dr jupidu
2011-07-05T23:55:11Z
eto u topicu ufc 132... kad koristim laptom ponekad...oni klipići koji se stave kako se završavaju borbe brate izjedu kune...

pa bi molio da ih se stavi u multimediju

no tko mene sluša.)

hvala
Sponsor
rampage308
2011-07-06T00:15:31Z
ma danas svi imaju neogranicen internet
to Cain stavlja neka samo tako i nastavi
dia_blo
2011-07-06T00:43:40Z
flat rate imas vec po 120kn sa solidnom brzinom stoga ako ga nemas nabavi, a ako znas da je tak jeftin a nemas ga udalji se iz ove teme momentalno :)22
Reptile
2011-07-06T00:46:15Z
dr jupidu wrote:

eto u topicu ufc 132... kad koristim laptom ponekad...oni klipići koji se stave kako se završavaju borbe brate izjedu kune...

no tko mene sluša.)

hvala

To su gifovi, ne clipovi. Osim toga moš si blokirat njihovo skidanje, 2 klika i gotov posao.

dia_blo wrote:

flat rate imas vec po 120kn sa solidnom brzinom stoga ako ga nemas nabavi, a ako znas da je tak jeftin a nemas ga udalji se iz ove teme momentalno :)22

Zaboravljate da još uvijek živimo pod tsranje monopolom i da dobar dio ljudi još uvijek nemože imati flat (jedan od kojih sam i ja).
Da nemam vipov mobilni internet bilo bi prilično nezgodno.
T-Sranje = stoka monopolistička bez morala
pasbrata
2011-07-06T00:50:35Z
tko u današnje doba nema flat. što reći o takvim osobama. nemam toliko podcjenjivačke riječi. ma dno. oni koji se femkaju s mobitelom ti zaslužuju da im kn netragom nestaju. stoga gif on.
Hammers
2011-07-06T16:20:59Z
pasbrata wrote:

tko u današnje doba nema flat. što reći o takvim osobama. nemam toliko podcjenjivačke riječi. ma dno. oni koji se femkaju s mobitelom ti zaslužuju da im kn netragom nestaju. stoga gif on.

:)38
PiccoloSNM
2011-07-06T21:39:27Z
Gif on, kome smetaju neka si ih isključi.
dr jupidu wrote:

ok,this is my message for mr dana white,i am mma fan and "doctor" 14 yrs........ give to me a chance....-93 kg....i started training 10 days and i will be ready after 6 months. we can do a tv theme- the fan preparing for 1 st match....

Đolo wrote:

:)18 :)18 :)18 recenice su vrhunski sastavljene :)20

fist wrote:

Svaka ti čast na inicijativi Jupi ali barem si mogao dati Lorei da ti ovo smisleno složi na engleski

AceOfSpades wrote:

HAHAHAHAHAHA.Engleski me nasmijao do suza 😃 ahh,eto,razvedrio mi dan čovjek ako ništa :D

dr jupidu wrote:

čujte dečki vidim da ste u formi poisat gluposti......:N:) no ja sam spremasn zsa meč protiv bilo koga do 93.......

fist wrote:

Ode i hrvatski u klinac

dr jupidu
2011-07-06T22:09:48Z
Reptile wrote:

dr jupidu wrote:

no tko mene sluša.)

hvala

To su gifovi, ne clipovi. Osim toga moš si blokirat njihovo skidanje, 2 klika i gotov posao.

dia_blo wrote:

Zaboravljate da još uvijek živimo pod tsranje monopolom i da dobar dio ljudi još uvijek nemože imati flat (jedan od kojih sam i ja).

ma imam poslovni net i tu mogu neograničeno. al katkad skoknem na net s malo glaptopa i tu mi gifovi pojedu kune a ja zamislite nevolim kad mi kune odlaze:)

1. kako zaustavit gifove..di 2 puta klik?

2. taj flat rate 120 kn mjesečno? ok ja imam laptop... i tele 2 stick

nek mi neko objasni kako ću najjeftinije mjesečno imat na laptopu neograničen internet... ne razumijem se...hvala..
dr jupidu
2011-07-06T22:10:54Z
pasbrata wrote:

ti si mućki provokator i dijete tajkuna
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-07-07T12:11:30Z
UserPostedImage
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
dr jupidu
2011-07-07T13:55:34Z
Cain wrote:

UserPostedImage

he he slobodno ..baš gledam di mogu besplatno s posla blllleeeeee
fighter
2011-07-07T20:12:46Z
dr jupidu wrote:

Reptile wrote:

dr jupidu wrote:

no tko mene sluša.)

hvala

dia_blo wrote:

ma imam poslovni net i tu mogu neograničeno. al katkad skoknem na net s malo glaptopa i tu mi gifovi pojedu kune a ja zamislite nevolim kad mi kune odlaze:)

1. kako zaustavit gifove..di 2 puta klik?

2. taj flat rate 120 kn mjesečno? ok ja imam laptop... i tele 2 stick

nek mi neko objasni kako ću najjeftinije mjesečno imat na laptopu neograničen internet... ne razumijem se...hvala..

tako što ćeš upaliti wireless i moliti Boga da nisu sve mreže zaključane:)20