Klub: VMMA akademy SplitBorac: JupiduDisciplina: Uzbrdica:)20
Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)
u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge
jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...
Klub: VMMA akademy SplitBorac: JupiduDisciplina: Uzbrdica:)20 Klub: VMMA akademy SplitBorac: JupiduDisciplina: Shadow boks
klub - Pit bull Splitborac:MMA - Goran Reljićkickboxing/thaiboxing - Emil Zorajboks - Dino Mansour
U stojci najbolji klub je pitbull iz splita,a naj borac ima ih vise eto izdvojio bih Franu Radnica,a u slobodnoj borbi po meni najbolji klub je od gospon bana iz dubrave....
U stojci najbolji klub je pitbull iz splita,a naj borac ima ih vise eto izdvojio bih Franu Radnica,a u slobodnoj borbi po meni najbolji klub je od gospon bana iz dubrave....Slažem se ali najbolji borac je po meni Igor Jurković
najbolji klub na svijetu je pit bul, u okolici isto :)a ima li uopće itko dobar van splita onda mu je ime Radnić-Zoraj :)
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close