savate_omega
2010-03-15T18:19:28Z
Omišalj na Krku nakon Juniorskog domaćin je i Pojedinačnog PH za seniore u boksu koje će održati od četvrtka 18. do nedjelje 21. ožujka u organizaciji BK Kvarner.

Nakon dvaju pozivnih javnih sparinga koje je organizirao HBS ovo je nova prilika našim najboljim boksačima da hrvatskoj boksačkoj javnosti, izborniku i sebi samima dokažu koliko vrijede u sudaru s domaćom konkurencijom.
Konkurencija u hrvatskom amaterskom boksu u usporedbi s nekim velikim boksačkim nacijama ponekad možda djeluje otužno, ipak Hrvatska nije bez dobrih boksača, i u nekoliko kategorija konkurencija doista izgleda dobro.

Pogotovo što je nakon nedavno održanih sparinga bilo negativnih reakcija iz nekih medija i klubova na izbornikov izbor boksača za "Hrbić", dakle dima ima - tako da bi u ringu u Omišlju moglo biti i - vatre.

Dolazak Leonarda Pijetraja na mjesto izbornika donio je neke nove vjetrove u hrvatski boks
Sponsor
savate_omega
2010-03-15T18:20:18Z
U super-teškoj kategoriji (+91kg) za prestižni naslov prvaka u prvom će planu biti: mladi Dino Mansour (BK Leonardo) - juniorski prvak Europe, prošlogodišnji seniorski i juniorski prvak Hrvatske i najbolji boksač seniorskog PH, tu je iskusni Marko Tomasović (BK Pit-Bull) - višestruki seniorski prvak Hrvatske, viceprvak AIBA President kupa i Mediteranskih igara, zatim prošlogodišnje iznenađenje Hrvoje Kišićek (BK Sesvete), pa Ivan Andrašić (BK Borovo), drugi pit-bullovac Damir Tovarović...

U teškoj kategoriji (-91kg) izdvajaju se dva vrlo jaka igrača, prošlogodišnji i ovogodišnji pobjedinci "Hrbića" u toj kategoriji; Marko Čalić (BK Pula) i Stjepan Vugdelija (BK Sinj), tu bi još bar dvojica boksača mogli iznenaditi Ivan Ramljak i Agron Smakići iz Sesveta, željeli bismo vidjeti i nastup mladog Agrona Pretenija (BK Pit-Bull) u ovoj konkurenciji. Prošlogodišnji prvak je Čalić.
savate_omega
2010-03-15T18:22:25Z
Od nižih kategorija u perolakoj (-57kg) bi mogla donijeti potencijalno zanimljiv sudar iskusnog favorita Mirsada Ahmetija (BK Pula) i Ivana Njegača (BK Velika Gorica).
A u tu kategoriju dolazi i dvostruki viceprvak Svijeta i višestruki prvak Hrvatske u SAVATE boksu Antonio Horvatić (Omega Varaždin)...
Biti će vrlo zanimljivo u svim kategorijama..
Spider
2010-03-15T18:36:42Z
Horvatić nema šanse protiv njegača i ahmetija!

Hrvoje Kisićek ove godine ne nastupa!!
Ante Čepe također neće nastupati zbog posjekotine ispod oka,, koja se desila na sparingu u bk. sesvete!

Sve u svemu bit ce super borba!!

Pogotovo gledat brekala !

see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
deda
  • deda
  • Advanced Member
2010-03-16T10:14:22Z
Već se u Dubravi na veliko prića kako je izbornik namjestio kolo tako da Mansour izbjegne Tomasovića i Hrgovića tojest da sa laganim borbama takoreći sparinzima uđe u finale a Tomasovića i Hrhovića stavio je u jako treće pretkolo. Drugim rječima dao je svom borcu lake protivnike tako da Mansor izbjegne Hrgoića i Tomasovića tako da se oni pomuće u pretkolima međusobno da bi slomljeni došli na njegovog borcaa. I to je neki izbornik koji namješta borbe? Sramota!!!!
Zašto se javno ne izvlaće parovi nego kod njega doma?????
bubamarac
2010-03-16T11:15:54Z
Deda, ti si kralj!! :)))))
kvele
2010-03-16T11:44:08Z
Ako je istina što deda kaže, i stvarno ždrijeb bude namješten, onda je sve ovo sramotno.. ali vidjet će se..
Imperare sibi maximum imperium est!
babun2
2010-03-16T12:10:10Z
Pa deda to ti i ije neka vjest.
Ja treniram kod izbornika u Dubravi i to se već dugo prića a to je i razlog zašto tamo treniram jer se i ja nadam lakšem kolu da i moje ime poćne pisat po novinama.
Istina je da se izbornik boji poslat Mansoura na odmorenog Tomasovića ili Hrgovića pa mu je želja da se Hrgović i Tomasović međusobno izmore ili povrijede pa će Mansouru biti lakše u borbi. Jadno ali to je Hrvatski sport.:)6
Spider
2010-03-16T13:19:00Z
ako se ne varam Hrgović također trenra kod lea !

see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
luka
  • luka
  • Advanced Member
2010-03-16T13:22:42Z
Spider wrote:

ako se ne varam Hrgović također trenra kod lea !

