Alo ekipa,
trebao bi mi strucni savjet nekoga tko se mozda kuzi malo vise od mene u muskulaturu...
igrao sam paintball prije ravno 7 dana. Puno sam trcao, a najvise sprintao... cijelodnevna igra, i dodjem doma i znam da me u ponedeljak ceka upalica misica. nista posebno reko. I odradih ponedeljak i utorak bolove u straznjem dijelu nogu, i to je to...
srijeda je vec prosloa super, a u cetvrtak mi se poceli javljati grcevi u desnoj nozi... iz cistog mira.. .i da bi danas (sub) bio u Walmartu, i zaboravim na kasi pivo... i krenem ja po pivo, trceci. i maltene ne zavrsim na podu.
kako sam ubrzano krenuo, iz cista mira bolovi u nogama u quads i biceps tolki da nemres vjerovat. a osjecaj u nogama kao potpuna iscrpljenost. taj isti osjecaj sam imao samo u hrvanju kada bi nakon dobivenog ili izgubljenog meca bio maltene preslab da se ustanem na vlastite noge. totalna bol u nogama, da sam ostao paf...
inace, koji me ne znate, uvijek sam hiperaktivan, i nije mi problem nikada bilo trcat po stepenicama, sprintat iz cistog mira, i uvijek sam u muvingu.
danas sam doduse slabo jeo jer nisam stigao, pa se bojim da se tijelo nije jednostavno iscrpilo .imao sam osjecaj kao da su mi noge krcate mlijecne kiseline nakon 100 cucnjeva...
U zadnje vrijeme primjetih da mi se misici brze umaraju pri kontinuiranoj radnji. u nekoliko navrata sam primjetio kao da mi je i tesko volan drzati u mjestu.
nisam puno znacenja svemu to pripisivao, sem tome da se moram konacno bacit na treniranje itd.. ali ovo me je sokiralo jer sam u svom najgorem izdanju uvijek bio sposoban imati eksplozivnu snagu i potrcati, sprintati ili se zaletit na 3. kat trceci po stepenicama bez beda.
Visina 186, tezina 72-73kg (ono ako ne kenjam 2 dana), mrsav, zilav i uvijek sam pun energije.
Jedem sve, imam relativno uravnotezenu prehranu, no apetita skoro jako malo , i zna proci po 8h da se ne sjetim jest uopce.
ako itko ima ikakve suvisle ideje, cijenio bi da napisete.
Thx
thx.