fanatic
  • fanatic
  • Advanced Member Topic Starter
2011-06-26T21:59:59Z
neznam koliko ste upoznati sa slučajem Antonie Bilić, al danas je ovaj monstrum Paravinja priznao da je zadavio i bacio u rijeku Krku. i onda kad se malo vratite u prošlost vidite da je Paravinja osuđen za silovanje i pokušaj silovanja u Srbiji na 4 i po godine, da je tražen zbog silovanja u BiH, da je bio osumnjičen za još neka silovanja (i pokušaje) i onda vidite da je taj manijak slobodno šetao Hrvatskom zadnjih nekoliko godina. pa pitam ja vas ko je ovdje lud? takvog manijaka su ostavili na slobodi i na kraju se dogodilo to što se dogodilo.
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Sponsor
Diablo
2011-06-26T22:17:30Z
On je porijeklom iz Srbije, a zna se da su kod nas nacionalne manjine jako dobro zasticeni zakonom. Da ga je policija previse maltretirala odmah bi se javile razne srpske udruge i prozivale ih zbog diskriminacije. Taj monstrum ima i hrvatsko drzavljanstvo tako da ga nije bilo moguce izruciti Srbiji. Dakle kriv je onaj koji je napisao takav zakon koji stiti kriminalce i psihopate
Joeseph Jones
2011-06-26T22:30:35Z
Zao mi i roditelja i jadne djevojke!
Sramota je da ovaki monstrumi slobodno hodaju zemljom i cine sto god ih volja.
Jos me samo zanima koliko je ovakvih freakova slobodno i koliko ce biti potrebno da se jos jedan ovakav slucaj dogodi.
Acidofil
2011-06-27T01:51:16Z
Krivi su idiotični zakoni o neizručivanju kriminalaca, čuvamo ih ko nacionalno blago. Sad ćemo se svim silama trsiti da nam ga Srbi izruče, a kad su ga oni tražili - ćorak...

Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

maro-du
2011-06-27T01:55:21Z
vec sam negdje bio rekao i sad ponavljam opet, za ovakve bolesnike film "Unthinkable" je ko stvoren...
nadam se da nece dobro proci u zatvoru...
dr jupidu
2011-06-27T02:19:30Z
aj pričakajmo još koji dan da se klupko još odmota i da nađu tijelo...

dobro..glupo je uopće raspravljati o njemu samome..to svi znamo..

al držimo se pravnih shema

dakle... neki naš državljanin ubije nekog u netreba bit sad srbija.nek je recimo bolivija...

i bolivija ga traži od nas ......... mi ga i za ubojstvo nesmijemomnjima izručit?

a što ako interpol traži recimo nekog našeg za ubojstvo u njemačkoj..dal opet nesmimo ništa ga izručit?

čujte ovaj zakon recimo neko iz bolivije želi smjestit beri ubojstvo...........i da ga se izruči u boliviju jer tamošnji big narko bos je našao njega kao žrtvu da je on ubio prostitutku u hotelu kad je bio tamo

e sad... hrvatska ga može izručit boliviji i tko zna kakvo je tamo pravosuđe i koje igre...

sve ima svojih caka

Acidofil
2011-06-27T02:32:12Z
maro-du wrote:

vec sam negdje bio rekao i sad ponavljam opet, za ovakve bolesnike film "Unthinkable" je ko stvoren...

Ovakvi bi trebali biti poslastica u zatvorima...
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

e.peace
2011-06-27T08:03:33Z
Acidofil wrote:

maro-du wrote:

Ovakvi bi trebali biti poslastica u zatvorima...

100% tacno :)18
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-06-27T08:59:07Z
Diablo wrote:

On je porijeklom iz Srbije, a zna se da su kod nas nacionalne manjine jako dobro zasticeni zakonom. Da ga je policija previse maltretirala odmah bi se javile razne srpske udruge i prozivale ih zbog diskriminacije. Taj monstrum ima i hrvatsko drzavljanstvo tako da ga nije bilo moguce izruciti Srbiji. Dakle kriv je onaj koji je napisao takav zakon koji stiti kriminalce i psihopate

slažem se u potpunosti. nažalost je tako,za manjine nema čak ni provjere o nekažnjavanju a tip je u Srbiji osuđen na 4,5 godine. Mala utjeha ali obitelj treba tužiti državu i tu firmu
DoKoske
2011-06-27T09:30:52Z
glavno da ljudi leže po zatvorima zbog trave a silovatelji, pedofili i ostala bagra slobodno šeće. gadi mi se ovaj licemjerni svijet i sustav
wash your feminine side clean off
fanatic
  • fanatic
2011-06-27T09:33:10Z
ma i da ga nisu izručili, trebali smo ga mi sudit za zločine u Srbiji. ovako su manijaka ostavili na slobodi, a evo svako malo se javi netko novi ko ga optužuje za silovanje (a moguće je da je većina optužbi točna). nije Paravinja kriv što je monstrum, kriva je država koja ga je držala na slobodi
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Đolo
2011-06-27T11:36:05Z
DoKoske wrote:

glavno da ljudi leže po zatvorima zbog trave a silovatelji, pedofili i ostala bagra slobodno šeće. gadi mi se ovaj licemjerni svijet i sustav

