nema mi ništa draže nego kad nadobudni redari dobiju batine :)1
Ovo niti nisu redari, a di su oni ovde ''nadobudni'' ?
tako šta su tipu odma zalijepili 2 šake u glavu, eto zašto su nadobudni. ok, nisu redari, zaštitari su i nakraju ih je onaj visoki bez majice sve posramio
Ma tko zna sta su oni, ja bi prije rekao da ono 2 rade na recepcija a druga dvojica na parkingu i sad su samo dosli pomoc sredit problem, nemaju pojma postupat niti savladat covjeka. A o tome jesu li ga trebali okinit odma u bradu, po moralnom smislu da ( nema se sta pricat 20 min sa pijanim ljudima, na silu izbacit i zovnit lijepo policiju )ali da je bila potreba- nije.
vidiš, zbog ovakvog razmišlja (nažalost i načina rada dobrog dijela redara u Hrvatskoj), bude mi jako drago kad dobiju batine. redari moraju svatit da oni nisu tu da mlate, već da sprječavaju nered. druga stvar je što balkanski brbani koji stoje na vratima misle da mogu mlatit bilo koga ko im se zamjeri
probaj odradit koju noc pa ces vidit, nije redar tu da ga pijana budala maltretira 10 minuti, ako ti je reka da napustis diskoteku / kafic / ili u ovom slucaju eto ga cak i bazen, imas se lijepo ustat i otic, nema nikakve price, kako bi itijedan posao mogao bit odradjen kad bi stvari funkcionirale drugacije?
ovdje je naglasak na rijeci '' pijana budala'' , jer ja prvi cu bez problema stat sa strane i lijepo porazgovarat sa normalnom osobom koja je u tom momentu sposobna nesto argumentirano shvatit, ali sa pijanim ljudima to neide tako... jebiga kume
(p.s) gledam drugi put taj video i jos mi je smijesnije ova 2 crna upadaju konstantno u taj bazen, stvarno su trebali drugacije taktiku za rjesavanje ovog problema 😉