Mirovanje uz lagane kratke šetnje.
Kupanje u moru al bez plivanja.
Jesti zdravo , puno spavati.
Smanji tjelesnu težinu.
Za mjesec dana si nov.
Ako se ponovi kod doktora...
Mirovanje ljeti ne dolazi u obzir, eventualno pametnija raspodjela treninga. Na oko zvuči nezrelo, ali tu se ništa ne može.
U potpunosti se slažem sa redukcijom mase. Dizajniran sam za masu od 60-70 kg, 1.74m, ali sam zajebao prirodu teškim
trenizima i visokim unosom kalorija (sve prirodno) čak do 95 kg. Blago rečeno bio sam životinja, ali mi se sad sve
negativno vraća po zglobove, tetive itd. Trenutno sam spustio na 82.5, a spustit ću još najmanje do 80. Sveukupno se osjećam
bolje, ali nažalost problem s tetivama na nozi ne jenjava.
Hladne obloge su mi postala svakodnevna stvar, lagano masiram sam, istežem, kalkuliram s treninzima, vrijeme radi svoje, a i potražit
ću mišljenje nekog super sportskog doktora pa me savjetujte ako poznajete kojeg. Imao sam inače prije 4 mjeseca
jedno izrazito negativno iskustvo sa operacijom septuma, ali to je duga priča kojoj ovdje nije mjesto no spominjem iz razloga što
sam se namjerio na doktora koji je razvikan i poznat, umišljen, a nesposoban do boli što su mi nažalost naknadno potvrdila
druga stručna mišljenja. Pa se blago rečeno bojim. Dakle, rado bih preporuku za profesionalca koji liječi poznate sportaše,
koji je dokazan na polju ortporedije. Pa ako on zaista potvrdi da imam problem biomehaničke ili trenažne prirode onda ću život
uz potrebna odricanja prilagoditi ka novo definiranom cilju. Do onda patnja :D
Inače hvala svima na komentarima 🙂