Najintenzivniji napad na one najnevinije:
Pjesma bolesnika o dolasku po djecu i otimanje djece (idite na oznaku Gledajte na YouTube da vidite video):
Mate mislim da je vrijeme da se prestane sa spamanjem Aveti sa tvojim YT linkovima...
Imao si prije svoj kutak za postanje stvari koje su tebi zanimljive. Otvorit cu ti ja novu temu pa tamo sibaj do mile volje.
No - Ovo ti je poslijednje upozorenje. Rasizam se apsolutno nece vise tolerirati. YT videi koje ti dijelis, posebno onaj degenericni zagorac, vrve rasizmom.
"mongrelizacija" video je odlican primjer toga. Tko god misli da se mijesanjem rasa ljudi radjaju debilni je sam debil par ekselans.
O mizoginiji necu ni pricati...
Stoga - imas svoj kutak za svoje teme, ali imas i poslijednje upozorenje. Rasizam u bilo kom obliku ce ti rezultirati permabanom.
Aveti su oduvijek bili za ustase i partizane i cetnike i politiku. ako mislis uvlaciti dejvid ajka i neo-nazi revizioniste, mozes dejvid ajka slobodno u svoju temu. A neo nacisticke ideologije i holocaust denial zadrzi za neki drugi forum.
Hvala što si otvorio novu temu.
Nisam vrijeđao nijednu rasu, naprotiv, za njihovo sam očuvanje, jer ako se sve rase izmiješaju međusobno, neće više biti nijedne rase ni različitosti. Sam Muhammed Ali se protivio miješanju rasa.
NE mrzim žene, ali sam protiv feminizma i uništavanja obitelji preko njega.
Nisam promovirao neo-nacizam, za mene su nacizam, fašizam i komunizam genocidne ideologije.
Nema potrebe za vrijeđanjem ljudi koji iznose drukčije mišljenje.
Nisam postavio nijedan video Davida Iceka.
Zašto trajni ban? Možete lijepo na tjedan, dva, pobrisati komentar, ali zašto permanentno, to ne shvaćam?
Ne promoviras neo nacizam, ali spominjes mladena schwartza... ne promoviras rasizam ali govoris o mongrelizaciji i o mijesanju rasa kao necemu negativnom..
nije govno nego se pas posrao.
ja sam ti svoje rekao.
Zasto trajni ban? zato sto su gotovo svi modovi ovdje pokusali na fino sa tobom do sada.
Znači na temi aveti prošlosti, politike i religije nisu dozvoljene određene teme o politici, religiji i prošlosti, to je teški apsurd i cenzura. Ja se ne slažem sa svime što je rekao Mladen Schwartz, ali rekao je on i dosta dobrih stvari.
Nije se sa mnom "fino" postupalo, nego je sam DjomilaKS rekao da me se redovito verbalno cipelarilo, ali ne argumentima, nego pljuvanjem i vrijeđanjem.
Trajni ban je dokaz cenzure i medijske represije. Nije ni čudo da je forum potpuno propao, jer ja sam jako dobro vidio kako se postupalo i sa Reaktivcem u dosta slučajeva, koji isto puno rjeđe komentira nego prije, zapravo nestao je sa foruma, kao i sa nofrx-om, sa kojem se, istina, dosta puta nisam slagao, ali njemu je jedan provokator stalno vrijeđalo suprugu, i to je eskalirao to toga da je počeo žestoko prijetiti i vrijeđati po forumu, a i znao se sukobljavati i sa ostalim forumašima, a sada isto ne dolazi više na forum (pitam se zašto), a koliko se sjećam, bio sam jedan od rijetkih forumaša koji je aktivno stao u njegovu obranu, a mene se kasnije ismijavalo i izrugivalo zbog stvari koje su sve do nedavno bile smatrane teorijama zavjere, a postale su realnost.
Ti bi kao moderator trebao biti neutralan i ne zauzimati strane, a očito je da si pristran, a o tebi iskreno i bez uvrede, prema ovome što si dosad pokazao, imam vrlo nisko i loše mišljenje.
Edited by user
2021-07-14T19:31:36Z
|
Reason: Not specified