Prva epizoda, fino izgleda.Vrlo neLoshe! :)1 :)1 Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
Prva epizoda, fino izgleda.
nema kategorija?
Odličan Show.War David!Forza Pula!
kad ce ovakvo nesto napravit u Hrvatskoj, bilo bi zanimljivije za gledat nego pobjedi šolu ili farma, štala kako se več zove
pozitivno sam iznenađen, show izgleda veoma dobro... i sam sam se prijavio, zvali su me na casting ali zbog obaveza na fakultetu nisam mogao da odem... možda iduće sezone, dok pobošljam grappling, trenutno sam odličan u stand up-u a ostalo je neloše
pozitivno sam iznenađen, show izgleda veoma dobro... i sam sam se prijavio, zvali su me na casting ali zbog obaveza na fakultetu nisam mogao da odem... možda iduće sezone, dok pobošljam grappling, trenutno sam odličan u stand up-u a ostalo je nelošeJa sam se isto javio, nadao sam se da bude casting negdje bliže... Ali u tom trenutku nisam mogao do Beograda i jbg.Možda koji idući put :)1
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close