Hrgović nije bitan on je samo ćorak. Leo sve ulaže na Mansoura.
Stipe
2010-03-16T14:53:13Z
Pročešljali smo opet podatke ISP-a.

Nickovi Deda / Babun2 suspendirani su zbog korištenja dva nicka i razgovora sa samim sobom.
Babun2 ostat će suspendiran trajno.

-Stipe
loreia
2010-03-16T15:02:34Z
A legende... :)11
dr. Jupidu wrote: diskusting
DoKoske
2010-03-16T15:02:59Z
stvarno ima bolesnih i jadnih ljudi na forumu. napišite slobodno vaša mišljenja al koji će vam kurac alter ego koji vas podupire, samo radite budale iz sebe
wash your feminine side clean off
Spider
2010-03-16T15:27:42Z
Dobro, ali ja mislim da leo ulaže velike nade i u hrgovića, jel naposljetku hrgović je jos ove godine junior i mogao bih napraviti nesto vani kao sto je i mansour, gledao sam par puta mečeve i sparinge dine i hrgovića, pogotovo me dojmilo meč u kutini prošle godine za naslov juniorskog prvaka! Dino pametnije boksam dok hrgović sili i radi grubi.. Ali mislim da bi hrgovič ove godine mogao nesto napraviti vani!!!
Range
2010-03-16T17:12:06Z
DoKoske wrote:

stvarno ima bolesnih i jadnih ljudi na forumu. napišite slobodno vaša mišljenja al koji će vam kurac alter ego koji vas podupire, samo radite budale iz sebe

Pa tko će ga drugi poduprijeti? Nepismen, ogorčen, samo čeka i najmanju sitnicu da napadne Pijetraja, a kad mu ponestane inspiracije, bez ikakvog dokaza lupi insinuaciju o namještanju ždrijeba. Očito ima neku osobnu razmiricu s Pijetrajem. I da ga barem netko podupre, kreirao je još jedan account :)20 Odavno ga nitko više ne smatra ozbiljnim forumašem, a sad je i službeno nula, a drobio je o nekih svojih 100 mečeva i sl. :)20
"Imam dobru vijest za sve koji su uplatili osiguranje u slučaju avionske nesreće..."
PiccoloSNM
2010-03-16T17:12:25Z
Stipe wrote:

Nickovi Deda / Babun2 suspendirani su zbog korištenja dva nicka i razgovora sa samim sobom.

-Stipe

HAHA, ja sam ga skužio kad mu je prvi post bi nešto tipa "je je, deda je u pravu ja treniram kod lea", a lokacija mu je Pula :)
A deda se nadovezao "eto babun2 trenira kod lea i kaže vam kako je, pa sad vi znajte bolje od njega koji trenira tamo" :)
Tad sam mu bio i napisao da je kreten za što sam se naknadno ispričao...
Uglavnom lik je urnebesan ako ga se ne shvaća ozbiljno 🙂
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-03-16T20:14:52Z
Stipe wrote:

-Stipe

Haha , nevjerovatno , ali ovo je već drugi "par" u zadnjih mjesec dana.
Kako su se ono zvali kobra i još tako nešto , se sjećate!?
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
nofrx
2010-03-16T22:28:46Z
Moderatori bi trebali stavit psihotest za učlanjenje na forum. Ko ne prođe psihotest, ne može se učlanit. :)20
KW CHAMPION
BRZAKOBRA
2010-03-17T14:11:06Z
nofrx wrote:

Moderatori bi trebali stavit psihotest za učlanjenje na forum. Ko ne prođe psihotest, ne može se učlanit. :)20

To bi bilo dobro jer bi ti prvi izgorio tojes prošetao dalje pošto bi pao na psihotestu.
Sve su to gluposti jer čim netko ima isto mišljenje a ne slaže se sa vama pojedincima treba ga brisat i popljuvat. Stvarno ste jadni jer neznate otvotit oći i pogledat više od 2m ispred sebe....
BRZAKOBRA
2010-03-17T14:11:44Z
Cain wrote:

Stipe wrote:

-Stipe

Haha , nevjerovatno , ali ovo je već drugi "par" u zadnjih mjesec dana.
Kako su se ono zvali kobra i još tako nešto , se sjećate!?

I ti bi trebao malo na psihoterapiju da ti je nemoram ja davat,....