Mate 2
2021-06-18T05:30:35Z
Što se tiče neo-boljševika, o njima je sve jasno, ali je jasno i o Prkačinu, kojeg je u Klopci raskrinkao Marko Francišković, kao i njegovi vlastiti suborci iz HSP-a:

http://www.hsp1861.hr/vijesti/990702narl.htm 

Da se razumijemo, ja se sa Franciškovićem ne slažem u puno stvari, ima milijun grešaka, ali da kaže dosta istine, i to je točno.
Zatoichi
2021-06-18T12:57:23Z
Haha
https://dnevnik.hr/amp/v...s%3A%2F%2Fwww.google.com  
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Mate 2
2021-06-21T12:08:08Z
https://www.index.hr/spo...ce-ogorcene/2285064.aspx  - E ovo se zove pucati sam sebi u nogu, feminizam, koji na kraju najviše uništava žene, jer žene umjesto da njeguju svoju ženstvenost, na silu žele postati muškarci, mrze muškarce, upropaste izgled pokušavaujući izgledati kao muškarci, obitelji se raspadaju, ostaju same sa mačkama, a sad ih je dokrajčio i u sportu, zajedno sa rodnom ravnopravnosti i transspolnosti.
Mate 2
2021-06-21T17:36:52Z
Želim nešto rasčistiti:
- Ako želim snažnu Hrvatsku, brojan Hrvatski narod i jaku državu, onda se mora biti ekstremni pro-natalist, abortuse zabraniti, poticati rađanje na sve moguće načine, uvesti vlast znanosti, militarizirati Hrvatsku, znatno ojačati poljoprivredu i industriju, naoružati narod, stvoriti robne rezerve, ukinuti kamatu i privatne banke, izbaciti sve masonske i paramasonske organizacije iz Hrvatske itd itd.

- Međutim, u debati antinatalizam vs pronatalizam pronatalizam gubi svaki put i činjenica je da svi argumenti, logika i racio vuku kao antinatalizmu.
Mate 2
2021-06-22T09:50:22Z
DjomlaKS
2021-06-23T19:04:21Z
Originally Posted by: Mate 2 

https://www.index.hr/sport/clanak/na-olimpijskim-igrama-natjecat-ce-se-transrodna-osoba-konkurentice-ogorcene/2285064.aspx - E ovo se zove pucati sam sebi u nogu, feminizam, koji na kraju najviše uništava žene, jer žene umjesto da njeguju svoju ženstvenost, na silu žele postati muškarci, mrze muškarce, upropaste izgled pokušavaujući izgledati kao muškarci, obitelji se raspadaju, ostaju same sa mačkama, a sad ih je dokrajčio i u sportu, zajedno sa rodnom ravnopravnosti i transspolnosti.

Al pazi ironije, toliko se trude za tu neku ravnopravnost a na kraju ce izgubiti upravo tu ravnopravnost. Tranzići ce ih potuci u sportu, a raznorazne nakazne feministkinje ce se izboriti za to da žene prestanu zarađivati svojim seksipilom...i dolazimo do toga da se vecina žena vraca tamo gdje su bile prije 200-300 g., u kuhinju i postelju. Karma is a bitch 😂

Svaka čast mađarima sto su odjebali to nametanje pederluka, i pola Europe koja ih je podrzala!
Mate 2
2021-06-23T21:32:08Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: Mate 2 

https://www.index.hr/sport/clanak/na-olimpijskim-igrama-natjecat-ce-se-transrodna-osoba-konkurentice-ogorcene/2285064.aspx - E ovo se zove pucati sam sebi u nogu, feminizam, koji na kraju najviše uništava žene, jer žene umjesto da njeguju svoju ženstvenost, na silu žele postati muškarci, mrze muškarce, upropaste izgled pokušavaujući izgledati kao muškarci, obitelji se raspadaju, ostaju same sa mačkama, a sad ih je dokrajčio i u sportu, zajedno sa rodnom ravnopravnosti i transspolnosti.

