akvic
2011-09-18T13:45:57Z
Slash wrote:

tin1808 wrote:

Pravila:
Službena Grappling uz jedan dodatak nema držanje za ogradu (prvi puta opomena drugi puta automatski diskvalifikacija)..
Vrijeme trajanja jedne borbe seniori 3min, juniori 3min..

Koja su to?

vjerojatno ona odnekad, zlatna vremena ZG open, itd...
Slash
2011-09-18T16:17:09Z
akvic wrote:

Slash wrote:

tin1808 wrote:

Pravila:
Službena Grappling uz jedan dodatak nema držanje za ogradu (prvi puta opomena drugi puta automatski diskvalifikacija)..
Vrijeme trajanja jedne borbe seniori 3min, juniori 3min..

Koja su to?

vjerojatno ona odnekad, zlatna vremena ZG open, itd...

Moguće 🙂
twister
2011-09-19T00:08:30Z
Turnir u gospiću je 01.10.2011. i uskoro će objava! Ispričavamo se na kašnjenju objave ali imali smo tehničkih problema a i organizacijskih!!!
boogeyman
2011-09-19T02:03:32Z
tin1808 wrote:

Seniori: 65, 70, 75, 84, 93, 102 kg

da nije mozda 77 i 84 kg?
chatting online with babes all day and training to be a cage fighter.
tin1808
2011-09-19T09:21:10Z
Samo prenosim sve što piše na www.nokaut.hr  ...
triangle
2011-10-16T13:46:24Z
Razumjevajući tendencije svakog kluba da želi imati neki event (poglavito onog koji se u tom smislu tek profilira na ovoj sceni)...a razumjevajući i činjenicu da ti klubovi ovise i o slobodnim terminima dvorane koja se počesto i jedva iskamči...ovo je ipak zadnja godina da se na takav način stvari odvijaju.
Krajem ove godine bit će Skupština HGS-a, na kojoj će se, među inim, utvrditi i kalendar za iduću godinu...Sva odstupanja od istoga, koja bi dovela do eventualnog preklapanja, neće biti tolerirana. Prijedlog će biti i taj da razmak između natjecanja mora biti minimalno 2 tjedna.
Naravno, to neće priječiti članice Saveza da organiziraju natjecanja i po drugim pravilima...npr. ako se klub uz grappling bavi s BJJ, MMA i sl.
HGS će okvirno odrediti datume prvenstava (combat grappling i grappling), na koje će se prijaviti zainteresirani kandidati...dok će se turniri dodjeljivati prema željama i mogućnostima organizatora (slobodni termin u dvorani, dan grada, razne obljetnice i sl.)...
Kad sam se počeo baviti s BJJ (2006.) - orjentirao sam se odmah na rad s klincima...Tek 2007. dogodila se organizacija prvog turnira na kojeg sam djecu mogao povesti (SW turnir u ZG, kojeg je za klince organizirao Klara). Sjećam se koliko su klinci bili ushićeni kad su se ondje pojavili...no, na žalost, to je bilo sve i pauza od gotovo godine dana...Počeli smo tražiti natjecanja izvan Hrvatske, pa sam ih od tada do danas vodio na ukupno 49 domaćih i međunarodnih (ADCC, BJJ, Grappling, Judo, Ju-Jitsu, SW), od RH, preko Mađarske, Švicarske i Portugala, pa sve do USA...a neke smo i sami u Đakovu organizirali.
Danas to više nije tako, pa u Hrvatskoj jednostavno ne znam na koje bi ih više vodio, kol'ko je turnira... To je ono što je istinski dobro i pozitivno u cijeloj ovoj priči. A termini se uvijek mogu i bolje uskladiti, na tome ćemo poraditi, vodeći računa o terminima natjecanja koja su već tradicionalna... Veći bi problem bio da ih uopće nema.