thelovacluka
2022-03-04T13:04:39Z
Što? odustan 20 godina od obitelji i djece?

kao prvo, nije mogao počekati kraj suđenja tome pedofilu. kao drugo, zabio se usred bijelog dana u auto na cesti i pucao.
Jedino gore što se moglo dogoditi da je ubio nekog. ovo je tolko nepromišljeno , koma.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
karl anal
2022-03-06T14:59:37Z
Originally Posted by: thelovacluka 

Što? odustan 20 godina od obitelji i djece?

kao prvo, nije mogao počekati kraj suđenja tome pedofilu. kao drugo, zabio se usred bijelog dana u auto na cesti i pucao.
Jedino gore što se moglo dogoditi da je ubio nekog. ovo je tolko nepromišljeno , koma.

a vidi ovoga ajnštajna

naravno da je nepromišljeno, da je promišljeno ne bi ovo odradio tako

drugo, ako imaš dice ne seri kvake a ako nemaš, brate i ja bi pucao da vidim beru ili pechu oko svoje djece 😁

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Svensson
2022-03-07T20:34:33Z
Originally Posted by: karl anal 

i ja bi pucao da vidim beru ili pechu oko svoje djece 😁

dobro, beri bi prvo reko da pripazi na ton

pa onda pucao 😁
thelovacluka
2022-03-07T22:52:49Z
Cain ima tolko love da bi mogao svojim frendovima sa juga platiti da mu tog pedofila dovezu zavezanog za stolac pa da mu se potpiše s hrđavim nožem po faci.

doog_kool
2022-03-13T12:29:35Z
Šta mislite hoće li doći do borbe Dustin vs Colby?
Dustin maksimalno izbjegava ideju o toj borbi,iako fanovi sve više pričaju o tome kao o nečemu što bi htjeli gledati. Čovjek je srao o tome kako bi završio u zatvoru nakon te borbe,a sada jadan ne zna kako bi se opravdao. Dignuo bi se u velter radi Diaza, koji očito više nije top level borca,ali kad je Colby u pitanju onda mu se ne ide u velter.

Uvijek mi je smrdio taj Dustin i sada mi se to nekako potvrđuje tako da sam baš sretan radi toga. Nadam se da će doći do te borbe i da će ga Colby usrati od batina.
Ivan CRO Cop
2022-03-13T15:53:19Z
Čudo niko ne zbori Ankalaevu da je predosadan i bezopasan bio u meču, i da ga je Santos natunflao.
Još će napast titulu i prije Rakete...
Sreća je ostatak eventa bio vrh pa i nisam ljut na sebe što sam bio budan 😅
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Svensson
2022-03-13T19:30:26Z
Originally Posted by: Ivan CRO Cop 

Čudo niko ne zbori Ankalaevu da je predosadan i bezopasan bio u meču, i da ga je Santos natunflao.
Još će napast titulu i prije Rakete...
Sreća je ostatak eventa bio vrh pa i nisam ljut na sebe što sam bio budan 😅

Ankalaev je nešto ko Rakić sa boljim hrvanjem

ako on vodi meč onda je to čista kalkulacija. Santos je šta se tiče vrha gotov, ostane mu možda da spremi još pokoji nokaut bonus u džep ali protiv slabije konkurencije.
doog_kool
2022-03-22T20:48:42Z
Šta kažete na Masvidala? Totalni redikul po meni. 25 minuta si imao priliku istući Colbya nisi uspio,dapače čovjek te izmaltretirao i sada upadaš s leđa na aktera i udaraš ga da bi zadovoljio svoj neki ego. Totalno glup potez,zaslužuje kaznu od strane ufc-a.
thelovacluka
2022-03-22T22:06:20Z
normalno da je idiot. znači 25 minuta nisi napravio nipta, osim onog udarca i sad se moraš zamaskirati da se približiš i sucker punchaš nekoga ko je bolji borac od tebe.

može izgubiti još jednu borbu i lagano u penziju. a ti milijuni će se sigurmo istopiti
doog_kool
2022-03-22T22:19:02Z
A milijuni se tope sigurno. Čini mi se da je Narcis pričao u inkubatoru kako ga je Jorge znao zvati u sitne sate da mu donese nešto para jer je zaglavio u kockarnici...
doog_kool
2022-03-25T21:11:27Z
Šta kažete na Soldića? Ja bi volio da potpiše za UFC,ali ako su istinite ove priče i točne ove cifre koje se spominju kao protuponuda KSW-a nebi se začudio niti da ostane u KSW-u.

U svakom slučaju treba skinuti kapu i njemu i Dijakoviću,doveli su se u poziciju da mogu birati i postavljati uvjete. Postao je zvijezda u zemlji od 40-ak milijuna stanovnika i automatski si zanimljiv velikim igračima. Malo me to podsjeća na priču CRO COP-a koji je isto tako stvorio ime u Japanu i onda kao takav došao u UFC i praktički bio u top 3 po primanjima. Naravno,kontekst je drugačiji,al to mi je otprilike to.

