Overeem vuce steroide
2010-08-21T23:02:12Z
Zanima me vase misljenje lista boraca koji nisu bas talentirani ali su bez obzira na to.
Poznati svjetski borci.
Svako Misljenje Je dobrodoslo.

Edit:i dali mislite da se bez talenta moze nesto postic?
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-08-21T23:14:01Z
Da ako ti fizikalije to omogućavaju. Prvi mi na pamet pada Semmy Schilt. Nema previše talenta ali je zbog fizikalija i načina borbe koji je pametno prilagodio fizikalijama postao borac s najviše K-1 titula iako po talentu ne spada u top 50 K-1 boraca
Overeem vuce steroide
2010-08-21T23:23:04Z
fist wrote:

Da ako ti fizikalije to omogućavaju. Prvi mi na pamet pada Semmy Schilt. Nema previše talenta ali je zbog fizikalija i načina borbe koji je pametno prilagodio fizikalijama postao borac s najviše K-1 titula iako po talentu ne spada u top 50 K-1 boraca

Pa po meni ni fitch nije talentiran a izvrsne rezultate ima
Boxer4K
2010-08-21T23:30:31Z
fist wrote:

Definitivno ekipa kao sto su Semmy Schilt, Bob Sapp, Hong Man choi....Nakon sta vidin njihove meceve,zgadi mi se i ring i sve...
RySchooder
2010-08-21T23:40:43Z
valujev :)24
mr.drvo wrote:

Kako znaš....jak sam ko životinja,i tehnički sam odlično potkovan...

Volio bih se boriti sa Lesnarom...

Izbacivač
2010-08-22T00:09:44Z
Laszlo Czene.:)20
Podjednako loš u boxingu (2-14), K-1 (ja koliko znam 0-20) i MMA (2-18)...Uz to da je 98% mečeva izgubio nokautom, a mečevi mu u prosjeku traju 20 sekundi...
Možda sam malo off topic jer ovdje je vjerovatno cilj naći borce koji su nešto postigli a nemaju talenta.
Overeem vuce steroide
2010-08-22T00:32:17Z
Izbacivač wrote:

Laszlo Czene.:)20
Podjednako loš u boxingu (2-14), K-1 (ja koliko znam 0-20) i MMA (2-18)...Uz to da je 98% mečeva izgubio nokautom, a mečevi mu u prosjeku traju 20 sekundi...
Možda sam malo off topic jer ovdje je vjerovatno cilj naći borce koji su nešto postigli a nemaju talenta.

:)20 :)20
DA koji su nesto postigli
FaceDesigner
2010-08-22T00:37:33Z
Nemogu virovat da niko nije spomenia Lesnara.Hehe.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Izbacivač
2010-08-22T00:46:29Z
FaceDesigner wrote:

Ouuu, kakva teška pogreška...
Lesnar možda jest netalentiran što se tiče stojke, ali i tu ima ubitačan udarac i jako snažna koljena. Hrvač je svjetske klase, među najboljim u USA, a sa purple BJJ pojasom pravi poluge crnim pojasevima, kako ga neki trening partneri opisuju...
Black Arrow
2010-08-22T00:46:32Z
FaceDesigner wrote:

Trazi se netalentirani... Lesnar je talentiran.
Overeem vuce steroide
2010-08-22T00:51:27Z
Izbacivač wrote:

FaceDesigner wrote:

Lesnar možda jest netalentiran što se tiče stojke, ali i tu ima ubitačan udarac i jako snažna koljena. Hrvač je svjetske klase, među najboljim u USA, a sa purple BJJ pojasom pravi poluge crnim pojasevima, kako ga neki trening partneri opisuju...

Najbolje da ce reci kreten koji ni goodridgu nemoze izvuci polugu.
Slash
2010-08-22T02:02:12Z
Overeem vuce steroide wrote:

Izbacivač wrote:

FaceDesigner wrote:

O ćemu ti?
Overeem vuce steroide
2010-08-22T11:58:26Z
Slash wrote:

Izbacivač wrote:

FaceDesigner wrote:

O ćemu ti?

Kazes kako ga neki sparing partenri opisuju da izvlaci poluge crnim pojasevima.A ja kazem najbolje da ce rec da je kreten koji ni goodridgu nemoze izvuc polugu.

Zisku
The Miner
2010-08-22T13:02:32Z
Bilo bi svetogrde reci da je netalentiran ali moram spomenut Tita Ortiza kao jednog od najprecjenjenijih boraca ikad...
blazer44
2010-08-22T13:31:53Z

fist wrote:

Pa po meni ni fitch nije talentiran a izvrsne rezultate ima

fitch je odlican talent u hrvanju, ne bi ima onakav skor da nije. prirodno ima lose atletske sposobnosti, da nema talenta nebi pola borbi dobija.
DON'T BE SCARED HOMIE
blazer44
2010-08-22T13:33:24Z
The Miner wrote:

Bilo bi svetogrde reci da je netalentiran ali moram spomenut Tita Ortiza kao jednog od najprecjenjenijih boraca ikad...

slazen se, ja bi doda forrest griffina. jako mi je drag borac al poprilicno los. vecinu borbi sta je dobija dobija je jer ima muda i jak je u glavi
DON'T BE SCARED HOMIE
Zalac
2010-08-22T13:50:05Z
Keith Jardine, nije talentiran a dobio je velika imena u UFC-u, i bio dosta dugo među top 10 LHW.

bmma
  • bmma
  • Advanced Member
2010-08-22T14:10:30Z
TIM SYLVIA ....Nikad mi se nije svidjao njegov stil borbe..
Slash
2010-08-22T14:15:47Z
Što točno definira talent po vama?

Eksplozivnost, idealna muskulatura, idealna težina, refleksi?

Ili pod talent smatrate sposobnost borca da izvuće maksimalno iz svojih "nešto lošijih" fizikalija (Npr. Timmah UFC prvak)?
Kimura
2010-08-22T15:08:37Z

Kazes kako ga neki sparing partenri opisuju da izvlaci poluge crnim pojasevima.A ja kazem najbolje da ce rec da je kreten koji ni goodridgu nemoze izvuc polugu.

Zisku

Hej, pa gdje su moderatori?!?:)11

Ovu spodobu je već odavno trebalo bannirati. Em se ne razumije u MMA, em vrijeđa borce. :)19