hamush
  • hamush
  • Administration Topic Starter
2011-01-16T03:57:12Z

Alo ekipa,

trebao bi mi strucni savjet nekoga tko se mozda kuzi malo vise od mene u muskulaturu...

igrao sam paintball prije ravno 7 dana. Puno sam trcao, a najvise sprintao... cijelodnevna igra, i dodjem doma i znam da me u ponedeljak ceka upalica misica. nista posebno reko. I odradih ponedeljak i utorak bolove u straznjem dijelu nogu, i to je to...

srijeda je vec prosloa super, a u cetvrtak mi se poceli javljati grcevi u desnoj nozi... iz cistog mira.. .i da bi danas (sub) bio u Walmartu, i zaboravim na kasi pivo... i krenem ja po pivo, trceci. i maltene ne zavrsim na podu.

kako sam ubrzano krenuo, iz cista mira bolovi u nogama u quads i biceps tolki da nemres vjerovat. a osjecaj u nogama kao potpuna iscrpljenost. taj isti osjecaj sam imao samo u hrvanju kada bi nakon dobivenog ili izgubljenog meca bio maltene preslab da se ustanem na vlastite noge. totalna bol u nogama, da sam ostao paf...

inace, koji me ne znate, uvijek sam hiperaktivan, i nije mi problem nikada bilo trcat po stepenicama, sprintat iz cistog mira, i uvijek sam u muvingu.
danas sam doduse slabo jeo jer nisam stigao, pa se bojim da se tijelo nije jednostavno iscrpilo .imao sam osjecaj kao da su mi noge krcate mlijecne kiseline nakon 100 cucnjeva...

U zadnje vrijeme primjetih da mi se misici brze umaraju pri kontinuiranoj radnji. u nekoliko navrata sam primjetio kao da mi je i tesko volan drzati u mjestu.

nisam puno znacenja svemu to pripisivao, sem tome da se moram konacno bacit na treniranje itd.. ali ovo me je sokiralo jer sam u svom najgorem izdanju uvijek bio sposoban imati eksplozivnu snagu i potrcati, sprintati ili se zaletit na 3. kat trceci po stepenicama bez beda.

Visina 186, tezina 72-73kg (ono ako ne kenjam 2 dana), mrsav, zilav i uvijek sam pun energije.
Jedem sve, imam relativno uravnotezenu prehranu, no apetita skoro jako malo , i zna proci po 8h da se ne sjetim jest uopce.

ako itko ima ikakve suvisle ideje, cijenio bi da napisete.

Thx

thx.
Sponsor
TheGoldenboy
2011-01-16T04:16:58Z
druze pravilnata ishrana,sa minerale,vitamine i tako dalje, je mnogo bitna stvar za svako telo..ako jedes pravilno i opet imas probleme vidi probaj sa neka mentol mast i pominice,nista strasno nije to :)37
Đolo
2011-01-16T04:58:10Z
ovo je slucaj za dr.jupidu
dr jupidu
2011-01-16T12:00:26Z
odi na masažu cijelog tijela....

pa i sam si rekao šta si napravio pa nije ništa čudno da su mišići reagirali......treba ti masaža jer su ti se mišići toliko stisli da još nema cirkulacije prave....
nofrx
2011-01-16T18:54:08Z
Moguće je da ti fali magnezija.
KW CHAMPION
DoKoske
2011-01-16T19:39:17Z
nofrx wrote:

navodno u crnačkoj spermi ima puno magnezija, tako da znas sto ti je ciniti hamush :)20
wash your feminine side clean off
nofrx
2011-01-16T19:50:05Z
DoKoske wrote:

nofrx wrote:

navodno u crnačkoj spermi ima puno magnezija, tako da znas sto ti je ciniti hamush :)20