+1,jebote ubojice pedofili i bolesnici se izvlace a covjek si spali jednu da zaviri u svoju unutrasnjost i dobije 3 godine,pogotovo u hrvatskoj zakon o travi je nevjerojatno strog,a ispikas nekog nozem i puste te za dva tjedna jel su zatvori puni...
nemozes ostat normalan u nasoj drzavi ak ne duvas da se opustis :)20
nofrx
2011-06-27T11:46:45Z
za ovo je kriv zakon. a zakon nije slučajno takav.
zakon je nepošten i nepravedan zato da bi mi bili preplašeni, šokirani, nesigurni i frustrirani.
kad je građanin nesiguran i frustriran onda nema vremena za razmišljat svojom glavom i lakše ga je manipulirat.
KW CHAMPION
kvele
2011-06-27T14:13:36Z
nofrx wrote:

za ovo je kriv zakon. a zakon nije slučajno takav.
zakon je nepošten i nepravedan zato da bi mi bili preplašeni, šokirani, nesigurni i frustrirani.
kad je građanin nesiguran i frustriran onda nema vremena za razmišljat svojom glavom i lakše ga je manipulirat.

Slažem se da ima zakona koji su užasni.. Mislim meni nikad nije bilo jasno čemu Saborski imunitet?? Jesmo svi građani, tj. da li bi svi trebali biti isti pred zakonom?! Čemu onda ovo? koja su to sranja to je čudo neviđeno...
Svaki dan otvoriš novine i vidiš da krupnim ribama ne mogu ništa a na "jadnicima" popravljaju statistiku..

Isto tako odnos prema manjinama?!? ja bi dabude kao u USA ti si prvo amerikanac a kasnije budi i rus, i meksikanac i egipćanin..
Ali došlo je vrijeme kad se isplati da budeš pripadnik manjine, u Istri svi koji imaju veze s Italijom su manjina a samim tim dobiju lakše posao jer imaju prednosti nad običnim narodom??
mislim to je samo jedan primjer..
Isto tako već ima primjera kako su se neki potužili da su dobili otkaz jer su homoseksualci.. A bit će toga i više.. svi će imati izgovor..

jbg.. ništa nije savršeno a ovo naše društvo je u teškoj moralnoj krizi... i onda ti podmještaju kojekakve Big Brothere, 100 showa sumnjive kvalitete samo da se raja veseli.. a nitko ne gleda bit..
Daju ti da dižeš kredite van svojih mogućnosti, a narod ko tuke svi bi novi auto, stan, na skijanja, zašto?? jer je to ogledalo uspjeha.. imati novi auto, a čuj nitko te ne pita to si rob 7 godina radi auta ali bitno se pokazat..

Ispričavam se na offtopicu, ali danas sam baš nekako razočaran u svijet, Hrvatsku, i ljude koji me okružuju.. :)11 :)23
Imperare sibi maximum imperium est!
Kimura
2011-06-27T15:17:15Z
Đolo wrote:

DoKoske wrote:

+1,jebote ubojice pedofili i bolesnici se izvlace a covjek si spali jednu da zaviri u svoju unutrasnjost i dobije 3 godine,pogotovo u hrvatskoj zakon o travi je nevjerojatno strog,a ispikas nekog nozem i puste te za dva tjedna jel su zatvori puni...

+2 , Između ostalog, i drkić na travi je predobar! :)20
Đolo
2011-06-27T16:03:55Z
Kimura wrote:

Đolo wrote:

DoKoske wrote:

:)18 :)18
Seded
2011-06-27T17:08:38Z
Kimura wrote:

a šta fali džoji s vremena na vrijeme, odmah propuca racionalnost na sve strane :)20

on topic: s obzirom na naš sustav, od srca mu želim najvišu moguću zatvorsku kaznu, ali da su zakoni drugačiji želio bih ga vidjeti nabijenog na glogov kolac.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Kimura
2011-06-27T17:47:22Z
Seded wrote:

Kimura wrote:

a šta fali džoji s vremena na vrijeme, odmah propuca racionalnost na sve strane :)20

on topic: s obzirom na naš sustav, od srca mu želim najvišu moguću zatvorsku kaznu, ali da su zakoni drugačiji želio bih ga vidjeti nabijenog na glogov kolac.

Ja baš ne bi. Volio bi vidjeti na glogov kolac nabijene one koji su mu dopustili da sa 20cm debelim dosjeom punim silovanja i pokušaja silovanja šeta preko 4 države, slobodan ko ptica. Oni su krivi za ovo, više čak nego on. Njemu je nakon prvog silovanja dalje isti k.... jedna žrtva više ili manje...
dr jupidu
2011-06-27T18:27:14Z
http://www.vecernji.hr/v...e-policiji-clanak-304705 

toliko o moralnosti novina... nastavak iskaza pročitajte u tiskanom izdanju
fanatic
  • fanatic
2011-06-27T18:43:24Z
Kimura wrote:

Seded wrote:

Kimura wrote:

Ja baš ne bi. Volio bi vidjeti na glogov kolac nabijene one koji su mu dopustili da sa 20cm debelim dosjeom punim silovanja i pokušaja silovanja šeta preko 4 države, slobodan ko ptica. Oni su krivi za ovo, više čak nego on. Njemu je nakon prvog silovanja dalje isti k.... jedna žrtva više ili manje...

istina, on je zvijer koju su kreteni pustili sa lanca i dozvolili mu da pravi pizdarije