Losh
  • Losh
  • Advanced Member Topic Starter
2011-10-21T09:23:48Z
Možda ste naleteli na netu ovih dana na užasan video iz Kine. Danas čitam da je devojčica preminula.Video izgleda prosto neverovatno, nakon što je doslovno udari, pa polako pregazi automobil, nekoliko ljudi je prošlo ni da pogledaju šta se dešava.Posle još jedan kola prelaze preko dvogodišnjakinje.Stvarno strava i užas.
:)12
Dokle je došla ljudka rasa...Kasnije gledam snimak gde pas pomaže udarenom psu na auto-putu, sklanjajući ga sa ulice spašava mu život.Šta reći posle ovog...
Snimak bezbednosne kamere počinje na 1:10

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dwhVUL-H46M
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-10-21T09:27:31Z
Vidio sam ovo neki dan ali bolje da nisam. Nema riječi kojima mogu opisati gađenje koje sam osjetio prema vozaču i ljudima koji prolaze bez reakcije
Losh
  • Losh
  • Advanced Member Topic Starter
2011-10-21T09:31:52Z
Quote:

Kineski ekonomski procvat i sve veće socijalne razlike izazvale su promene u društvenim vrednostima zbog čega se u brojnim komentarima na internetu navodi da je "materijalizam zamenio moral".

shogo
2011-10-21T10:52:13Z
fist wrote:

Vidio sam ovo neki dan ali bolje da nisam. Nema riječi kojima mogu opisati gađenje koje sam osjetio prema vozaču i ljudima koji prolaze bez reakcije

Dijelimo isto mišljenje, uf uf...negdje sam napiso šta bi s njima napravio...nije lijepo pa se ne bi ponavljao!:)12 jako tužno
Seded
2011-10-21T11:09:04Z
Apsolutno se slažem s fistom i shogom, a ove papke koji su prošli kraj malene bi objesio za njihova minijaturna muda dok im oči ne ispadnu od boli.

Fuj, živo me zanima kakav mentalni sklop moraš imati da ne reagiraš u takvoj situaciji.

P.S. - a što se tiče smeća koje ju je pregazilo dva puta i mirno otišlo, za takve je osigurano mjesto u paklu.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Freak
2011-10-21T12:58:41Z
Pogledao video i ostao ŠOKIRAN! Uzas...

Samo se nadam da ce ove ljude koj su je pregazili i setali pored nje stici jos gora sudbina! :)12 :)12 :)12 :)12

Pa da sad nebi usao u jedan china shop i nasamarao par ovih zutih....
PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
Kimura
2011-10-21T13:03:32Z
Freak wrote:

Stvarno si frik... :)11

A misliš da takvih debila nema ovde??

Meni se prije 3,4 godine desilo, da sam vozio auto i na magistrali sam vidio s desne strane kako je žena koja je hodala uz rub pala, i ispružila se po cesti, tresući se. Auti ispred mene uredno su je zaobilazili!!!!!

Zaustavio sam se, i vidio da žena ima epileptični napad. U tom trenu se zaustavio još jedan auto, i nekom ludom srećom čovjek je bio doktor, i pružio joj je neku osnovnu pomoć nakon šta smo je makli s ceste. Došla je sebi nakon jedno 15-20 minuta.

Da je bilo po onim degenericima ispred nas, mogla su je komotno auta pregazit, njih bi bolila neka stvar!
Freak
2011-10-21T13:11:26Z
Kimura wrote:

Freak wrote:

Stvarno si frik... :)11

A misliš da takvih debila nema ovde??

Meni se prije 3,4 godine desilo, da sam vozio auto i na magistrali sam vidio s desne strane kako je žena koja je hodala uz rub pala, i ispružila se po cesti, tresući se. Auti ispred mene uredno su je zaobilazili!!!!!

Zaustavio sam se, i vidio da žena ima epileptični napad. U tom trenu se zaustavio još jedan auto, i nekom ludom srećom čovjek je bio doktor, i pružio joj je neku osnovnu pomoć nakon šta smo je makli s ceste. Došla je sebi nakon jedno 15-20 minuta.

Da je bilo po onim degenericima ispred nas, mogla su je komotno auta pregazit, njih bi bolila neka stvar!

Ono gore je napisano u afektu! naravno da nebi to napravio jer nije covijek koj zivi ovjdje i radi isti kao i onaj koj je pregazio djete.

Radio sam u hitnom traktu i u operacijskoj sali tako da sam se nagledao svacega, puno putam sam stao kada je bila neka prometna ili kada je nekom bilo slabo na ulici. Jednostavno mi nije jasan mentalni sklop ljudi koj prolaze pored osobe kojoj treba pomoc.
PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
The Miner
2011-10-21T14:00:49Z
ne mrzim ih,ne bi ih napao ni verbalno ni fizicki,ali u globalu-sacuvaj me boze "zutih"
TheGoldenboy
2011-10-21T16:51:30Z
ovo nemoze niko da zamisli u neki psiho horor film,a ne u realnost !! koja dusa imaju ove ljudi,stvarno mi nije jasno ...:)12