Dennis Hanover
2018-06-07T15:57:46Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Originally Posted by: Dennis Hanover 

dajte argumente , a ne da se ko mala djeca natječemo tko će pokazati veće mišiće .

ako netko nema istinu i nema rezultate prave , on će da skače , da se skida gol , da udara po vreći , jer nema šanse u raspravi .

Sto se rasprave tice, ocigledno je fist najveci strucnjak za prehranu i fitness. Diploma je prevaga. Izgled je nebitan kao kriterij, jer kada bi isli logikom izgleda, za Forgaca bi rekao da je kuhar, a za hambya da je pekar. 🙂 A, ipak treneri...

Ne sudi po izgledu.

pa nije trener sumo rvača , nego fitness trener .

diploma , pečat je prevaga za neke stvari da , ali demokratizacija znanja je omogućiva da nam ne trebaju više treneri .. jednostavne stvari koje se mogu naučiti , pa nije lansiranje rakete na Mjesec . možda treba paziti dali je trener prevagnuo na vagi , pogotovo ako je u pitanju 25 kg viška objektivno gledajući po tablicama .
DjomlaKS
2018-06-07T16:43:24Z
Zamjerio ti se fist ko student nekom tinejdjeru kad mu picku pokupi pred nosom :)18
Sad ima i 25 kg viska!?? Jos malo prozivat ces ga da izvadite prangije da se vidi tko je veci baja., i vjerovatno ce te i tu potuc :)1
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-06-07T16:46:59Z
ja sam odavno reko da je Fist fejk čim je uvijek zakopčan do grla. :)29

fitness trener mora bit sklesan, a ne građe ko Presvetli iz Gruntovčana. :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
e.peace
2018-06-07T16:51:52Z
Originally Posted by: bero 

ja sam odavno reko da je Fist fejk čim je uvijek zakopčan do grla. :)29

fitness trener mora bit sklesan, a ne građe ko Presvetli iz Gruntovčana. :)20

Ja čak ne vjerujem da je ono na snimcima fist uopšte 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-06-07T16:55:22Z
plus kaj je stalno rumen ko Šeks...njemu je pretjerana fizička aktivnost zadnje što mu treba :)1

i još se diže svako jutro u 4 i vježba dva sata prije posla...luuuud.
- dr jupidu
e.peace
2018-06-07T17:51:51Z

plus kaj je stalno rumen ko Šeks...njemu je pretjerana fizička aktivnost zadnje što mu treba :)1

i još se diže svako jutro u 4 i vježba dva sata prije posla...luuuud.

Znači on ne zna onu priču od Zuke Džumhura,da je dragi Allah svakome odredio koliko će koraka u životu napraviti,te joggingom samo u smrt trče 🙂
Seded
2018-06-07T17:52:32Z
Na stranu podjebavanja ovih mučkih provokatora, ja moram priznati da kad dođem doma umoran s posla i niš mi se ne da, često mi prođe kroz glavu "pa jebote, fist u 4 ujutro trenira" pa se spremim i odem na trening 🙂
"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-06-07T17:57:49Z
Motivirat ce te isto kad cemo mu ic na sprovod 😃
- dr jupidu
Đolo
2018-06-07T18:01:16Z
Moro sam si skratit ban, cisto da pozdravim Denisa.

Bok Denise, evo ukratko da te spustim na zemlju.

1. Vidjeli smo ti onaj neki boks okrsaj, ak se to tak moze nazvat, i vec znamo da se tuc sigurno neznas.

2. Vidjeli smo takodjer da nit nisi ni misicav nit u formi nekoj.

3. Da ti imas neko znanje, moga bi pokazat i neke rezultate.

4. Fist je ljepsi muskarac od tebe.

5. Svaka cast na borbi i otporu drzi se, pojma nemas skoro o nicemu ali si mi jako simpatican i volim borbene ljude ali pomalo brate. Nema me 2 3 dana i vec oces bit skandalozniji od mene... pomalo.
Seded
2018-06-07T18:02:06Z

Motivirat ce te isto kad cemo mu ic na sprovod :D

Tad očekujem Denisa s transparentom "A govorio sam mu da ne zna" :)20
"It's not checkmate. The king has one more move."
Đolo
2018-06-07T18:11:23Z
Originally Posted by: Seded 

Tad očekujem Denisa s transparentom "A govorio sam mu da ne zna" :)20

Hahahaha dobra.

Chiodo
2018-06-07T18:14:22Z
Fist je baš pravi psihoman i nevjerojatno 4h ujutro trenira.
e.peace
2018-06-07T18:25:16Z
Mene u 4 ujutro samo iz kafane moš vidit.
bruce lee
2018-06-07T18:25:45Z
Originally Posted by: Đolo 

1. Vidjeli smo ti onaj neki boks okrsaj, ak se to tak moze nazvat, i vec znamo da se tuc sigurno neznas.

5. Svaka cast na borbi i otporu drzi se, pojma nemas skoro o nicemu ali si mi jako simpatican i volim borbene ljude ali pomalo brate. Nema me 2 3 dana i vec oces bit skandalozniji od mene... pomalo.

Čitam tri puta i nisam siguran je li se upucavaš fistu ili izazivaš denisa na meč?

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
dr jupidu
2018-06-07T18:39:00Z

ak

AKO NASTAVI S TIM REŽIMOM NIŠTA OD KNJIGE fit u 50 toj:))))

da sam na fistovom mjestu:

nikakvi treninzi u 4 ujutro....

ponedjeljak-četvrtak....rad ..kuća..... 20 min joga vježbi na tepihu uz obitelj predveče + trbuh ledja

petak....KASNI TRENING SAT IPO PRED SPAVANJE.....