Al pazi ironije, toliko se trude za tu neku ravnopravnost a na kraju ce izgubiti upravo tu ravnopravnost. Tranzići ce ih potuci u sportu, a raznorazne nakazne feministkinje ce se izboriti za to da žene prestanu zarađivati svojim seksipilom...i dolazimo do toga da se vecina žena vraca tamo gdje su bile prije 200-300 g., u kuhinju i postelju. Karma is a bitch 😂

Svaka čast mađarima sto su odjebali to nametanje pederluka, i pola Europe koja ih je podrzala!

Upravo to, sad će im se, kao što ste Vi rekli, raznorazne nakazne feministkinje izboriti za to da žene prestanu zarađivati svojim seksipilom, a stalno govore o emancipaciji i seksualnoj slobodi žena, na kraju u sportu od transseksualaca neće moći ništa, od "seksualne slobode" ništa, u religijskim institucijama neće moći ništa jer je tu teški patrijarhalizam i šovinizam, u poslovnom svijetu, glumi i slično će ih isto tući transseksualaci na osnovu"rodne ravnopravnosti" ili će NAŽALOST da išta naprave morati ići preko kreveta, MGTOW pokret (Men Going Their Own Way) sve jači jer je muškarcima dosta histerije, i posve ih razumijem i podržavam, sad su žene počele plaćati muškarcima alimentacije, slučajevi su rijetki, ali eto i do toga je došlo, i sad kusaju malo vlastite kaše. Natalitet je u masovnom opadanju u svijetu, pogotovo u razvijenim zemljama, a meni je to kao antinatalistu jako drago. Orban kao veliki vjernik, Europa ga proglašava ekstremnim desničarem i velikim vjernikom, a ima ženu Židovku i vatikanski je poslušnik i tko o čemu, vatikan protiv homoseksualizma, a koliko slučajeva homoseksualizma i pedofilije ima ne samo u Katoličkoj Crkvi, nego kršćanstvu i svim religijama općenito, obično oni koji najviše protestiraju protiv nečeg, upravo oni su u tome, pa jesu li nedavno vodeći članovi ekstremno desne mađarske stranke Fideza uhvaćeni u pederskoj orgiji sa 25 muškaraca, pa jesu. Ali u tome je isto sličan Hitleru i Paveliću, vatikanski poslušnici, kao protiv Židova, a imaju supruge Židovke, a Hitler je čak bio i Rothschildov unuk. Ali što se tiče Mađarske kao države, Orban opet hoće Veliku Mađarsku, a samim time pretendira i na veliki dio, ako ne i čitav teritorij EU pokrajine Hrvatske, a ovi hrvatski desničari su toliko bolesni da žele nazad u Veliku Mađarsku ili novu Austro-Ugarsku jer je tada kao bilo dobro, a to nisu ništa drugo nego bečki konjušari, uhljebi i paraziti, oni nemaju nikakve veze sa suverenom Hrvatskom, to je prodaja udbaških pričica. Mađari su već stekli veliku kontrolu u Baranji, INA je njihova, a ovi koji kao polažu nade da će nas Vatikan spašavati (😂🤣😂🤣) ili da će ih dezerter Škoro spašavati, a mislim njima je stvarno teško išta dokazati.

Orban je isto EU poslušnik, provincijalni vladar EU provincije Mađarske, da on išta misli dobro za Mađare prvo bi otjerao bankarske kriminalce, zabranio kamatu, zabranio i izbacio sva tajna društva, potjerao Vatikan iz Mađarske i izašao iz EU, NATO, WTO, MMF, UN, World Bank i ostalih međunarodnih organizacija i bio istinski suveren. Ovo što ste Vi rekli da će žene sa svojim pravima biti vraćene 200-300 godina u prošlost, to je istina, samo bih ja još rekao da se cijela Europa i svijet vraća nazad u srednji vijek, a tim novim zatucanim svijetom vladati ili Jeruzalem i njihov mesija (najvjerojatnije) ili opet iz Vatikana, ali mislim da je Vatikan gotov, novi centar će biti Jeruzalem.
Zatoichi
2021-06-25T16:15:12Z

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Him
  • Him
  • Advanced Member
2021-06-25T19:27:57Z
Nije danas ni muškarcima ni ženama lagano. m

