za ovo je kriv zakon. a zakon nije slučajno takav.
zakon je nepošten i nepravedan zato da bi mi bili preplašeni, šokirani, nesigurni i frustrirani.
kad je građanin nesiguran i frustriran onda nema vremena za razmišljat svojom glavom i lakše ga je manipulirat.
Slažem se da ima zakona koji su užasni.. Mislim meni nikad nije bilo jasno čemu Saborski imunitet?? Jesmo svi građani, tj. da li bi svi trebali biti isti pred zakonom?! Čemu onda ovo? koja su to sranja to je čudo neviđeno...
Svaki dan otvoriš novine i vidiš da krupnim ribama ne mogu ništa a na "jadnicima" popravljaju statistiku..
Isto tako odnos prema manjinama?!? ja bi dabude kao u USA ti si prvo amerikanac a kasnije budi i rus, i meksikanac i egipćanin..
Ali došlo je vrijeme kad se isplati da budeš pripadnik manjine, u Istri svi koji imaju veze s Italijom su manjina a samim tim dobiju lakše posao jer imaju prednosti nad običnim narodom??
mislim to je samo jedan primjer..
Isto tako već ima primjera kako su se neki potužili da su dobili otkaz jer su homoseksualci.. A bit će toga i više.. svi će imati izgovor..
jbg.. ništa nije savršeno a ovo naše društvo je u teškoj moralnoj krizi... i onda ti podmještaju kojekakve Big Brothere, 100 showa sumnjive kvalitete samo da se raja veseli.. a nitko ne gleda bit..
Daju ti da dižeš kredite van svojih mogućnosti, a narod ko tuke svi bi novi auto, stan, na skijanja, zašto?? jer je to ogledalo uspjeha.. imati novi auto, a čuj nitko te ne pita to si rob 7 godina radi auta ali bitno se pokazat..
Ispričavam se na offtopicu, ali danas sam baš nekako razočaran u svijet, Hrvatsku, i ljude koji me okružuju.. :)11 :)23
Imperare sibi maximum imperium est!