Koliko god se tebi to ne svidjalo, Khabib i jeste najbolji borac svih vremena u toj kategoriji, po mnogima najboljoj kategoriji.
u teoriji da, u praksi nije ostao da to utemelji sa najduzim title defense streakom u lw.
najjaca kategorija ikad je nesto sto je UFC koristio da bi gurao Conora, kasnije onda su samo preuzeli za Kebu i najvise je to Joe Rogan uzvikao,
to je onaj isto sto je rekao da je Gaetje najbrutalniji udarac svih vremena i kategorija, i koji je rekao da je Ronda "once in a lifetime athlete" dok je LW
u biti godinama bio cista kickbox kategorija u kojoj su keba i tony bili jedini (ozbiljni) grappleri u top15 koji su to od malih nogu ucili, a ne ovi kickboxeri
kao Dustin i Conor koji su ucili grappling cisto iz nuzde.
Pun k....c boraca u raznim podcastima za tu kategoriju kazu da je najbolja, i u ovom nasem inkubatoru puno boraca tvrdi da je ta kategorija najkvalitetnija, tako da to nije samo Rogan govorio, po meni osobno je takodjer najbolja dugi niz godina. Ovo je daleko od istine da je to godinama cista kickbox kategorija, to uglavnom Khabibovi hejteri pricaju, sto je laz, zapravo vecinu boraca koje je tukao su imali grapling bazu, hrvanje, BJJ, a ne udaracku bazu, neko je vec vise puta stavljao za sve njegove protivnike koju su imali bazu, cini mi se Svenson. A ovo kao nije ostao da utemelji sa najviše obrana je glupost, ima 3 obrane titule, covjek je morao odraditi 10 vezanih pobjeda da bi dobio priliku za titulu, ima score 29 : 0, 13 : 0 u UFC-u, i bio je najdominantniji borac ikada neovisno o kategoriji, bio je toliko dominantan da se godinama pricalo kako ga je MJ pogodio 2 -3 puta, i to je kao bio dokaz da je ranjiv. Aj sad da vidimo borca koji ima najviše obrana BJ Penn, jednu obranu vise od Khabiba, lik je ima samo 1 pobjedu prije prilike za titulu u lakoj, ukupan score 4 : 4 u lakoj kategoriji naspram 13 : 0 score Khabiba, mislim da tu stvarno nema potrebe za tim da se raspravlja o tome ko je najveći ikada. Ovo je moj zadnji post sa tobom u vezi Kebe, jer zapravo nema vise smisla.