Zatoichi
2022-03-06T13:24:03Z
Gledam France 24 ,u st ptersburgu ljudi nekako normalni,kazu da rusija ide u nazad ka kamenom dobu,u moskvi ljudi nevjeruju da rusija usla u ukrajinu i bombarduju,kaze jedan stari zasto bi to putin uradio,nema smisla i da tv nije nista pokazala...pokazali mu slike gradova u ukrajini i kaze on da to nije istina......
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Svensson
2022-03-06T13:50:57Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Gledam France 24 ,u st ptersburgu ljudi nekako normalni,kazu da rusija ide u nazad ka kamenom dobu,u moskvi ljudi nevjeruju da rusija usla u ukrajinu i bombarduju,kaze jedan stari zasto bi to putin uradio,nema smisla i da tv nije nista pokazala...pokazali mu slike gradova u ukrajini i kaze on da to nije istina......

Zatoichi
2022-03-06T15:20:55Z
😁..................

Neg jel ko pogledao /slusao pjesmu“In corpore sano” sto srbija salje na evroviziju.......??????????????”??ja zovnuo zenu,gledaj ovo ,pjesma sto srbija salje na evroviziju,ona pogleda,kaze jel ovo neka zezancija.....pustim joj “molitvu” sto je pobjedila evroviziju 2007 da vidi razliku....nerece nista,ustade i sam klima glavom 😁..........jebote
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
thelovacluka
2022-03-07T14:52:43Z
stari moj, išao sam sad pogledati 😂😂😂😂

prvo sam mislio da je to neka parodija na pravu pjesmu. Kriste Bože.

a srbi imaju proratne prosvjede u Beogradu. svaka čast.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Zatoichi
2022-03-08T14:24:32Z
Originally Posted by: thelovacluka 

I jos pere ruke u lavoru.............kaze aca lukas da bi i njegova pjesma pobijedila da je prao noge uzivo na tv 😁😁
Bronson0
2022-03-08T14:37:45Z
Meni je dobra, cisto da pokaze nakaradnost te eurovizije
Zatoichi
2022-03-08T20:03:40Z
Originally Posted by: Bronson0 

Meni je dobra, cisto da pokaze nakaradnost te eurovizije

U svemu nadjes pozitivnost 😁
Bronson0
2022-03-09T00:08:10Z
A i ude u uho kad poslusas par puta, vidim da se strancima dosta svida
e.peace
2022-03-10T19:45:54Z
Čini mi se da Ukrajinci praše žestoko ruse.
Msm rusija je važila za 2 svjetsku silu.
thelovacluka
2022-03-10T20:36:19Z
dobivaju po pički Ukrajinci, ali je otpor sigurno jači nego su rusi mislili. jedno je imati 6000 nuklearki, drugo je biti u formi s vojskom, pilotima, pješadijom itd.

dugoročno mislim da će ovo više naštetiti rusiji nego zapadu.
Zatoichi
2022-03-10T23:38:15Z
Krkaju ukrajinci sa ovim novim britanskim anti tenk raketicama(mozes i helikoptere gadjati sa njima),gledam danas snimak ka na cesti granatirali 10-15 ruskih tenkova,zastrasujuce,u roku par minuta tenkovi su izgledali kao otvorene konzerve sardine,na nekoj livadi masa napustenih tenkova,municije,topova......jedno je kad ti u zemlju uleti masa divljaka i kriminalaca i krene da razara a drugo je kad ti posalju mlade vojnike koji nemaju pojma o nicemu niti zele da budu tu,sto je i slucaj u ovom ratu.....evo sad rusi ukljucili sluge chechene,placenici iz sirije dolaze da budu kao “guards”no mislim da ce ih rusi zeznuti i poslati na prvu liniju,tak da ce i tu biti krkljanac......mislim da ukrajinci imaju dobre sanse ,tek je dva tjedna proslo a tek je par dana proslo kak su dobili novo oruzje,jebiga nemoze se puno sa zoljom uraditi al ove britanske rokaju sa 2.5km......britanci su rekli damce pomoci sa anti avionskim sistemima,trebali bi dobiti i 28 migova(ak se dzo bajden i njegova administracija probudi jebem ih smotane).
Btw cudilo me ka to da su checheni na strani rusa pa sam malo otisao na wikipediu.....mila majko ko im je glavni,obican kriminalac ciji je otac vodio rat protiv rusije....kad ga je chechenska konkurencija potjerala,pobjegao u rusiju(???) gdje putinu dobro izljubio dupe i ovaj mu je nastimao da postane chechenski predsjednik........gledaj koji je ovo lik,svadja se sa djecom na instagramu pa salje armiju da uhvate klinca

Zatoichi
2022-03-11T00:21:19Z

e.peace
2022-03-11T03:22:31Z
Ne znam koliko ste upratili ali rokaju ih ukrajinci žestoko sa nekim turskim dronovima bayraktar.
thelovacluka
2022-03-11T06:42:01Z
kadirov je ego sirovina classic muslim verzija. kozojeb homofob sa previše love, a s druge strane je kujica Putinu. istina.

već je Azov pustio snimku gdje umaka metke u svinjsku mast za doček čečena.

Rusi napreduju, kakvi god veliki gubici. Ako odustaniu, ispasti će slabi Avione neće dobiti jer bi to značio direktni rat NATO vs Rusija.

Inače, teško nalazim necenzurirane izvore s terena (fotke, videa itd) na engleskom jeziku. imate prijedlog? telegram ili nešto?
Ivan CRO Cop
2022-03-11T11:44:17Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: thelovacluka 

I jos pere ruke u lavoru.............kaze aca lukas da bi i njegova pjesma pobijedila da je prao noge uzivo na tv 😁😁

A ko je trebao poć na euroviziju
Sara Jo kurva ili Aca narkoman
Makar su poluđeli jer ih je pobjedila anonimna "umjetnica"
Velika pobjeda je ovo nad smećem koje se fura po srbijanskoj estradi godinama
Al džaba sve kad su ukrajinci favoriti kažu mediji.... Jebena politika
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
Zatoichi
2022-03-11T18:19:46Z
Bogami drzte se zagrebcani,padaju drone........
thelovacluka
2022-03-16T21:05:01Z
ne znam prati li tko na telegramu neke necenzurirane izvore. Mariupolja skroz uništavaju. Civili stradavaju, odrezani su od bilo kakve medicinske pomoći itd.

e.peace
2022-03-17T00:26:31Z
Ma kako ne pratim,sve što su nama četnici radili ovi iskopirali.Samo su još brutalniji napadi jer rusija ipak ima artiljeriju znatno jaču od JNA..
Čuj kažu Ukrajinci se sami granatiraju.
O jebem ti sve ti jebem.
thelovacluka
2022-03-17T11:28:46Z
lavrovov avion se vraća na pola puta iz Kine . ako im Kina okrene leđa, što će onda.?
a Kini je vjerojatno bolje da trguje sa ostatkom svijeta nego s rusijom.

kina bude dobila isto sankcije ako nastavi sve više s rusijom surađivati
Zatoichi
2022-03-19T11:14:56Z
Gledam ,rusi granatirali neku zgradu,vatrogasci pokusavaju da ociste da vide imali prezivjeli,nasli tipa jednu metar i pol pod svim onim cementom,izvadise ga nekako,kaslje,citavo vrijeme tu je bio camera team,snimaju sve,izvadise tipa,pitaju kako je,kaze dobro,sve sto mu treba je cigara....😁
Similar Topics
Users browsing this topic