DAKLE 1 TRENING KAK SPADA ODRADJEN

SUBOTA 2 TRENING

NEDJELJA 3 TRENING

dakle 3 prava treninga sedmično! a 4 dana joga +truh ledja i pravilna prehrana

sasvim dovoljno za ono kaj mu treba......i bt će max zdrav i ok

PA KO MU JE KRIV KAJ JE UMISLIO DA JE DEMOGRAFSKI OBNOVITELJ U HRVATA PA NAPRAVIO VRTIĆ

PRAVI SPORTAŠ IMA 1 DIJETE I TRENIRA SVAKI DAN KAO JA:)1 :)36

IL KO BERO 0 DJECE I 1000 SERIJA AL NE SKLEKOVA VEĆ PRAVIH SERIJA:)))TV

3 treninga sedmično +4 dana joge su sasvim dovoljno uz ok prehranu bit i dobrog izgleda i fit i zdrav

i onda je fist idol nekim forumašima a neispavan vjećito i umoran

ma dajte molim vas

dr jupidu
2018-06-07T18:41:16Z

Na stranu podjebavanja ovih mučkih provokatora, ja moram priznati da kad dođem doma umoran s posla i niš mi se ne da, često mi prođe kroz glavu "pa jebote, fist u 4 ujutro trenira" pa se spremim i odem na trening :)

znao sam ja nekad često u 4 ujutro trenirat prije spavanja al to je bio period kad sam redovito išao na spavanje u 6 ujutro i spavao do 16 popodne svaki dan

ovo kaj fist radi je :)8

Đolo
2018-06-07T18:54:25Z
Originally Posted by: bruce lee 

Originally Posted by: Đolo 

Čitam tri puta i nisam siguran je li se upucavaš fistu ili izazivaš denisa na meč?

Cekaj jos malo, prvo da propadnem barem u zivotu prije nego se srozam na taj nivo da prozivam denisa po pfsu haha

A fist je melem za oci ❤
Dennis Hanover
2018-06-07T20:17:55Z
cirkadijalni ritam vs fitness budalaštine

trenirati po noći takoreći to je ok, ali to nije muški atribut , višak testosterona kod atlantskog , dinarskog , mediteranskog i negroidnog tipa izaziva ''lijenost'', polagano , lavovsko ponašanje . narodi istoka imaju višak estrogena i smanjen testosteron i oni su po prirodi radoholičari . kod nas kajkavci imaju udio takvih gena jer su alpinski tip , kao bavarci i dio europe isto pa se tako i ponašaju , daleko najbolji radnici , štedljivi , škrti . dok dinarski tip ostavi sve u kafani ..

hoću reći , onaj ko je po prirodi jak on se ne ubija treningom i stresom , on jede u miru , on spava i on gospodari , on je kralj svog dvorca , on je macho takoreći . alfa gorila jede najviše glukoze i biljne hrane od svih životinja u šumi , ponavljam jede najviše glukoze , nije u ketozi niti na dijeti , a nema grama sala , ima stomak nadut od silne hrane , ali nije to salo nego hrana u crijevima . životinje radilice mu donose banane ujutro i on im kima glavom . muški atribut je kad se spava ko klada po 8 sati i onda se protegneš kano lav kad se digneš , a ne natezati utege u gluhoj noći .

uostalom tko se to deblja ako jede , prirodno je jesti , ako se debljaš od hrane , jedeš smeće od hrane , jedeš keto , stavljaš na formu veto .

Reaktivac
2018-06-07T20:27:16Z
Trenirati u 4 ujutro mogu samo "luđaci", u pozitivnom smislu entuzijazma. Pa skidati naizmjenično +10 kg, znak je da zna posao i dovesti se u red kada ga pukne i kada odluči. U relativno kratkom vremenu. Nabijen i i jake građe na 182 cm i šteta što nije bliže da ga angažiram kao trenera. Siguran sam da bi imao koristi i pomoći od fista. U dva i pol mjeseca, skinuo sam 9 kg i bome, ne ide bez penjanja-treninga i napora. Uz reduciranu prehranu i da se pazi. Uz prave vježbe i trenera-stručnjaka, a najvažnije - motivatora, bilo bi puno brže i učinkovitije.

Veća je faca onaj koji u kratkom vremenu napravi od sebe i od drugih, koji ga slušaju - transformaciju, nego ekipa koja ima 80-tak kg, zahvaljujuči genetici pa misle da su izbalansirani i da kuže sve. Pa palamude, a nitko od njih nema koristi, osim njih samih, ako... Treba slušati stručnjake, a ne internet sveznadare. 🙂
Dennis Hanover
2018-06-07T20:32:29Z
Originally Posted by: dr jupidu 

Na stranu podjebavanja ovih mučkih provokatora, ja moram priznati da kad dođem doma umoran s posla i niš mi se ne da, često mi prođe kroz glavu "pa jebote, fist u 4 ujutro trenira" pa se spremim i odem na trening :)

znao sam ja nekad često u 4 ujutro trenirat prije spavanja al to je bio period kad sam redovito išao na spavanje u 6 ujutro i spavao do 16 popodne svaki dan

ovo kaj fist radi je :)8

čovjek koji spava 4 sata dnevno može trenirati 8 sati dnevno , ali imat će manje snage od onoga tko spava 8 sati dnevno i trenira 30 min dnevno , garant ! ovo su osnove , ovo je domaći rad za 4 . ti osnovne .
Users browsing this topic