:)20 :)20 :)20
KW CHAMPION
ive
  • ive
  • Advanced Member
2011-01-16T20:52:01Z
ovo bi mogao biti opak thread :)20

on topic,

mislim da ti je do prehrane
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-16T22:28:39Z
Ocito si tada sokirao misice i fali ti vitamina i minerala da to obnovis...a koko si reko da slabo jedes...to ti je to....
dia_blo
2011-01-16T23:01:48Z
magnezij svaki dan 1sumecu i bit ce ok...inace nevezano za ovo ja kada imam pauzu u treniranju mjesec dva ovisi kolko me drzi NEvolja, prije svakog treninga roknem magnezij i nikad nemam nikakve upale ni nista, samo sam umoran

tak da magnezij rulzzz
PAJCEK
2011-01-17T08:57:25Z
500 mg magnezija prije spavanja:)1
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-01-17T13:43:32Z
ZMA, opak suplement. Magnezij, cink, B6 - odlična kombinacija, ne samo za upale!
hamush
  • hamush
2011-01-17T15:42:43Z
fala vam puno svima.
Sto se tice nogu, danas isto... pricao sam malo sa kolegom koji je radiolog, i malo se kuzi u lokomotorni sustav. reko mi je da imam acute lactoacidosis. i da su mi noge krcate mlijecne kiseline. sto i je osjecaj slican. imam osjecaj kao da sam trcao do 20. kata u zgradi. rekao mi je da ima nekoliko preparata da se to izvuce vanka, ali da bi trebalo samo od sebe. Magnezij pijem, i piti cu ga jos, sigurno.

sada mi je jasno da je to od svih onih sprintova tokom paintballa. jer bit pri pocetku svake runde sprintao do barikade da dodjem prvi... tako da kao sto arti kaze, sokiro sam misice.

Pocinjem sa 3x vitamin shakes, imam vec najbolje vitamine the money can buy (i to besplatno dobivam ih 🙂 ). i krecem sa laganim tjelovjezbama i stretchingom (ne anal stretching).

fala svima 🙂 ill keep you posted.
loreia
2011-01-17T16:27:41Z
hamush wrote:

imam vec najbolje vitamine the money can buy (i to besplatno dobivam ih 🙂

dakle, ipak si poslusao Koskeov savjet 🙂
dr. Jupidu wrote: diskusting
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-17T16:37:11Z
I kako je zavrsio paintball...jesi kokno ikoga...ma ti ti valjas izrafalali su ti nige a ti tu pricas da si trco...:)2
dr jupidu
2011-01-17T17:52:54Z
za hamush je naj lijek veliki crnac masažer
arti
  • arti
  • Advanced Member
2011-01-17T17:54:33Z
dr jupidu wrote:

jeste vi u zg svi gejevi ili ima netko normalan...:)2
Slash
2011-01-17T18:23:22Z
arti wrote:

dr jupidu wrote:

Jupidu ti je iz Splita :)18
hamush
  • hamush
2011-01-17T18:28:50Z
arti wrote:

I kako je zavrsio paintball...jesi kokno ikoga...ma ti ti valjas izrafalali su ti nige a ti tu pricas da si trco...:)2

iskreno...

napravio sam masakr u jednoj tekmi... dosao sam skroz na startno mjesto drugog tima, i pokosio ih cetvoricu.. 5. me je tek koknuo 🙂
kad sam ih cuo kako jaucu i zapomazu dok ih resetam, bio sam sretan slijedecih 3 dana :)

nisu ni skuzili me dok nisam otvorio na njih 🙂. a budala, trebo sam se zaletit do njih di su se skrivali iza auta, i pravit se da sam na njihovoj strani.. ne bi me ni skuzili... i onda ih napucat iza ledja ko POW's.
:)

imam smao jednu jedinu masnicu na lijevoj nozi kad me tip napuco point blank nakon sto sam doso do njega i kao reko mmu da se preda, sto je pravilo da ne pucas u ljude izbliza vec se moraju predat. e pa tu sam popusio u nogu jer se kreten okrenuo i okinuo me. naucio sam lekciju :)
loreia
2011-01-17T18:46:54Z
Slash wrote:

arti wrote:

dr jupidu wrote:

Jupidu ti je iz Splita :)18

hahahah :)20 :)20 :)20 :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting