Samo ovaj tip ima veci motiv ,egzistencija je veci motiv od ostanka u UFCu.Bas ce bit j.. fajt,samo se nadam da bi taj pritisak mogo Irvina i zablokirat.Ma kakva egzistencija, bullshit. Ima dvije ruke i dvije noge, zdrav je, ima milijardu poslova koje može raditi baš kao i svaki drugi "običan" čovjek. Ne radi se ovdje o egzistenciji već o činjenici da je mnogo ljepše (ne i lakše) zarađivati za život kao UFC borac, trenirati u Tajlandu, biti faca, lokalni štemer, nego uhvatiti se posla. Te gluparije oko egzistencije može prodavati svojim amerima.
Samo ovaj tip ima veci motiv ,egzistencija je veci motiv od ostanka u UFCu.Bas ce bit j.. fajt,samo se nadam da bi taj pritisak mogo Irvina i zablokirat.
Što ima novo? Nema nikakvih vijesti o Pokrajcu? Magrinho, javi nam...
mislin da pokrajac dobiva, a u to me uvjerija u zadnjoj borbi. poprilicno je opasan s bokson, a mislin da ce moc obranit eventualni takedown od irvina. opet irvin je fizicki jak i ima jak udarac, opet je kocka s njin boksat, uvik te moze pogodit a dosta je jedan udarac.
Po "njegovim" analizama ispada da je Poki kanta za napucavanje mislim ipak da je Poki zaslužio malo više respekta."sherdogova" analiza borbePokrajac-Irwin
edit: samo 2.15 :)14
Po "njegovim" analizama ispada da je Poki kanta za napucavanje mislim ipak da je Poki zaslužio malo više respekta."sherdogova" analiza borbePokrajac-Irwin Ruku na sce što američki novinari uopće znaju o Pokiju? Dva nastupa na UFC undercardu i dva poraza. Irvin je puno poznatiji borac, s petogodišnjim UFC iskustvom, tukao se sa A.Silvom.Normalno da će mu dat prednost.
Po "njegovim" analizama ispada da je Poki kanta za napucavanje mislim ipak da je Poki zaslužio malo više respekta."sherdogova" analiza borbePokrajac-Irwin Ruku na sce što američki novinari uopće znaju o Pokiju? Dva nastupa na UFC undercardu i dva poraza. Irvin je puno poznatiji borac, s petogodišnjim UFC iskustvom, tukao se sa A.Silvom.Normalno da će mu dat prednost.Jedno je dati nekome prednost,a druga je stvar nekoga potcjenjivati i još pritom "ekspertno" obrazlagati svoju kvaziprognozu.Ako već ne zna puno o Pokiju mogao je napisati nešto u stilu>> "not a lot is known about this former sparing partner of Mirko Crocop so Irwin will be a good test for him,but one thing we know about Igor is that he has big heart,good chin and eventhough he lost 2 fights in the UFC they were very dynamic and exciting and thats ultimately what fans wont so we can expect a good old fashioned brawl on the 1-st of august both of these guys come to fight with guns-blazing so we probably wont need judges in this fight".
pa ovo je super 🙂 samo neka koeficjent na Pokrajca bude sto veciedit: samo 2.15 :)14
Svi "znamo" da Igor ima "mane" kao i svaki drugi borac na ovoj planeti neki više neki manje,isto tako "znamo" da Igor marljivo radi na "tim" svojim "manama" ,al isto tako Igor ima i svoje vrline ponajprije veliko srce,dobra brada,dobar kardio,dobro hrvanje pa mi nije jasan ovaj "sherdogovski" oficijalni analtičar gdje analizira preliminarne borbe na "Jones vs Matyushenko" eventu na kojem se bori i Igor.Po "njegovim" analizama ispada da je Poki kanta za napucavanje mislim ipak da je Poki zaslužio malo više respekta."sherdogova" analiza borbePokrajac-Irwin
Svi "znamo" da Igor ima "mane" kao i svaki drugi borac na ovoj planeti neki više neki manje,isto tako "znamo" da Igor marljivo radi na "tim" svojim "manama" ,al isto tako Igor ima i svoje vrline ponajprije veliko srce,dobra brada,dobar kardio,dobro hrvanje pa mi nije jasan ovaj "sherdogovski" oficijalni analtičar gdje analizira preliminarne borbe na "Jones vs Matyushenko" eventu na kojem se bori i Igor.Po "njegovim" analizama ispada da je Poki kanta za napucavanje mislim ipak da je Poki zaslužio malo više respekta."sherdogova" analiza borbePokrajac-Irwin Zato je u zadnjoj borbi, na pocetku treće runde disao na škrge..
Svi "znamo" da Igor ima "mane" kao i svaki drugi borac na ovoj planeti neki više neki manje,isto tako "znamo" da Igor marljivo radi na "tim" svojim "manama" ,al isto tako Igor ima i svoje vrline ponajprije veliko srce,dobra brada,dobar kardio,dobro hrvanje pa mi nije jasan ovaj "sherdogovski" oficijalni analtičar gdje analizira preliminarne borbe na "Jones vs Matyushenko" eventu na kojem se bori i Igor.Po "njegovim" analizama ispada da je Poki kanta za napucavanje mislim ipak da je Poki zaslužio malo više respekta."sherdogova" analiza borbePokrajac-Irwin Zato je u zadnjoj borbi, na pocetku treće runde disao na škrge..covjek je napiso dobar kardio ne fenomenalan...borba je bila odlicna dobar tempo puno akcije s tim da je igor na kraju druge runde zado veliku seriju puno udaraca i istrosio se tu...neki puno bolji borci s boljim kampovima se ispusu u mecevima s puno manje akcije tako da uopce ne vidim zasto je igorovom kardio upitan,a i debi je odradio tri runde sasvim dobro nije bio previse zapuhan
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close