tiger04
  • tiger04
  • Advanced Member Topic Starter
2011-05-06T21:32:04Z
Krav Magu u SA su vodili dva lika ,sad je jedan osnovao svoj klub Muaz Thai ,a drugi na drugoj lokaciji nastavio s KM,e sad vecina kaze iako ima manji cin u KM da je lik koji je osnovao Muaz thai bolji i zna vise tehnika ,a ja sa dobrim wing chun i ju jitsom ,nekim kombatom ,vise mi lezi KM,al kazu da je KM k... ako ti majstor nije extra,a u Wing Chun sam imao stvarno jako ekipu na svjetskoj razini.
Iako mi tjelesno odgovara muay thai i cuo sam da ce tu bit takodje i combat ,meni je KM draza.
Sad bi volio ,posto mi je bas tesko da neko a to je svako ko je iz SA i okoline i zna o kom i o cem pricam kaze sta mi je bolje ,iako bi volio cut i misljenja ostalih ,bas sam rastrojen i sam vrtim klipove ,KM Mt I kobntam.
Hvala unapred
Sponsor
Diablo
2011-05-06T21:43:40Z
ceka se cijenjeni Dr. Jupidu da udijeli koji savjet :)18
Satrap
2011-05-06T21:47:37Z
Muaz Thai i njegov brat Fuad Thai...
Black Arrow
2011-05-06T22:12:50Z
Satrap wrote:

:)20
dr jupidu
2011-05-06T22:13:12Z
Diablo wrote:

ceka se cijenjeni Dr. Jupidu da udijeli koji savjet :)18

obzirom da je tigar majstor wing cunga i jiujitse mislim da bi 3 vještina bila kontraindikativna i došlo bi do miješanja informacija i zbrke tako da je bolje da ne vježba

pivo i vino se ne miješaju

obzirom na naslov topica mislio sam ds je riječ o zarobljavanju tigra od strane ninđa
dr jupidu
2011-05-06T22:17:13Z
Satrap wrote:

podružnice al khaide u sa?
Reaktivac
2011-05-06T23:49:32Z
tiger04 wrote:

Krav Magu u SA su vodili dva lika ,sad je jedan osnovao svoj klub Muaz Thai ,a drugi na drugoj lokaciji nastavio s KM,e sad vecina kaze iako ima manji cin u KM da je lik koji je osnovao Muaz thai bolji i zna vise tehnika ,a ja sa dobrim wing chun i ju jitsom ,nekim kombatom ,vise mi lezi KM,al kazu da je KM k... ako ti majstor nije extra,a u Wing Chun sam imao stvarno jako ekipu na svjetskoj razini.
Iako mi tjelesno odgovara muay thai i cuo sam da ce tu bit takodje i combat ,meni je KM draza.
Sad bi volio ,posto mi je bas tesko da neko a to je svako ko je iz SA i okoline i zna o kom i o cem pricam kaze sta mi je bolje ,iako bi volio cut i misljenja ostalih ,bas sam rastrojen i sam vrtim klipove ,KM Mt I kobntam.
Hvala unapred

Stari, stvarno više nema smisla da pišeš ovakve nerazumljive i gramatički netočne pa i besmislene tekstove. Ako patiš od od nekog oblika poremećaja pažnje - skrenuo si pažnju na sebe i postigao cilj. Bilo bi lijepo da se prilagodiš forumu i forumašima i nekakvim minimalnim pravilima, jer ovakvim upisima nećeš ništa postići, osim katapultiranja s foruma; prije ili kasnije...

Dobio si podršku, a sad nam pokaži da možeš napisati smislen i razumljiv tekst u što nimalo ne sumnjam, čisto da se malo odužiš...

Pozdrav i sorry na kritiziranju...
nofrx
2011-05-07T00:03:46Z
Reaktivac wrote:

tiger04 wrote:

Hvala unapred

Stari, stvarno više nema smisla da pišeš ovakve nerazumljive i gramatički netočne pa i besmislene tekstove. Ako patiš od od nekog oblika poremećaja pažnje - skrenuo si pažnju na sebe i postigao cilj. Bilo bi lijepo da se prilagodiš forumu i forumašima i nekakvim minimalnim pravilima, jer ovakvim upisima nećeš ništa postići, osim katapultiranja s foruma; prije ili kasnije...

Dobio si podršku, a sad nam pokaži da možeš napisati smislen i razumljiv tekst u što nimalo ne sumnjam, čisto da se malo odužiš...

Pozdrav i sorry na kritiziranju...

tigeru sad si stvarno prekardašio....
KW CHAMPION
Satrap
2011-05-07T00:08:36Z
tiger04 definitivno treba pomoć...
nofrx
2011-05-07T00:10:59Z
Satrap wrote:

za početak bi mu trebali donirat novu tastaturu, da vidimo je li do njega ili do tastature
KW CHAMPION
dr jupidu
2011-05-07T00:30:09Z
dr jupidu nikad ne grijesi. ... ,.. Jer tiger je terminator ... a pokusao je da vas nasamari .... pa naslov topica sve kaze.sjetite seterminatora kako oponasa osjecajei blasove ljudi.no nije racunao na intuiciju.a to ih nemogu naucit.jupidi john conor
Reaktivac
2011-05-07T00:34:24Z
dr jupidu wrote:

dr jupidu nikad ne grijesi. ... ,.. Jer tiger je terminator ... a pokusao je da vas nasamari .... pa naslov topica sve kaze.sjetite seterminatora kako oponasa osjecajei blasove ljudi.no nije racunao na intuiciju.a to ih nemogu naucit.jupidi john conor

Čak imate isti friz... :)20

Diablo
2011-05-07T00:37:04Z
nofrx wrote:

Satrap wrote:

za početak bi mu trebali donirat novu tastaturu, da vidimo je li do njega ili do tastature

+1
FaceDesigner
2011-05-07T02:26:57Z
Diablo wrote:

nofrx wrote:

Satrap wrote:

+1

+2
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
bmma
  • bmma
  • Advanced Member
2011-05-07T10:51:27Z
ma kakva krav MAGLA xD
tiger04
  • tiger04
2011-05-07T11:45:15Z
Ovako decki,mislio sam da je u blizini neko o ko zna o cem pricam .
E sad saslusajte me molim vas.
U Sarajevu vec dugo egzistira klub Sfera -Krav Maga,Fitnes,Samodbrana.
Vodili su ga Sasa Glusac i Srdjan
Srdjan za kojeg tvrde da je puno bolji je otvorio svoj Muaz thai klub Spartan
on zna i onu rusku sistemu i Kali
a Sasa koji vazi za visi stepen je nastavio s Krav Magom na drugoj lokaciji.
Sad mislim glupo sam stavio naslov,da li je bolje trenirat Muaz thai koji ti manje lezi kod boljeg majstora
il Krav Magu koja ti lezi kod slabijeg -al opet .
NAJVISE BI VOLIO DA SE JAVI NEKO IZ SARAJEVA KO ZNA LJUDE I KLUB I MOZE MI REC BOLJE.

Izvinjavam se za greske ,za zauzimanje vaseg prostora ,u biti vi mi tu nemozete puno pomoc,
samo me cudi kako niko iz SA nije ovde na forumu i da je upucen u situaciju.
Molim vas jos jednom ,no hard feelings.
Tast mi je los zaista npr.z je y.
i obratnoi tako par slova
BIG SORZ :)16
tiger04
  • tiger04
2011-05-07T11:47:27Z
Da ja sam 10 stepen wing chuna i puno samodbrane ,ima dobar klip koji bi vam sve rekao molio bi nekog da pusti.
Kung fu Tuzla i demonstracija Anisa Drinjaka e to sam ja ucio i radio.
Pozzzzz
nofrx
2011-05-07T13:22:53Z
tiger04 wrote:

Sad mislim glupo sam stavio naslov,da li je bolje trenirat Muaz thai koji ti manje lezi kod boljeg majstora
NAJVISE BI VOLIO DA SE JAVI NEKO IZ SARAJEVA KO ZNA LJUDE I KLUB I MOZE MI REC BOLJE.

Izvinjavam se za greske ,za zauzimanje vaseg prostora ,u biti vi mi tu nemozete puno pomoc,

vidi za koje tržište je napravljena tastatura i stavi taj jezik u postavke keyboarda
KW CHAMPION
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-05-07T13:35:58Z
nofrx wrote:

tiger04 wrote:

vidi za koje tržište je napravljena tastatura i stavi taj jezik u postavke keyboarda

:)27
dr jupidu
2011-05-07T13:59:48Z
ja bi kupio kazetu treninga i ucio.tako sam ja naucio ninjitsu...