http://www.monitor.hr/vijesti/s...karavane-prolaze/152576/
Ovo je staro par dana, ali me zanima šta mislite o toj izjavi?
''Psi laju, karavane prolaze'' sam shvatio kao ''ja sam se nakrao i pobjego, a vi mi psi nemožete ništa''...prilično drsko
Drzak je on otkako se rodio.
Ovako bahatu osobu ko šta je Sanader u životu nisam vidio do sada. Kako li je samo bio napuhan ko puran na onoj pres konferenciji koju je bio sazvao početkom ove godine, kad se mislio vratiti! I uvijek ima neke "mudre" izreke za narugat se onome ko postavlja pitanje, kao i širokoj javnosti. Ali, sve ima svoju cijenu.
Neću nikada zaboraviti prilog koji je neka naša TV bila napravila uoči Sanaderovog neuspjelog povratka na vlast početkom ove godine, kad su otišli u njegovo rodno selo i tamo malo intervjuirali ljude šta misle o njemu. Ono što se moglo čuti, bilo je samo najnegativnije. Ogorčeno su ga se odricali, govorili kako ih je osramotio i kako ništa nije ispunio što im je obećao za to selo, i kako je uprljao obraz i da mu ne treba više dolaziti.
Sanadera mrzi cijela Hrvatska + rodno selo. Možda taj čovjek i je od čelika, i lišen ikakvih emocija i savjesti, ali svatko ima neku točku slamanja. Kad tad će i on pronaći svoju, ako već nije. Jer sve pare ovoga svijeta ti ne mogu nadoknaditi
ovoliko narušen ugled, i mržnju vlastitog naroda - kojemu si trebao služiti i činiti nešto za njega, a ne ga varati, potkradati i još mu se pritome smijati u lice.
Fuj! :)3