Reaktivac
2018-01-12T22:18:39Z
Originally Posted by: bero 

Stigla tradicionalna dva tjedna u godini kada je rukomet kod nas popularan sport:
kada HR repka igra u siječnju na svjetskom/europskom prvenstvu :)18

Baš tako. :)

DjomlaKS
2018-01-12T22:33:21Z
Kauboji su mi najdrazi hrvatski sportasi, i velik sam fan rukometa.,al svake godine nije to to, mada mi je kod njih nekako uvijek prisutan taj navijacki zar 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-01-13T07:52:48Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Kauboji su mi najdrazi hrvatski sportasi, i velik sam fan rukometa.,al svake godine nije to to, mada mi je kod njih nekako uvijek prisutan taj navijacki zar :)

jel ga pratiš i inače, ili samo kad Kauboji igraju?
ako je ovo drugo, onda nisi fan rukometa :)1

Još nisam sreo čovjeka koji prati rukomet generalno. Svi se uključe samo na repku (i nekoć na naše klubove dok su vani nešto značili) na prvenstvima.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-01-13T11:48:29Z
lijepo je dovest stručnjake u studio :)18

UserPostedImage
- dr jupidu
DjomlaKS
2018-01-13T12:26:17Z

Kauboji su mi najdrazi hrvatski sportasi, i velik sam fan rukometa.,al svake godine nije to to, mada mi je kod njih nekako uvijek prisutan taj navijacki zar :)

Još nisam sreo čovjeka koji prati rukomet generalno. Svi se uključe samo na repku (i nekoć na naše klubove dok su vani nešto značili) na prvenstvima.

Ma samo repku al mi je pravo gust gledat njihove utakmice...nogomet pratim isto samo(ponekad) repku al to mi dosadno pa za vrijeme utakmice gledam mma borbe na mobu 😛
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-01-13T12:29:30Z

Ma samo repku al mi je pravo gust gledat njihove utakmice...nogomet pratim isto samo(ponekad) repku al to mi dosadno pa za vrijeme utakmice gledam mma borbe na mobu :P

onda si fan repke, ne rukometa općenito :))

meni su generalno loptački sportovi dosadni, mogu ih pogledat uz cugu i ekipu, ali sam samcat ni mrtav :)18

- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-01-24T21:13:33Z
Prodje jos jedno momcadsko natjecanje koje smo zapoceli kolektivnom euforijom a zavrsili kolektivnim razocaranjem i hebanjem majki treneru i igracima :D

I to je to od rukometa za ovu godinu, vidimo se iduceg sijecnja 😃
- dr jupidu
bero
  • bero
  • Advanced Member
2018-02-19T19:08:03Z
https://www.thrillist.co...p;utm_campaign=thrillist 

Rusi po starom :D
Cak i u curlingu haha
- dr jupidu
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2018-02-21T15:15:02Z
E ovo su skokovi, kakva kurčeva olimpijada...
Becks
2018-02-22T14:27:34Z
užas hahahah. vidim kacigu nitko ne jebe ni ostalu opremu 😃 dolet su složili taman za koljena potrgati.
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
bruce lee
2018-02-23T19:19:39Z
Jesu li ono igrali Škrljevo i Alkar na drugom
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
zarajan
2018-02-23T20:23:38Z
Originally Posted by: bruce lee 

Jesu li ono igrali Škrljevo i Alkar na drugom

Mislim da bi i oni bolje odigrali od ovoga što sam sad gledao.. Uzas
Black Arrow
2018-04-01T17:56:10Z
Magic Ibra debitovao za La Galaxy i zabio jos jedan spektakularan gol...:)24 U povjesti nogometa je bilo boljih napadaca od njega ,ali malo koji ce imati ovoliku listu spektakularnih pogodaka kao on.:)36

Becks
2018-04-03T14:38:13Z
i to da ga tako posere. Lik je nogometni mcgregor
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Reaktivac
2018-04-03T14:42:14Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Magic Ibra debitovao za La Galaxy i zabio jos jedan spektakularan gol...:)24 U povjesti nogometa je bilo boljih napadaca od njega ,ali malo koji ce imati ovoliku listu spektakularnih pogodaka kao on.:)36

Što jest - jest.

Kao čovjek antipatičan pa i seronja. Dno dna.

https://www.klix.ba/vije...ovica-u-parizu/131111045 

Kao nogometaš - odličan.

Walter
2018-04-03T21:04:03Z
Originally Posted by: Black Arrow 

Genijalac, ima nešto balkansko u sebi što mu daje karizmu među švedskim pravilima...
Walter
2018-04-06T12:35:13Z
Kmecanje na najjace, kad je Hajduk bio na dnu i kad je za rolex Fiorentiniju busio iznutra onda nije sat vremena presice posvecivao Gajduku, sad model Hajduka napreduje, dinamo u dugovima kme nasmrkani...

https://beta.index.hr/mo...ory=sport&id=1036956 
dr jupidu
2018-04-15T07:34:17Z

šarić odličan

vrhunska obrana philadelphie.... bez obzira na broj primljenih koševa gdje ih je dosta bilo isforsiranih .legitiman kandidat za finale....

svaka čast belineliju kako se adaptirao za nba
dr jupidu
bruce lee
2018-04-22T11:32:06Z
Šarić igra kao da mu je Dena trener.
Ali Bogdanović jučer, izjednačit rekord Millera i zaustavit LeBrona u istoj utakmici. Postoji li išta više od toga
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike