DjomlaKS
2021-10-02T16:15:06Z
https://www.profightstor...pone-i-padove'/45501 

Sve mi se čini da je nas doktor u pravu sto se žena tice
Zatoichi
2021-10-02T17:54:27Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

https://www.profightstore.hr/portal/ostalo/jon-jones-i-supruga-izgladili-odnose-'ostat-cu-s-tobom-kroz-sve-uspone-i-padove'/45501

Ko sto ja rece,skim si takav si.....on ce nju tuci opet al na mjestu gdje nema mobilnog signala tak da nemoze zvati muriju
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2021-10-02T18:02:30Z

https://www.profightstore.hr/portal/ostalo/jon-jones-i-supruga-izgladili-odnose-'ostat-cu-s-tobom-kroz-sve-uspone-i-padove'/45501

ajmo ovako......dolaziš lagano pripit u 5 ujutro nakon noći gdje si od 1 do 4 sjedio s frendovima ..........u ta 3 sata par plesačica plesalo ti je i vrtilo guzom u krilu a ti si im ubacivao dolare u sise......oko 4 h poševio si plesačicu .....i lagano se teturaš i ideš u tolilet tuširat se i leć........kad ono dočeka te cura(žena)s ljubomornm ispadom i počme histerizrat i vuć te za rukav..ti otrgneš ruku i ova malko usnicu odere....

tu ulete i djeca i eto skandala

ona je kriva

čačkala je mečku

ženska ima 3 djece..bogata je i uživa........zna da jon opali koji put neku s strane al ne želi znat............................................

klasika

njih dvoje se baš voli...dobar su par a i drži ih što jones dok je bio s njom nije bio bogataš.............no opet ne zaboravimo...jon jones je bogataš i prije mma......2 brata su mu bogataši.....

DjomlaKS
2021-10-03T10:09:57Z
Da budem iskren, ne žalim ovakve. Imam par frendova, tatinih sinova koji itekako deru sa strane. I njihove žene sve to toleriraju, jer im je najbitnije da se to pred njima ne priča.
Također mi je u susjedstvu bio lik koji bi povremeno ženi održao lekciju iz MMA, pa lagano noga u guzicu i mrs tati. Naravno nakon par mjeseci ona bi se uvijek vraćala, jer lik je bio na glasu pravog pastuha u onim stvarima.

Bolesno koje su granice kod žene., i onda usred te ludosti rodi se pokret feminizma koji trazi neka ženska prava 😂
DjomlaKS
2021-10-03T10:11:13Z
https://www.profightstor...borba-svih-vremena/45506 

Sad natrag na MMA. Rakic mi je uzasan trashtalker, i strasno dosadan borac. S nestrpljenjem čekam da mu netko facu razbije
Stipe
2021-10-03T11:24:58Z
dr jupidu
2021-10-03T14:20:25Z

https://www.profightstore.hr/portal/slobodna-borba/daniel-cormier-usred-prijenosa-kritizirao-rakica-to-je-najgora-borba-svih-vremena/45506

Sad natrag na MMA. Rakic mi je uzasan trashtalker, i strasno dosadan borac. S nestrpljenjem čekam da mu netko facu razbije

s strpljenjem čekam da rakić elegantno dodje do titule

vrlo zanmljiv borac

Zatoichi
2021-10-03T16:50:02Z
Originally Posted by: Stipe 

UserPostedImage

-Stipe

Zena mu ima jaku vilicu
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
dr jupidu
2021-10-03T18:59:22Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: Stipe 

UserPostedImage

-Stipe

Zena mu ima jaku vilicu

aramis naglich style

u dalmaciji bi rekli da ima malo škafetina

al nije za bacit.....vesela je

al pusti dragog da dodje prpit doma i legne a ne držat predavanja u 6 ujutro

brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2021-10-13T10:02:25Z
https://www.profightstor...ilje-nad-djevojkom/45565 
"UFC je svjestan težine optužbi s kojima se susreće Luis Pena. Gospodin Pena je u više navrata izjavio da ima problema s mentalnim zdravljem i opojnim sredstvima te mu je organizacija u više navrata pokušala pomoći. Pena se sada mora suočiti sa zdravstvenim i pravnim problemima, a mi smo ga već obavijestili da je njegov ugovor s UFC-om raskinut."

Jel ovo neka zajebancija? Znači li to da je i Jones dobio cipelu? Da promijenim ime u ovom tekstu, mogao bi biti 100% točan:
"UFC je svjestan težine optužbi s kojima se susreće Jon Jones. Gospodin Jones je u više navrata izjavio da ima problema s mentalnim zdravljem i opojnim sredstvima te mu je organizacija u više navrata pokušala pomoći. Jones se sada mora suočiti sa zdravstvenim i pravnim problemima, a mi smo ga već obavijestili da je njegov ugovor s UFC-om raskinut."

😀

Mislim, sama tema nije za zajebanciju, al autor ovog teksta kao da je namjerno pisao tekst na ovaj način, da se može primjenit na više počinitelja.
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
hamush
2021-10-13T15:23:33Z
Originally Posted by: brzi 

https://www.profightstore.hr/portal/slobodna-borba/luis-pena-otpusten-iz-ufc-a-nakon-optuzbi-za-nasilje-nad-djevojkom/45565
"UFC je svjestan težine optužbi s kojima se susreće Luis Pena. Gospodin Pena je u više navrata izjavio da ima problema s mentalnim zdravljem i opojnim sredstvima te mu je organizacija u više navrata pokušala pomoći. Pena se sada mora suočiti sa zdravstvenim i pravnim problemima, a mi smo ga već obavijestili da je njegov ugovor s UFC-om raskinut."

Jel ovo neka zajebancija? Znači li to da je i Jones dobio cipelu? Da promijenim ime u ovom tekstu, mogao bi biti 100% točan:
"UFC je svjestan težine optužbi s kojima se susreće Jon Jones. Gospodin Jones je u više navrata izjavio da ima problema s mentalnim zdravljem i opojnim sredstvima te mu je organizacija u više navrata pokušala pomoći. Jones se sada mora suočiti sa zdravstvenim i pravnim problemima, a mi smo ga već obavijestili da je njegov ugovor s UFC-om raskinut."

😀

Mislim, sama tema nije za zajebanciju, al autor ovog teksta kao da je namjerno pisao tekst na ovaj način, da se može primjenit na više počinitelja.

Pena je nitko i nista naspram Dzonesa.. Dzones i da ju je tukao na FB Live, bi dobio packu po prstima i "svu pomoc koja mu je potrebna"...
neki su jednakiji od drugih...
The Last Emperor
2021-10-13T20:00:46Z
Jones bi samo profitirao da ga UFC pusti, a ovi mu to ne zele priustiti. Jones bi izasao na trziste i pokupio ogromnu lovu tko god da ga angazira, a svi samo cekaju u redu.
doog_kool
2021-10-17T15:21:44Z
Mali Bojković sinoć kod Petraka direktno optužio Bojana Mihajlovića za pokušaj otmice,oružani napad,ucjene,prijetnje i sl. Čudi me da niti jedan regionalni medij to nije prenio,bar u Srbiji tabloidi žive za takve vijesti.
OldSchoolFan
2021-10-17T18:43:10Z
Originally Posted by: doog_kool 

Mali Bojković sinoć kod Petraka direktno optužio Bojana Mihajlovića za pokušaj otmice,oružani napad,ucjene,prijetnje i sl. Čudi me da niti jedan regionalni medij to nije prenio,bar u Srbiji tabloidi žive za takve vijesti.

Žive, ali je tabloidima nažalost mnogo čitanije ko je koga jebo u Zadruzi, šta je obukla neka pevačica i sl. Generalno, mma borci nisu mnogo poznati širokim narodnim masama da bi se nekom novinaru tabloida isplatilo da se zamera braći Mihajlović. Za njih se zna da nisu cvećke, i u novinama je objavljivano kako su svojevremeno teško povredili košarkaša Partizana ispred nekog kafića u Novom Sadu, naplali subgrupbo borca koji je pobedio Dadu u meču, ali nisam baš znao za ove priče. Svaka čast Marku što je ispričao, Petrak je toliko bio šokiran da ga nije prekidao.

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
OldSchoolFan
2021-10-17T18:44:22Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Jones bi samo profitirao da ga UFC pusti, a ovi mu to ne zele priustiti. Jones bi izasao na trziste i pokupio ogromnu lovu tko god da ga angazira, a svi samo cekaju u redu.

Skoro je nešro tako i Sonnen rekao

Anyone can win two fights in one night, but it is the third fight that tells you if you have steel balls or not- Don Frye
dr jupidu
2021-10-17T19:46:12Z
Originally Posted by: doog_kool 

baš gledam početak podcasta i mali je 100 % profi......... uostalom aleksandar rakić .....ili ante delija kao i crocop su prmjeri totalne posvećenosti

pa da vidimo

Zatoichi
2021-10-17T19:58:47Z
Vidim chuck lidel razbio zenu,uhapsen,pusten i pet dana kasnije vec se razvodi......
dr jupidu
2021-10-17T21:22:00Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Vidim chuck lidel razbio zenu,uhapsen,pusten i pet dana kasnije vec se razvodi......

nije on nju nego ona njega

vjerojatno mu je našla kad je došao kući šminku od kurve na vratu i krenula ga tuć................. nije znao da postoje vlažne maramice:))

bogati ljudi se lako razvedu.........
rikimartin
2021-10-23T14:15:57Z
Gdje i kad mogu ciganski pogledat ksw , bellator i glory ?
OldSchoolFan
2021-10-27T14:48:27Z
Imao sam osećaj da će Vaso da izgubi ovaj meč. Čak mi je delovalo da bi mogao da "padne" za lovu. Mislim da je i on digao ruke od ozbiljnijih organizacija, mislim da je sve manje zanimljiv čak i klincima koji su verovali u "čepinu" i slične gluposti i krenuće da juri ovakve borbe. Ne bi me čudilo da na nekom budućem Megdanu organizuju borbu njega i Bize. I što je najtužnije, verovatno bi bilo ekstra gledano. Naravno, kada on, Savo i Ilke odu na Balkan info kenjaće o zaglupljenom narodu, rijaliti programima i sl.