Ivan CRO Cop
2021-11-28T18:24:35Z
Kojom logikom su ovi mečevi na Boxrec?
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
pecho
2021-11-28T22:11:31Z
Jučer je održan vrhunski meč Lopez-Kambosos jr gdje je Lopez izgubio titule na odluku u 12 rundi.
Fantastičan meč. Po meni i meč godine.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Ivan CRO Cop
2022-01-02T01:23:24Z
Ljudi gledam Fausta protiv Kiladzea
Padaju tri nokdauna u 2 minuta
Pa opet na početku druge
Pa opet dok pišem
Ne smijem pogled skrenut

Al sudije namiještsju ukraincu i prekidaju meč bez veze 😄 HIT
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
doog_kool
2022-04-24T08:32:37Z
Šta kažete na sinoćnji meč? Po meni možda nije bio boks na razini najvećih mečeva,ali je cjelokupni događaj daleko od razočarenja kako se piše po medijima. Drago mi je što ga je Tyson složio i pokazao di mu je mjesto. Nadam se da će Fury odraditi još Ngannoua i Joshua/Usyk.
Pijetraj malo presubjektivan u prijenosu,otvoreno navija za Dilliana,al dobro jasno da je s njim povezan poslovno pa je to i donekle razumljivo.
OldSchoolFan
2022-04-24T09:49:02Z
Koliko sam primetio u Pijetrajevim gostovanjima u raznim podcastima, ne ceni previše Furyja i u uvek ga je potcenjivao, bez obzira sa kime se borio.
Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2022-04-24T11:15:48Z
Originally Posted by: OldSchoolFan 

Koliko sam primetio u Pijetrajevim gostovanjima u raznim podcastima, ne ceni previše Furyja i u uvek ga je potcenjivao, bez obzira sa kime se borio.

Da, a veliki Dilan ga ni okrznuti ne može:-) Ajmo sad još Fury - Usyk vidjeti i onda nek se umirovi..
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2022-05-08T07:53:37Z
Svaka čast Bivolu ali i Canelu koji prihvaća takve izazove. Volio bih ih vidjeti da se bore za Canelove pojaseve u kategoriji 168 lbs. I Bivol kaže da mu je možda ta kategorije prirodnija dok je Canelo ipak malo pre mali za 175 lbs. Ti bi mogao biti megaspetakl, a i vrijeme je da se Bivol omasti lovom. Suci očajni i uvijek gledamo slične pizdarije, a razina ne može biti viša.
pecho
2022-05-25T12:49:07Z

Godinama govorim da će Yoki biti teško kada naiđe na kvalitetnog teškaša. Bakole se nije niti namučio previše. Jako mi je drago za Bakolea, nije na pedestalu bio kao Yoka.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
doog_kool
2022-05-31T15:06:04Z
Bas sad nešto gledam po YouTubeu i nevjerojatno mi izgleda da highlights Yoka-Bakole ima 75tisuća pregleda,dok Hrgovićev zadnji meč (highlights protiv Ahmetović a) ima 270tisuća pregleda. Babić-Balski 440tisuća cca. Mislilo sam da je Yoka popularniji od obojice naših....
19_Pitbull_86
2022-06-01T08:04:40Z
Originally Posted by: doog_kool 

Bas sad nešto gledam po YouTubeu i nevjerojatno mi izgleda da highlights Yoka-Bakole ima 75tisuća pregleda,dok Hrgovićev zadnji meč (highlights protiv Ahmetović a) ima 270tisuća pregleda. Babić-Balski 440tisuća cca. Mislilo sam da je Yoka popularniji od obojice naših....

Nema tu toliko veze ko je popularniji već koji kanal je popularniji i koliko subscribera imaju. Hrga i Babić su na DAZN-u tako da...
kanjielee12
2023-06-27T06:46:49Z
Originally Posted by: bbbmarc 

Vela i Mavrović su se bar prije ulaska u studio mogli malo informirati o rezultatu HRVATSKOG boksača koji je nastupio na ovoj velikoj priredbi i obavijestit o tome gledatelje

Cbd shop  https://www.shopio.rs/e-fiskalizacija-kasa/ 

U potpunosti se slažem s vama! Važno je da voditelji budu dobro informirani o svim relevantnim događajima, uključujući i nastupe boksača na velikim priredbama. Time bi se osiguralo da gledatelji budu pravovremeno obaviješteni o rezultatima i da mogu uživati u potpunom sportskom iskustvu. Informirani voditelji su ključni za kvalitetan prijenos i praćenje događaja. Tako da je vaša primjedba sasvim opravdana. Kao što kažu, informacija je moć, pa je uvijek dobro biti dobro informiran, kako u boksu, tako i u televizijskom svijetu!