Zatoichi
2022-04-02T18:25:51Z
Originally Posted by: e.peace 

U njemačkoj sam druže,doveo sam ženu i dijete tj.uradio sam spajanje porodice.To ide malo komplikovano za nas koji nismo eu..
Ne mislim se vraćat ni po koju cijenu.

😁

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
e.peace
2022-04-03T07:11:48Z
Haha da, upravo tako bgm.Bio sam malo u ratu,radio 20+ godina i konačno shvatio da je to kaljuža.
Zatoichi
2022-04-03T19:05:00Z
Ovaj zelensky je majstor sto se tice socijalne medije,bato na instagramu stavlja “hard core” slike ubijenoh civila,masovne grobnice gdej tijela vire iz zemlje,ubijene civile na cestama zavezanih ruku....ameri i britanci odmah poslali 100 tona oruzja
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2022-04-03T19:50:39Z
ma znaju oni i bez njega kaj se događa, to je više za ostatak ekipe u medijima :)

ali ja sam totalno razočaran Putinom. pao mi je u očima 90 %. zašto im Litva , estonija i Latvija nisu problem, a one su već u NATOU i na istoj udaljenosti od Moskve? koja jeftina propaganda jbt.
To što su Rusi radili čečenima, tatarima i sad ukrajini itd. je isto, ako ne i gore od ovog američog sranja na bliskom istoku.

Tj. moj stav je da su tu negdje, a glupo mi je slušati ove Putinofile kako govore da je NATO zlo itd.

Ovo što je Rusija napravila, nahuškala vlastite ljude da se opravda rat protiv susjedne, bratske države. To se nebu izbrisalo. mislim da bude to ostalo. to je gotovo.

ja da sam Ukrajinac, rekao bi da rat neće biti gotov tako dugo dok se Ukrajinane vrati u granice 2013. godine. pa sad ti vidi.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Bronson0
2022-04-03T20:46:36Z
Ja da sam ukrajinac sad bi bio njemac ili svedanin
thelovacluka
2022-04-03T20:49:05Z
možda za godinu dana da si Nijemac ili šveđanin bi radije bio španjolac 😁
Zatoichi
2022-04-06T17:13:17Z
😁

e.peace
2022-04-08T13:21:22Z
Šta rusi rade s civila,jebali majku četničku.
Zatoichi
2022-04-11T14:51:42Z
Clusterfuck

Zatoichi
2022-05-02T02:21:30Z
Eto i andjelina djoli se usetala u kafic u sred ukrajine....koliko su ti holivudaki glumci opiceni to vise nije normalno,ak nisu na rehab ili psiho terapijama onda idu u zajebane zone da uhvate malo “atenchen”.....niko ih neferma 5% ovdje u usa pa sad lete gdje god mogu ne bili ih ko uhvatio na kameru,fuj...👎
e.peace
2022-06-11T19:36:24Z
Prolaze dani a Rusi kao u živom blatu,nadam se da će ukrajinci napraviti neku vrstu Oluje da ih spraše i sa Krima akobogda
I inshallah 😁
Pozdrav od mene iz Frankfurta ...
Zatoichi
2022-06-12T16:59:54Z
Visoka temperatura prosle srijede,testiram se,nista,cetvrtak sam se lose osjecao,petak promukao,visoka tempratura na subotu,testiram se,covid postivan...sjetim se da imam ivermectin,uzmem tabletu,u roku 2 sata pluca se oslobodila,temperatura se spustila na normalno i nije se vise dizala,sve normalno osim slabosti u misicima........ivermectin se moze slobodno kupiti u evropi i aziji,naveliko se koristio Japanu no ovdje u americi ja bi ,da nisam proactivan,morao da se patim i mucim zbog jebene politike.........da dodam koliko ova zemlja postaje luda,lawmakers u massachusettsu su nparavili zakon gdje “ilegalci”mogu dobiti vozacku dozvolu,znaci takoreci su legalno ovdje,governer Baker je veto taj zakon na sto su lawmakers zaobsli njegov veto .....ocekujemo karavane iz meksika direktno da se parkiraju kod nas u massachusetts👎
e.peace
2022-06-12T21:21:52Z
Jesil fakat uzeo tabletu za konje 😂,oj alija za šta smo ratovali jebo te.
The Last Emperor
2022-06-12T21:29:05Z
Originally Posted by: e.peace 

Jesil fakat uzeo tabletu za konje 😂,oj alija za šta smo ratovali jebo te.

Naravno da je uzeo kad dokazano pomaze.

e.peace
2022-06-12T21:31:00Z
Samo rokajte,ja samo paracetamol uzeo i pomoglo mi.
Možda bi i pivo pomoglo da sam popio .
Zatoichi
2022-06-12T22:19:13Z
Ma pizdim na americku politiku,narocito americke medije kao cnn i mnsbc sto su pukli sa lazima da je ivermectin medicina za konje,mislim wtf,Firma koja je skontala ivermectin je dobila nobelovu nagradu,no medije spominju konje i gliste......Big news,small cancer study gdje je mala grupa ljudi imala rak,svi su dobijali monoclonal ,ista droga sto pomaze protiv kovida,ista droga sto je bajdenova organizacija uzela pod kontrolu ko i kad moze da dobije,svima je rak potpuno nestao,nema nikakvih tragova ni da su imali rak i prvo sto sam pomislio “ovo nece dugo biti na netu”.....pogledam komentare na netu,sve isti,ovo ce brzo da skinu sa trzista jer pfarma komanijama nije do toga da pronadjuperma rjesenje ,ak te nesto boli izmisle lijek koji ti pomogne na kratko kao paracetamol,pa kad te bude zabolilo opet i ti uzmes opet paracemaol I tak.....monoclona je rijesenje za ovaj poseban rak,pomaze imuno sistemu da prepozna tumore i tijelo samo sebe lijeci...nazalost nepomaze sa resto rakova no sad barem imaju basis odakle mogu pokrenuti nove studys......ak neko nezakoci....
FeEm
  • FeEm
  • Advanced Member
2022-06-17T20:56:51Z
Zatoichi
2022-06-17T22:58:44Z
Originally Posted by: FeEm 

https://www.facebook.com/watch?v=331972612436327

Slava Ukrajini i njenim saveznicima!

Ovaj sto snima kamerom ima vrlo zajeban posao
thelovacluka
2022-06-18T08:03:04Z
Zbog ovakvih komentara ja više ne mogu na fejs jer ne mogu podnesti to :D

Znači, dođe reporter na teren , ovi mu malo govore o tome kaj rade, pita on dal može što snimiti, veli mu tip da može za reportažu kao korištenje toga detektora da nešto imaju video materijala.

i oni to snime, kao i sto milijuna ostalih reportaža dok se moraš praviti da si nešto radio, ali vi to ne shvaćate. vi vidite propagandu, donosite političke zaključke na temelju toga.

dajte idite slušajte rusku nacionalnu televiziju da vidite kaj je propaganda,. čitajte malo o afgan soviet ratu, čečenskom, gruziji, povijesti itd.
pa onda uspoređujte sotonski NATO sa svetom rusijom.
Zatoichi
2022-07-10T11:43:04Z
Slucajno naletim na KW temu I pocnem citati postove …..Nakon jednu 5-6 stranica dosao Sam do zakljucka da bi ta tema trebala biti obavezna za citanje na univerzitetima medicine,narocito za buduce psihijatre….mislim da bi frojd rekao nesto u smislu”wtf” kad bi procitao neke postove 👍
Similar Topics
Users browsing this topic