Krkaju ukrajinci sa ovim novim britanskim anti tenk raketicama(mozes i helikoptere gadjati sa njima),gledam danas snimak ka na cesti granatirali 10-15 ruskih tenkova,zastrasujuce,u roku par minuta tenkovi su izgledali kao otvorene konzerve sardine,na nekoj livadi masa napustenih tenkova,municije,topova......jedno je kad ti u zemlju uleti masa divljaka i kriminalaca i krene da razara a drugo je kad ti posalju mlade vojnike koji nemaju pojma o nicemu niti zele da budu tu,sto je i slucaj u ovom ratu.....evo sad rusi ukljucili sluge chechene,placenici iz sirije dolaze da budu kao “guards”no mislim da ce ih rusi zeznuti i poslati na prvu liniju,tak da ce i tu biti krkljanac......mislim da ukrajinci imaju dobre sanse ,tek je dva tjedna proslo a tek je par dana proslo kak su dobili novo oruzje,jebiga nemoze se puno sa zoljom uraditi al ove britanske rokaju sa 2.5km......britanci su rekli damce pomoci sa anti avionskim sistemima,trebali bi dobiti i 28 migova(ak se dzo bajden i njegova administracija probudi jebem ih smotane).
Btw cudilo me ka to da su checheni na strani rusa pa sam malo otisao na wikipediu.....mila majko ko im je glavni,obican kriminalac ciji je otac vodio rat protiv rusije....kad ga je chechenska konkurencija potjerala,pobjegao u rusiju(???) gdje putinu dobro izljubio dupe i ovaj mu je nastimao da postane chechenski predsjednik........gledaj koji je ovo lik,svadja se sa djecom na instagramu pa salje armiju da uhvate klinca
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.