bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-05-21T14:14:11Z
Matek wrote:

sjetio sam se, imaš kod kioska na lijevo jedan odličan mma klub, odlični treneri, srdačna dobrodošlica, uglavnom sve je na svjetskoj razini, znači kod kioska na lijevo i nemreš fulati

Misliš ugao iza Kerumovog dućana u Sendaiju?
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Gigi2
2010-05-21T14:17:43Z
Pelin wrote:

ovako, zanima me dali možda netko zna, imali u Japanu u gradu Sendaiu kakav borilački sport, i općenito što mislite koj bi mi sport bio najbolje trenirat tamo kod njih. trenirao sam boks i malo grapplinga..
inače vjerovatno idem na razmjenu učenika u japan na 10 mjeseci :)
fala

Ne znam ti za taj grad al u Japanu je dosta rasiren i imaju dobrih kickbox skola...tajlandski boks na njihov nacin,ajmo rec.
Reptile
2010-05-21T14:23:27Z
nofrx wrote:

Reptile wrote:

santiago wrote:

Pelin wrote:

ovako, zanima me dali možda netko zna, imali u Japanu u gradu Sendaiu kakav borilački sport, i općenito što mislite koj bi mi sport bio najbolje trenirat tamo kod njih. trenirao sam boks i malo grapplinga..
fala

Imas pored onog malog sushi ducana u arigato ulici jedan MMA klub po imenu shidoshi-sensei.

Ali oni se primarno orijentiraju na aikido. Nemaju nekih mma stručnjaka, osim Ueshibinog offspringa.

Još bolje, moć će se borit protiv 10 protivnika od puta. U običnom MMA klubu bi ga podučavali samo za borbu protiv jednog protivnika.

Čuj, ak imaš meč protiv Shieldsa taman. Sjebo se Mayhem.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
Matek
2010-05-21T14:32:30Z
bero wrote:

Matek wrote:

sjetio sam se, imaš kod kioska na lijevo jedan odličan mma klub, odlični treneri, srdačna dobrodošlica, uglavnom sve je na svjetskoj razini, znači kod kioska na lijevo i nemreš fulati

Misliš ugao iza Kerumovog dućana u Sendaiju?

točno tam
loreia
2010-05-21T16:04:27Z
Reptile wrote:

nofrx wrote:

Reptile wrote:

santiago wrote:

Pelin wrote:

fala

Imas pored onog malog sushi ducana u arigato ulici jedan MMA klub po imenu shidoshi-sensei.

Ali oni se primarno orijentiraju na aikido. Nemaju nekih mma stručnjaka, osim Ueshibinog offspringa.

Još bolje, moć će se borit protiv 10 protivnika od puta. U običnom MMA klubu bi ga podučavali samo za borbu protiv jednog protivnika.

Čuj, ak imaš meč protiv Shieldsa taman. Sjebo se Mayhem.

HAHAHAHA

Inace, ponovo ovo pitanje na nekom vecem forumu, recimo Sherdog-u.
Valjda ce se naci netko tko zivi blizu.

Samo, zasto se jednostavno ne raspitas kad sletis u Japan?
dr. Jupidu wrote: diskusting
Jupidu.
2010-05-21T21:15:48Z
Matek wrote:

tko je na pultu? kanehara?
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
hamush
2010-05-21T21:19:44Z
bag for devastation kanehara?

baj d vej... javi kakve su kurve, kada dodjemo u goste da imamo gdje jupidua odvest na sushi i bukakke.
neurro
2010-05-21T21:30:30Z
sushi i bukkake jbte :)9 :)20
Jupidu.
2010-05-21T21:40:42Z
hamush wrote:

baj d vej... javi kakve su kurve, kada dodjemo u goste da imamo gdje jupidua odvest na sushi i bukakke.

dr jupidu nikad i nikad nebi platio kurvu....

dr jupidu je oženjen ,hrvat,katolik i bijelac..moralna vertikala braka i bračnog života..
REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
hamush
2010-05-22T01:58:23Z
opet sig materijal... daj stani malo, ne stignu ih ljudi cirkulirati toliko 😃
Reptile
2010-05-22T04:38:07Z
Jupidu. wrote:

hamush wrote:

dr jupidu nikad i nikad nebi platio kurvu....

dr jupidu je oženjen ,hrvat,katolik i bijelac..moralna vertikala braka i bračnog života..

... kurva plati jupiduu, al to tek a kraju, prvo jupidu da njoj kaparu, pa je ona vrati duplu nazad.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
Similar Topics
Users browsing this topic