Matek
  • Matek
  • Advanced Member Topic Starter
Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-04-02T12:38:59Z
:)1 :)1 :)1 :)1 :)1
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
loreia
2010-04-02T12:47:57Z
Uuuuuu koji dobar termin :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
Joeseph Jones
2010-04-02T12:49:03Z
Jednostavno odlično.
nodachi
2010-04-02T12:49:10Z
Opet on o malim rukavicama...

bbbmarc
2010-04-02T12:57:22Z
Matek wrote:

uživo na dnevnik.hr i novoj tv

http://sport.dnevnik.hr/...ije-borbe-za-naslov.html 

čabi čabi abudabi
Jupidu.
2010-04-02T12:59:15Z
ovo me uzbuđuje jebote:)))

jupiiii

prekrasno.....

i još iz abu dabhia..možda buduće meke ufc-a
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
Matek
  • Matek
2010-04-03T19:41:43Z
počelo postavljanje "stage"-a u čabi abu dabu dabiju

UserPostedImage 

jel to prvi put ufc na otvorenom :)10
-HMD-
2010-04-03T20:41:38Z
Je , prvi je puta!
Kimura
2010-04-05T17:38:12Z
Maia će popušiti gadan KO, i to iz muay-thai klinča koljenom. Ne vidim uopće kako bi on mogao dobiti A.Silvu. Jest da je njegov BJJ s drugog planeta, ali Silva je naprosto i sam fenomenalan BJJ borac (pod Minotaurom), a ukupno all-rounded fighter za razliku od Maie.

BJ Penn pobjeda na decission s Edgarom, predviđam nekako tehničku borbu.

Renzo će popušiti od Hughesa, baš kao što se i do sada uvijek događalo Gracieima kad god su išli osvećivati svoje poražene rođake. Matt Hughes naprosto ima superiornije hrvanje i snagu, a ovaj mu s leđa neće moći ništa - iako vjerujem da će proći puno bolje od Roycea. Inače, navijam svim srcem za Renza, cool je tip.

Can't wait for!!
hamush
2010-04-05T18:03:52Z
Kimura wrote:

Maia će popušiti gadan KO, i to iz muay-thai klinča koljenom. Ne vidim uopće kako bi on mogao dobiti A.Silvu. Jest da je njegov BJJ s drugog planeta, ali Silva je naprosto i sam fenomenalan BJJ borac (pod Minotaurom), a ukupno all-rounded fighter za razliku od Maie.

BJ Penn pobjeda na decission s Edgarom, predviđam nekako tehničku borbu.

Renzo će popušiti od Hughesa, baš kao što se i do sada uvijek događalo Gracieima kad god su išli osvećivati svoje poražene rođake. Matt Hughes naprosto ima superiornije hrvanje i snagu, a ovaj mu s leđa neće moći ništa - iako vjerujem da će proći puno bolje od Roycea. Inače, navijam svim srcem za Renza, cool je tip.

Can't wait for!!

+1 u potpunosti 🙂
Seded
2010-04-05T18:07:20Z
Moram priznati da me najviše interesira Hughes vs. Gracie. Country boy can survive :)20!!!

Mislim da Maia nema velike šanse sa Silvom, nokautirat će ga kad-tad. I stvarno ne vidim kako bi Edgar zaustavio Penna, isto kao što ne vidim tko bi ga uopće iz LW rostera zaustavio.

"It's not checkmate. The king has one more move."
Matek
  • Matek
2010-04-05T21:03:40Z
Seded wrote:

Moram priznati da me najviše interesira Hughes vs. Gracie. Country boy can survive :)20!!!

Mislim da Maia nema velike šanse sa Silvom, nokautirat će ga kad-tad. I stvarno ne vidim kako bi Edgar zaustavio Penna, isto kao što ne vidim tko bi ga uopće iz LW rostera zaustavio.

to si i ja mislim, skoro pa nikakve šanse dajem maia-i
nofrx
2010-04-05T21:11:14Z
Silva će demolirat Maiu boksom.
KW CHAMPION
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-04-06T15:10:50Z
Maia će završit Silvu...vidjet ćete...
shogun33
2010-04-06T15:55:24Z
Seded wrote:

antun račić one day. dobro zapamtite ove riječi
Seded
2010-04-06T15:59:26Z
shogun33 wrote:

Moram priznati da nisam upoznat s kvalitetama dotičnoga, ali ipak sam malo skeptičan glede eventualne usporedbe s Pennom.
"It's not checkmate. The king has one more move."
irish
2010-04-07T15:53:42Z
stavil bum lovicu na Frankiea i Damiena pa nek dobijem s 25 koef u staroj Germaniji...a k tome su mi Penn i Silva dva najantipatičnija fajtera...i zadnji put su se borili na istom eventu :)1 ajmo dečaci,tata treba za nove šuze!
hamush
2010-04-07T18:59:40Z
shogun33 wrote:

Seded wrote:

ajmo biti malo realni... racic je perspektivan borac sa puno srca i mlada nada u usponu, ali stavljati ga nasuprot penu je malo smijesno...

ive
  • ive
  • Advanced Member
2010-04-07T19:46:08Z
hamush wrote:

shogun33 wrote:

Seded wrote:

ajmo biti malo realni... racic je perspektivan borac sa puno srca i mlada nada u usponu, ali stavljati ga nasuprot penu je malo smijesno...

+1 , iako je iz mog grada