Nemojte nikada svoj privatni život zapostaviti zbog neracionalne politike.
Black Arrow
2021-06-25T20:21:52Z
Derek Chauvin presuda izrecena 22 godine pritvora. Vidi mu se u facu da mu nije za nista zao.
Mate 2
2021-06-26T20:40:20Z
https://www.index.hr/mag...ili-ste-nas/2286392.aspx 
Jako sam "pogođen" što ovi drogeraši, pijančine, pušači i rasadnici spolnih bolesti neće doći na našu obalu i raditi zulume i nerede, ja nisam za to da se ikoga prevari za novac niti za išta, ali za ovakve svaka škola itekako treba koštati, jer će jedino tako naučiti, i neka su im uzeli novce, jer imaju mozak ko lješnjak i samo hipofiza radi, more do koljena i tupi pogledi od droga i alkohola, a lijepo se kaže da će se budala i njegov novac brzo rastati. Novac uzet od ovih treba fino iskoristiti i od toga uložiti ili u poljoprivredu, ili industriju, otvaranje novih radnih mjesta ili barem na pomoć potrebitima. Da se razumijemo, ja nisam nikakva ni moralna ni ikakva vertikala, i ja sam pun grešaka na kojim itekako treba raditi i na kojim nastojim raditi, ali ovo je samo moje mišljenje. Ove što su dolazili na Ultru treba na odvikavanje i ajmo rad u poljima i obnova Banovine, renoviranje Hrvatske i idemo na radne akcije, kakavi partiji, kakve zabave, inflacija teška, cijene idu gore, umjesto da se barem rade robne rezerve da imamo za slučaj katastrofa kao primjer onog što je bilo u Banovini, ne, nalit tikvu i lezi kao svinja, eto to je "inteligencija". Samo, budući da je ovo lopovska kolonija velikih sila, onda je sve pokradeno, pa i rezerve i humanitarna pomoć, i o tome ljudi masovno pišu i po YouTube-u, pa čak i na Indeksu. Ovi mladi ne vrijede ništa, oni bi nosili brnjice, fino bi se cijepili, a u isto vrijeme bi slobodu, e ne može.
Mate 2
2021-06-27T12:20:30Z
https://www.index.hr/vij...ta-za-djecu/2286476.aspx 

Odličan članak, ispod ima puno još boljih komentara, pogotovo jedan pri samom dnu koji tvrdi da bi se kod nas spaljivale kuće onih koji bi se usudili reći da su silovani u crkvi, jer je NAŽALOST takvo stanje nesvijesti u Hrvatskoj. Katolička crkva i njeni ogranci su krvavi preko glave, radili su ogromne genocide diljem svijeta. Evo jedne emisije SBTV koja govori o tajnim društvima i katoličkim zločinima u Hrvatskoj:

Doktor Kovačević objašnjava skrivenu hrvatsku povijest:

Od križarskih ratova, inkvizicija, ratova protiv "heretika", imperijalizma, kolonijalizma, pedofilije, mnogobrojnih silovanja čak i redovnica, pljačke ljudi i država diljem svijeta i prakticiranja kmetstva i robovlasništva, i još mnogo toga, kršćanstvo je definitivno jedna od najgenocidnijih, ako ne i najgenocidnija religija/ideologija u povijesti.

Ovo isto vrijedi i za islam i za sve ostale religije.

Nažalost, u Hrvatskoj i dalje vlada mrak i teško neznanje i nesvijest, pa se ljudi okreću za HDZ-om, SDP-om, MOST-om, Domovinskim Pokretom, Možemo, HSS,HSP-om, HSLS-om, IDS-om, SDSS-om, Milan Bandić 365, HSP-om, Živim Zidom, religijama itd itd, a do tada nema promjene na bolje.
Mate 2
2021-07-04T09:12:05Z
Inicijativa 2045: doba transhumanizma, a onda i posthumanizma, koje će rezultirati porobljavanjem i izumiranjem ljudi pod krinkom "unaprijeđenja".
DjomlaKS
2021-07-04T19:53:52Z
Boga mu Mate pa kako ti se da vise 😅
Mate 2
2021-07-05T18:19:39Z

