decki ak ste osjetili zemljotres u subotu,to sam bio ja,pao sam sa ljestvi na betoske stepenice,skrsio desnu ruku,elbow,lijeva noga otekla od koljena pa do kuka(kita je ok),dva rebra slomljena……onak lezeci na asfaltu rekoh zeni da zovne hitnu,znao sam da nest nije u redu 😄 ,dosli vatrogasci,cetvorica,svi metar i sezdeset visine,dosla ambulanta kola,dvije zenske….koji shitshow,jedvam stvili na nosila,dovukli me do ambulantne i pokusavaju me staviti unutra,jednom,pa drugi put pa treci pa me stave na asfalt da se odmore,ja njima onak odozdo,guys da ja ustanem i sam udjem u kola,bice lakse vam,ne,ne,mozemo mi…uglavnom ubacise mojih 130 kila u kola pa u bolnicu,zenska sto je vozila je napravila svjetski rekord,svaku rupu na cesti je uspjela pogoditi,uglavnom dva sata u bolnici cekao da bi uradio catscan koji traje 5 minuta,cekao sat i pol da bi mi rekli sta je puklo,dali tablete i kazu idi doma,nesmijes se pokretati i radi disne vjezbe da nebi dobio upalu pluca….ja sam jucer radio disne vjezbe pa sam vani 4 sata radio nesto oko kuce sa jednom nogom i jednom rukom……jebiga😎
Edited by user
2022-09-19T14:16:32Z
|
Reason: Not specified
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.