Fizički granice na sjevernoameričkom kontinentu nikad neće pasti, Ameri su preveliki paranoici da bi to dopustili.
Osim toga, ne isplati im se.
Ionako kontroliraju sva rudna bogatstva juga, a latinose koriste kao jeftinu radnu snagu.
upravo tako.
meni uvijek drago kad se vas dvojica slazete,al o cemu vi to pricate,ko kontrolira rudna bogatsva gdje i ko koristi latinose kao jeftinu radnu snagu...neznam iz kojeg ste razloga uvijek antiamericki napaliti,nije vazno kakva je tema,amerika je "najgora",,iz tog razloga volio bi da mi kazete par primjera o gore navedenom
LOL, ovo je kao kad neki slijepi fan CC-a uleti sa izjavom da ga "mrzim" kad ga kritiziram.
Ovako, ja nemam nista protiv SAD-a. Dapace, i drzava i narod su mi simpatcni i ne zelim propast Americi kao sto to navijaju ekstremni ljevicari, anarhisti i slicni. Niti kritiziram Ameriku zbog icega na ovo threadu, niti se ponasam kao netko tko ih mrzi, a zapravo im je zavidan.
Sto se mene tice: "God bless America" (ako nista drugo, zato jer mi je Engleski laksi nego Kineski ili Ruski :)20 )
A sad na malo real-politike.
SAD kontrolira vecinu rezima u Latinskoj Americi, Americke korporacije kontroliraju gotovo sva prirodna bogatstva juzno od meksicke granice.
Iznimke su, dijelom ili potpuno, Brazil (najveca drzava), Venezuela (ludi Chavez) i Bolivia (jednako ludi Morales), Kubu ne treba ni spominati.
Kolega koji sjedi do mene u firmi je iz Kolumbije pa mi je on pricao kako SAD kontrolira cijele drzave. Prilicno gadan horror.
Ali i bez prica sa terena, dovoljno je informacija naokolo tome sta SAd radi u Latinskoj americi. Tko zeli znati, lako ce se informirati. Tko ne zeli, neka nastavi zivjeti u svijetu svoje maste.
Sto se tice dijela o iskoristavanju radne snage sa juga, pa zar o tome uopce treba razgovarati !?!?!
Latinosi su gradjani drugog i treceg reda, i rade sve poslove jer nemaju izbora.
dr. Jupidu wrote: diskusting