Trebalo bi nekako zabraniti ulaz gostima(guest) na ovaj dio foruma.
Trebalo bi nekako zabraniti ulaz gostima(guest) na ovaj dio foruma.:)20 :)20
A ostali proizvodi :)20 ?
A ostali proizvodi :)20 ?+1
S obzirom na velik interes i brojne upite, od danas i službeno: PFS forumašima odobrava specijalni popust od 20% na kettlebelle i vreće.Upite šaljite na pm.Hvala.
S obzirom na velik interes i brojne upite, od danas i službeno: PFS forumašima odobrava specijalni popust od 20% na kettlebelle i vreće.Upite šaljite na pm.Hvala.Evo poslao sam upit na PM prije nekih skoro tjedan dana,još mi nitko nije odgovorio,reci mi molim te ako nisi dobio poruku poslat ću ti opet.Hvala
S obzirom na velik interes i brojne upite, od danas i službeno: PFS forumašima odobrava specijalni popust od 20% na kettlebelle i vreće.Upite šaljite na pm.Hvala.Evo poslao sam upit na PM prije nekih skoro tjedan dana,još mi nitko nije odgovorio,reci mi molim te ako nisi dobio poruku poslat ću ti opet.HvalaStigla je poruka, ali nije mi došla nikakva obavijest, pa nisam provjerio PM. Poslat ću odgovor preko PM-a.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close