Boga mu Mate pa kako ti se da vise 😅

Djomila, preporučavam ti kanale MGTOW Monk, Taylor The Fiend, Darius M, Red Pill God, GAMEOVER-MGTOW, a evo ti jedan video za koji smatram da će ti biti zanimljiv jer sam ocijenio da si anti-feminist i tradicionalnije nastrojen:

Bronson0
2021-07-05T19:55:52Z
Mate budi antifeminist i plati kurvu.
DjomlaKS
2021-07-05T21:26:08Z
https://www.index.hr/mob...y=vijesti&id=2288500 

I tako, Mate razvaljuje, za Hrvatsku se ponovno čuje diljem svijeta...al i dalje ima luzera koje to izjeda. Uglavnom neomarksisti, najveći ološ države(i današnjice općenito) koji bi sretnij bio da se i dalje Yugo proizvodi, s kojim se btw cijeli svijet ismijavao.
Mate 2
2021-07-06T06:54:40Z

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2288500

I tako, Mate razvaljuje, za Hrvatsku se ponovno čuje diljem svijeta...al i dalje ima luzera koje to izjeda. Uglavnom neomarksisti, najveći ološ države(i današnjice općenito) koji bi sretnij bio da se i dalje Yugo proizvodi, s kojim se btw cijeli svijet ismijavao.

Sve 5, ali činjenice su da taj Bugatti posluje sa ogromnim gubitcima, a da u Rimac grupi samo 37% drži Rimac, a ostalih 63% drže stranci (Porsche 24%, Hyundai Motor Group 12%, a ostali investitori su na 27%). Zašto recimo ne preuzme Audi koji posluje u dobitku?

A jel može netko objasnit kako je Rimac vlasnik Bugattija ako je isti 45% u vlasništvu Porschea, a 55% Rimac grupe, a istovremeno 24% te iste Rimac grupe je u vlasništvu Porschea, pa ako izračunamo tih 24% od 55% je cca 13%, te prema tome ispada da je udio Porschea u novonastaloj tvrtki čiji je dio Bugatti 45+13= cca 58%. Tko je onda tu stvarni većinski vlasnik Bugattija ?

Uz to, dolazimo do sljedećeg zaključka:
Porsche je manjinski dioničar od 24% u RIMAC GROUP, ali je zato upravo postao najveći dioničar u BUGATTI & RIMAC AUTOMOBILI od 58,2%, dok je Mate došao na 20,35%. Zar to nitko ne razumije??? Bude li država ulagala naš novac, direktno će 58,2% ići Nijemcima (+Hyundai) u džep. Netko tu nije normalan??? Mislim da je upravo Porsche preuzeo Rimac automobile, a ne Rimac Bugatti, čiji je postao vlasnik 20,35%.
Bronson0
2021-07-06T10:51:37Z

https://news.sky.com/sto...ad-ahead-for-vw-12074212 
VW se rjesio balasta, nasi pametni mediji ovo predstavljaju kao neki uspijeh ali ovo je ustvari rizik i vremenom ce se pokazati jeli uspijeh ili fail

Mate gore sve u pravu, rimceva je politika fake it till you make it ali za sada ima malo naznaka za make it
pasbrata
2021-07-06T23:47:12Z

ajd ti meni objasni kako to mate razvaljuje za hrvatsku... osim što iskače iz paštete na svakom portalu...

ajd ti meni objasni oklen pare... koliko je prodano grejpova, concepta i nevera...

saš ti meni reći da ne znaš, ali kako postoje investitori...

iskreno pojma nemam ni ja, al nekako mi se čini da nije prodao više od 50 auta iliti forumski književno autija... iskreno mislim da nije ni 10...

ja samo vidim iskakanje iz paštete, ali ne vidim ništa konkretno... tipa prodao sam autija toliko i toliko, država je dala toliko, EU toliko, investitori toliko... i za ime bugatti je plaćeno toliko... samo plaćene reklame, a mislim da će uz pomoć države isisati novca iz EU fondova i RH gdje će morati dati rikverca toliko i toliko i svi sretni... osim ovih čiji je novac, ali ti ionako pojma nemaju kako se pare dijele... EST non VERBA...

Similar Topics
Users browsing this topic