Stigla tradicionalna dva tjedna u godini kada je rukomet kod nas popularan sport:kada HR repka igra u siječnju na svjetskom/europskom prvenstvu :)18
Kauboji su mi najdrazi hrvatski sportasi, i velik sam fan rukometa.,al svake godine nije to to, mada mi je kod njih nekako uvijek prisutan taj navijacki zar :)
Kauboji su mi najdrazi hrvatski sportasi, i velik sam fan rukometa.,al svake godine nije to to, mada mi je kod njih nekako uvijek prisutan taj navijacki zar :)jel ga pratiš i inače, ili samo kad Kauboji igraju?ako je ovo drugo, onda nisi fan rukometa :)1 Još nisam sreo čovjeka koji prati rukomet generalno. Svi se uključe samo na repku (i nekoć na naše klubove dok su vani nešto značili) na prvenstvima.
Kauboji su mi najdrazi hrvatski sportasi, i velik sam fan rukometa.,al svake godine nije to to, mada mi je kod njih nekako uvijek prisutan taj navijacki zar :)jel ga pratiš i inače, ili samo kad Kauboji igraju?ako je ovo drugo, onda nisi fan rukometa :)1 Još nisam sreo čovjeka koji prati rukomet generalno. Svi se uključe samo na repku (i nekoć na naše klubove dok su vani nešto značili) na prvenstvima.Ma samo repku al mi je pravo gust gledat njihove utakmice...nogomet pratim isto samo(ponekad) repku al to mi dosadno pa za vrijeme utakmice gledam mma borbe na mobu :P
Jesu li ono igrali Škrljevo i Alkar na drugom
Magic Ibra debitovao za La Galaxy i zabio jos jedan spektakularan gol...:)24 U povjesti nogometa je bilo boljih napadaca od njega ,ali malo koji ce imati ovoliku listu spektakularnih pogodaka kao on.:)36
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close