Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-01-06T20:58:59Z
Neurro ili Sandra bi mogli ovo riješiti.
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Reaktivac
2011-01-06T21:05:05Z
Cain wrote:

Našao sam gamad i kaže mi da sam očistio pomoću SUPERAntiSpyware, ali sada sam instalirao i onaj hamushev program: Malwarebytes' Anti-Malware pa ću i njega da aktiviram za svaki slučaj...

Fala hamush... :)36
karl anal
2011-01-06T21:07:56Z
Reaktivac wrote:

Maloprije sam pobrao preko facebooka neko sranje putem poruke na privat chatu koju sam nepromišljeno otvorio; izgleda neki trojanac ili virus pa mi stalno šalje PM poruke frendovima s fejsa... ?

Odmah sam promjenio lozinku, bojeći se da mi netko nije hackirao facebook profil i sada skeniram cijelo računalo s SUPERAntiSpyware programom ? Nadam se da će pomoći ?

Savjeti, preporuke, pomoć ?

ne otvarati nepromišljeno poruke na privat chatu
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
loreia
2011-01-06T21:14:20Z
Reaktivac wrote:

Cain wrote:

Našao sam gamad i kaže mi da sam očistio pomoću SUPERAntiSpyware, ali sada sam instalirao i onaj hamushev program: Malwarebytes' Anti-Malware pa ću i njega da aktiviram za svaki slučaj...

Fala hamush... :)36

Ta dva programa su ti dovoljna.Kad oni ociste windoze, miran si.
dr. Jupidu wrote: diskusting
Reaktivac
2011-01-06T21:14:28Z
karl anal wrote:

ne otvarati nepromišljeno poruke na privat chatu

Ma ispalo je nevjerovatan splet okolnosti... to se samo meni može da dogodi.

Dogovarao sam jedan intervju za blog i tip pristane te nakon par minuta putem njegovog prozorčića na chatu primim neki .exe file sa slikama od njega. Pomislim kako mi je dao neki link s njegovim slikama radi intervjua i poberem virus.... baksuz. :)22

hamush
2011-01-06T21:57:02Z
np :)

MBAM je izvrstan program i dobro cisti...

dobro ga je zavrtiti 1x mjesecno predostroznosti radi...

dodao sam jos i peerblock programcic koji ti blokira da ti nadziru gdje surfas i sta skidas... blokira p2p i adware trackere...
Reaktivac
2011-01-06T21:57:59Z
hamush wrote:

np :)

MBAM je izvrstan program i dobro cisti...

dobro ga je zavrtiti 1x mjesecno predostroznosti radi...

dodao sam jos i peerblock programcic koji ti blokira da ti nadziru gdje surfas i sta skidas... blokira p2p i adware trackere...

Izvanredan program... svaka čast.
Similar Topics
Users browsing this topic