nokaut,a za par tjedana imaš ugovorenu borbu na FNC...

Ne znam što je
Ali uć onako u razmjenu u zadnjim sekundama, bez imalo života u sebi... Neozbiljno
Svensson
2022-02-26T21:58:38Z
Stošić dobio još gore od ovog goveda od DeFriesa, premali da preživi grind

Ivan CRO Cop
2022-02-26T22:12:16Z
Originally Posted by: Svensson 

Stošić dobio još gore od ovog goveda od DeFriesa, premali da preživi grind

Završiće na inkubator, al ne podcast
OldSchoolFan
2022-02-27T20:45:44Z

Nevjerojatno...

Ja se iskreno nadam da ce on zbog svog zdravlja da otkaže taj FNC. Dobio je dosta batina, nije mu protivnik neki turista nego ozbiljan borac, treba da napravi pauzu, ovo je previše kratak period.

thelovacluka
2022-03-03T19:36:08Z
Šteta za Caina. on mi je djelovao kao Ok, obiteljski čovjek. tako emotivno i nepromišljeno reagirati. šteta.

vjerojatno ga čeka puno godina u zatvoru.

lik je mladi, 39 godina ima. mogao je praktički još u UFC par borbi odraditi
rikimartin
2022-03-04T12:32:03Z
Daj o čemu pričaš . Pa svatko normalan bi učinio isto