Da ako ti fizikalije to omogućavaju. Prvi mi na pamet pada Semmy Schilt. Nema previše talenta ali je zbog fizikalija i načina borbe koji je pametno prilagodio fizikalijama postao borac s najviše K-1 titula iako po talentu ne spada u top 50 K-1 boraca
Kako znaš....jak sam ko životinja,i tehnički sam odlično potkovan...Volio bih se boriti sa Lesnarom...
Laszlo Czene.:)20 Podjednako loš u boxingu (2-14), K-1 (ja koliko znam 0-20) i MMA (2-18)...Uz to da je 98% mečeva izgubio nokautom, a mečevi mu u prosjeku traju 20 sekundi...Možda sam malo off topic jer ovdje je vjerovatno cilj naći borce koji su nešto postigli a nemaju talenta.
Nemogu virovat da niko nije spomenia Lesnara.Hehe.
Nemogu virovat da niko nije spomenia Lesnara.Hehe.Ouuu, kakva teška pogreška...Lesnar možda jest netalentiran što se tiče stojke, ali i tu ima ubitačan udarac i jako snažna koljena. Hrvač je svjetske klase, među najboljim u USA, a sa purple BJJ pojasom pravi poluge crnim pojasevima, kako ga neki trening partneri opisuju...
Nemogu virovat da niko nije spomenia Lesnara.Hehe.Ouuu, kakva teška pogreška...Lesnar možda jest netalentiran što se tiče stojke, ali i tu ima ubitačan udarac i jako snažna koljena. Hrvač je svjetske klase, među najboljim u USA, a sa purple BJJ pojasom pravi poluge crnim pojasevima, kako ga neki trening partneri opisuju...Najbolje da ce reci kreten koji ni goodridgu nemoze izvuci polugu.
Nemogu virovat da niko nije spomenia Lesnara.Hehe.Ouuu, kakva teška pogreška...Lesnar možda jest netalentiran što se tiče stojke, ali i tu ima ubitačan udarac i jako snažna koljena. Hrvač je svjetske klase, među najboljim u USA, a sa purple BJJ pojasom pravi poluge crnim pojasevima, kako ga neki trening partneri opisuju...Najbolje da ce reci kreten koji ni goodridgu nemoze izvuci polugu.O ćemu ti?
Da ako ti fizikalije to omogućavaju. Prvi mi na pamet pada Semmy Schilt. Nema previše talenta ali je zbog fizikalija i načina borbe koji je pametno prilagodio fizikalijama postao borac s najviše K-1 titula iako po talentu ne spada u top 50 K-1 boracaPa po meni ni fitch nije talentiran a izvrsne rezultate ima
Bilo bi svetogrde reci da je netalentiran ali moram spomenut Tita Ortiza kao jednog od najprecjenjenijih boraca ikad...
Kazes kako ga neki sparing partenri opisuju da izvlaci poluge crnim pojasevima.A ja kazem najbolje da ce rec da je kreten koji ni goodridgu nemoze izvuc polugu.Zisku
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close