Poll Question : Pobjedjuje ?

Total: 59

Sponsor
Joc
  • Joc
  • Advanced Member
2010-07-04T22:27:52Z
Đolo
2010-07-04T22:31:13Z
Reaktivac wrote:

Očito su mišljenja podjeljena oko sljedeće borbe za naslov UFC HW...

Po meni Lesnar.

+1,iskljucivo jel mislim da se cain malo precjenjuje jel je nokautiro starog istrosenog minotaura,a nece imat hrvacku dominaciju nad lesnarom
stina
2010-07-04T22:32:59Z
Glasao sam za Caina jer ga smatram kompletnijim i boljim borcem. Normalno da dajem i Lesnaru šansu, pogotovo ako ga uspije rušit i zaleć na njega.
Um je kao padobran, funkcionira samo kad je otvoren.

neurro
2010-07-04T22:39:06Z
Definitivno Lesnar ... fizički je prejak za ostatak
Seded
2010-07-04T22:41:03Z
neurro wrote:

iako je Cain u svojoj hrvačkoj karijeri imao iskustva sa zvijerima tipa Lesnar, ti si me potpuno razuvjerio, NOT.

zato kažem Cain.
"It's not checkmate. The king has one more move."
djoni
2010-07-04T22:46:26Z
nemam pojma ko će pobijediti, al nadam se Cain :)20
Arguing on internet is like paralympics, even if you win you are still retarded
Slash
2010-07-04T22:49:29Z
Ova Lesnarova borba s Carwinom me uvjerila da to Velasquez dobiva.
Matek
2010-07-04T22:54:21Z
interesantna borba, u ovoj borbi smo vidjeli da lesnar može podnijeti šljucu ali može i cain, međutim ja ipak mislim da ovo dobiva lesnar
Seded
2010-07-04T22:56:42Z
Lesnar ima jedan jedini način da dođe do pobjede, a to je takedown i kontrola.

Neće mu biti tek tako lako srušiti Velasqueza jer je frajer stabilan i agilan, a u stojci nema što tražiti s njim.

... Cain je sam u jednom od intervjua spomenuo da se borio sa zvjerima poput Lesnara, a i ljudi koji poznaju njegovu hrvačku karijeru su mi potvrdili isto. Uglavnom, ne stvaram nikakav hype oko Caina, on se još mora dokazati, ali mislim da ima sasvim realne šanse da pobjedi Lesnara.
"It's not checkmate. The king has one more move."
neurro
2010-07-04T22:57:23Z
Seded wrote:

neurro wrote:

iako je Cain u svojoj hrvačkoj karijeri imao iskustva sa zvijerima tipa Lesnar, ti si me potpuno razuvjerio, NOT.

zato kažem Cain.

Ne razumijem što si napisao :)10
Paddy Oneill
2010-07-04T23:09:40Z
volio bih da cain dobije, mislim da ima realnu šansu, iako je lesnar baš jaka mrcina..
domza
2010-07-04T23:20:12Z
Seded wrote:

Lesnar ima jedan jedini način da dođe do pobjede, a to je takedown i kontrola.

Neće mu biti tek tako lako srušiti Velasqueza jer je frajer stabilan i agilan, a u stojci nema što tražiti s njim.

... Cain je sam u jednom od intervjua spomenuo da se borio sa zvjerima poput Lesnara, a i ljudi koji poznaju njegovu hrvačku karijeru su mi potvrdili isto. Uglavnom, ne stvaram nikakav hype oko Caina, on se još mora dokazati, ali mislim da ima sasvim realne šanse da pobjedi Lesnara.

tocno to...

NEVER TAP OUT

blazer44
2010-07-04T23:36:34Z
oba odlicni hrvaci, lesnar bi triba izbjegavat stand up, ili ic na rusenje ili na dirty box, prije rusenje. sve zavisi koliko je lesnar dobar hrvac. glasa san za lesnara
DON'T BE SCARED HOMIE
nofrx
2010-07-04T23:40:31Z
definitivno Velasquez
KW CHAMPION
Joeseph Jones
2010-07-04T23:40:38Z
drashkoo
2010-07-04T23:48:51Z
cain na bodove a onda jds ruši sve redom
blazer44
2010-07-05T00:17:35Z
lesnar, s ovin sta je dosad pokaza, ima sanse jedino hrvanjen pobjedivat borbe. triba bi namistat takedowne udarcima, nesto ka gsp. iznenadilo me koliko je lose na nogama izgleda protiv carwina, nisan ono ocekiva. od prve sekunde se vidilo da se boji carwina u stand upu. svejedno, pokaza se ka borac, dosad je izgubija submissionon. to je jedno, drugo se vratit nakon ovakvih batina. svi vole trenirat malo kickbox ili mma dok ne dobiju prve batine. pokaza se ka pravi borac, nebi puno ljudi ono izdrzalo. ocekiva san vise u boksu, ocekiva san vise kretanja i duge brze direkte. s tin bi triba namistat takedowne. pokaza je da uci submissione, s cin bi moga bit jako jako opasan. ne triba on imat neku tehniku, sa svojon snagon moze cupat ruke, da nauci malo prolaz garda iz gornje pozicije pa straight armbar ili nesto, jednostavno al ucinkovito. za sljedeci camp bi triba dovest najbolje hrvace na svitu, da bude siguran u prednost u hrvanju i vjerovatno pobjeduje.
cainovo hrvanje je izgledalo odlicno, al protiv konga i rotwella, koji nisu neki hrvaci. to je otprilike sve sta je radija u tin borbama, hrva se i gnp, 90% vrimena. zato me zanima oce li mu cardio bit toliko neunistiv kad ga neko izbaci iz njegove igre. vjerovatno se brock isto moze hrvat 3 runde bez nekog problema. jedan i drugi borac napreduju iz borbe u borbu, jako dobar matchup.
DON'T BE SCARED HOMIE
KrvavaPesnica
2010-07-05T01:12:27Z
gubi smeđi rasist,vec sam dvaput objasnio zasto neda mi se vise
dodacu samo uzdizat cainovu svemirsku stojku u nebesa nakon minute razmjenjivanja udaraca sa starim i potrosenim minom koji je naletio...a inace je poznat standup borac....netreba dalje pisat...sta reci tek za mira koji ga je(mina) triput nokdaunniro i na kraju TKO,a lesnar je prezivio i njegovu i carwinovu stojku koju nije niko do sad
vidi cainovu stojku 3x5min protiv konga svemirskog k1 borca (slazem se napredovao je)....neznam gdje je jos demonstrirao svoju vrhunsku stojku:)23 :)23 :)23

cain ima jednu stvar koja mu ide u prilog a to je da je fanatik tezi i da se nikad ne predaje...a to je dosta...al ne dovoljno

lesnar by gnp
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor
karl anal
2010-07-05T01:34:24Z
neznam, možda mi se samo čini ali izgleda mi ka da ni lesnar sam nije siguran u sebe
to mi se učinilo u trenutku kad se nakon pobjede popea na žicu i udara se u bradu
neznam, stvarno mislim da će protiv svakog malo tehnički potkovanijeg udarača izgubit
ostavia je stvarno loš dojam na mene, da ne kažem katastrofalan
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
Users browsing this topic