Jedva čekam vidjeti što će Roberto izabrati,u svakom slučaju nek mu je sa srećom.
OldSchoolFan
2022-03-27T06:32:05Z
Ja bi voleo UFC, KSW konkurenciju je dosta lako počistio. Čak da ode u LHW, osvoji pojas ne znam koje protivnike KSW onda uopšte može da mu ponudi. Ali naravno ako je finansijska ponuda mnogo bolja u KSW-u, jbg neka ostane. Dobro je da ima što više organizacija koje mogu borcima da ponude dobre uslove.
Dobre borbe sinoć, Trušček je stvarno legenda, šteta što nije pametnije vodio karijeru i pre svega mnogo više zaradio.
Iliću propao PFL, mislim da je on žestoko precenio svoju važnost i popularnost, nije bio zadovoljan ponudama KSW-a, očigledno PFL nije bio 100% siguran, rizikovati je i izgubio preko godinu dana. Na kraju će morati nazad u KSW možda i po lošijim uslovima nego što su nudili. Jbg, ako hoće da diktira uslove onda mora da pobedi najbolje tamo a to neće moći sve dok su mu glavni sparing partneri Jankela i Vaso.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
doog_kool
2022-03-27T08:43:28Z
Odličan event,nadam se da im dobro ide prodaja PPV-a jer su zaslužili to. Vaso opet sere po Truščeku,mislim da i njemu malo teže pada što se rade odlični eventi i odlične priče bez njega.

Šta je Ilić mislio u PFL na 93? Pa nije u ksw ništa pokazao u 84 osim onog Lucky puncha,ne znam baš koliko mu ima smisla 93 i to u pfl-u? Nek dođe u FNC nek se oproba protiv Erslana pa da vidi ima li mu to smisla.

Slušao sam Savu u podcastu nekako mi je prije išao na jetru,ali sam promjenio mišljenje. Odličan je to tip zapravo. Nadam se da će odraditi borbu sa Truščekom.
OldSchoolFan
2022-03-27T15:38:40Z
Originally Posted by: doog_kool 

Odličan event,nadam se da im dobro ide prodaja PPV-a jer su zaslužili to. Vaso opet sere po Truščeku,mislim da i njemu malo teže pada što se rade odlični eventi i odlične priče bez njega.

Šta je Ilić mislio u PFL na 93? Pa nije u ksw ništa pokazao u 84 osim onog Lucky puncha,ne znam baš koliko mu ima smisla 93 i to u pfl-u? Nek dođe u FNC nek se oproba protiv Erslana pa da vidi ima li mu to smisla.

Slušao sam Savu u podcastu nekako mi je prije išao na jetru,ali sam promjenio mišljenje. Odličan je to tip zapravo. Nadam se da će odraditi borbu sa Truščekom.

Mislim da je on planirao PFL 84, nije računao da će izbaciti tu kategoriju. Pričao je više puta da je premali za 93 na višem nivou.
Ovaj put je Savo bio ok stvarno, nekako kada nije kod Bože koje krene kako je on najbolji trener u regionu bude odmereno. Doduše, ovaj put je Petrak pričao više od Save 😀
Mene je Vaso nervirao uvek ali jbg čovek je skapirao šta ovde prolazi, ubedljivo je najpopularniji borac, verovatno i najplaćeniji. Iskreno, mislim da bi ga Truscek prebio i borbi golim šakama. A Savo mislim da tek nema šanse protiv njega.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
Ivan CRO Cop
2022-03-29T14:17:51Z
Izašla lista teškaša u PFL-u
Jebeno će bit

Ali Isaev, Delija, Cappelozza, Goltsov, Jamelle Jones, Renan Ferreira, Sam Kei, Matheus Scheffel, Klidson Abreu i Stuart Austin

Ako ne bude pehova kao prošle godine biće baš zajebano...

Šteta što nema Werduma
Ivan CRO Cop
2022-03-29T14:21:45Z
U prvom kolu DELIJA VS SCHEFFEL
28. Travanj
WAR!
Svensson
2022-03-31T21:28:20Z
otkad vam je Rothwell Nizozemac lol

čovjek iz Wisconsina
OldSchoolFan
2022-04-01T05:34:31Z
Originally Posted by: Svensson 

otkad vam je Rothwell Nizozemac lol

čovjek iz Wisconsina

I mene su skroz zbunili 😀
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2022-04-05T19:57:32Z
Otkud vam da je Korean Zombie Japanac ? 😀
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
Zatoichi
2022-04-05T21:37:46Z
Originally Posted by: brzi 

Otkud vam da je Korean Zombie Japanac ? 😀

😆😆
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.