mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-10T19:57:33Z
bero wrote:

mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

bero wrote:

thelovacluka wrote:

komunizam=fašizam=nacizam itd. po smaknućima, represiji itd.

ko to ne shvaća, nema razum.

glavno da se danas okuplja 30 000 ljudi za titov rođendan.

Ljudi shvaćaju kako žive.
Bio je diktator, ali pod Titom su svi radili i više nego ugodno živjeli. Ne okupljaju se nit ga štuju bez razloga.

ajmo hipotetski reć da si u pravu samo još nadodaj ..osim onih koje je dao likvidirati..a to je za Hrvatsku u odnosu na ondašnji broj stanovnika skoro pa genocid nad vlastitim narodom. Vjerojatno smo po broju žrtava na broj stanovnika u svjetskom vrhu.

Poslije rata je bio kaos zbog čistki i ostalih sranja, tada nitko nije bio siguran pa ni sami komunisti. Ali od 60-ih pa nadalje su manje više svi dobro živjeli, zbog tog perioda mnogima i je Tito u dobrom sjećanju.

itekako je imao kontrolu nad jedinicama. izravno je odgovoran za pokolje. glupo je tu činjenicu negirat i gurat pod tepih. u masu publikacija svsrtava ga se u vodeće zločince. nikakav bolji život ne oprvadava njegove pokolje. da je tebi osobno netko tamo stradao onda bi vjerojatno drugačije razmišljao

ti vodiš istovremeno rasprave s više ljudi pa si mene quotao slučajno ili? jer ne znam gdje si u mom postu vidio da ja negiram ili uopće spominjem ovo blondano?
ja govorim zašto ga toliko raje štuje, a za zločine s bilo čije strane bili ne smije nikad biti opravdanja.

mene ne zanima šta ga štuje raja u sarajevu ili Skoplju,zanima me jedino njegova uloga prema Hrvatskoj i Hrvatima. To što mu kliču nacije koje je faktički on stvorio nakon rata mene ne zanima.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-10T20:01:28Z
mark wrote:

mene ne zanima šta ga štuje raja u sarajevu ili Skoplju,zanima me jedino njegova uloga prema Hrvatskoj i Hrvatima. To što mu kliču nacije koje je faktički on stvorio nakon rata mene ne zanima.

Ti i dalje vodiš razgovor sam sa sobom, ja cijelo vrijeme i govorim o Hrvatskoj. A činjenica je da velika većina Hrvata o njemu ima pozitivno mišljenje.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
thelovacluka
2012-01-10T20:03:28Z
Tito je zlocinac.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Reaktivac
2012-01-10T20:07:49Z
nofrx wrote:

treba gledat šta neki simbol predstavlja onome ko ga koristi.

onaj ko stavi srp i čekić sigurno ne želi time reć da bi ubija staljinove neistomišljenike.

ali zato onaj ko stavi kukasti križ jasno daje do znanja koju zločinačku ideologiji podržava i odobrava.

Kako za koga... reci to obiteljima onih kojima su preci pobijeni na križnom putu, Bleiburgu, posljeratnim odmazdama i sl...

Zar misliš da su svi oni koji su nosili kukasti križ bili nacisti, odnosno da su se slagali s nacističkom ideologijom ? Gdje su unovačeni, rezervisti, horde gladnih koji su išli u rat radi hrane, egzistencije i sl. ?
The Miner
2012-01-10T20:13:03Z
Reaktivac
2012-01-10T20:16:28Z
The Miner wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=JnuvcG54ev4
:)18

Ovo je za banned... sprdanje, veličanje smrti i pljuvanje po prošlosti države u kojoj živiš... :)8
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-10T20:23:32Z
Reaktivac wrote:

The Miner wrote:

Ovo je za banned... sprdanje, veličanje smrti i pljuvanje po prošlosti države u kojoj živiš... :)8

šta još nisi skužio odakle je dečko?
bero
  • bero
2012-01-10T20:26:24Z
The Miner wrote:

ne kužim čemu to...
- dr jupidu
hamush
2012-01-10T20:32:59Z
The Miner wrote:

miner, po meni je tudjman smece i lopovcina, ali ovakvi linkovi nikako nemogu pozitivno doprinjeti ovoj diskusiji.
Sheky
2012-01-10T20:33:52Z
nofrx wrote:

Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

ne može se izjednačavat kukasti križ i srp i čekić
baš zato prvi je zabranjen, a drugi nije.

kad neko istetovira te simbolee zna se kakve stavove podupire i veliča.
onaj ko je stavio kukasti križ zagovara nejednakost i mržnju.
a onaj koji stavi grb i čekić zagovara jednakost i radnička prava.

druga je stvar što su komunističke vođe izdale te ideje.

Može se izjednačavati kukasti križ te srp i čekić.

Sva tri simbola asociraju na totalitarni režim, lišen individualizma s naglaskom na kršenje ljudskih prava, masovna smaknuća, protjerivanja i sl...

Od Berlina, Moskve, Bukurešta, Beograda, itd...

Druga je stvar što simpatizeri komunizma, fašistička i nacistička znakovlja i simbole sotoniziraju i osudjuju, dok srp i čekič smatraju nekakvim simbolom samoupravljanja, radničke jednakosti i socijalne pravde.

Sva tri znaka su za osudu; baš kao i oba totalitarna režima.

ako pod trećim misliš na križ i katoličku inkviziciju onda možemo pričat o tome :)20

A što kad ti netko otme znak i pod njime napravi zločine? Za one koji misle da su nacisti izmislili swastiku.
http://en.wikipedia.org/wiki/Swastika 
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-10T20:34:54Z
mislim valjda je svima tu jasno da "Miner" ne voli Hrvatsku ni Hrvate i stvarno ne bi trebao sudjelovat u ovakvim diskusijama
Mr. Chael Sonnen
2012-01-10T20:35:21Z
nofrx wrote:

onaj ko stavi srp i čekić sigurno ne želi time reć da bi ubija staljinove neistomišljenike.

onaj ko stavi katolički križ ne želi time dat do znanja da bi ubijao muslimane, protestante i vještice.

ali zato onaj ko stavi kukasti križ jasno daje do znanja koju zločinačku ideologiji podržava i odobrava.

kako ti znaš šta on želi reći sa time. Možda taj šta ima srp i čekić je najgora komunjara i ima doma zaljepljene postere od staljina i kompanije, a prolazi nekažnjeno jer ljudi misle da podržava jednakost i mir u svijetu.

a ovaj šta ima istetoviranu svastiku dobije po pičci, a zapravo prodržava život i sreću ili šta već.
bero
  • bero
2012-01-10T20:37:44Z
Mr. Chael Sonnen wrote:

nofrx wrote:

onaj ko stavi katolički križ ne želi time dat do znanja da bi ubijao muslimane, protestante i vještice.

kako ti znaš šta on želi reći sa time. Možda taj šta ima srp i čekić je najgora komunjara i ima doma zaljepljene postere od staljina i kompanije, a prolazi nekažnjeno jer ljudi misle da podržava jednakost i mir u svijetu.

a ovaj šta ima istetoviranu svastiku dobije po pičci, a zapravo prodržava život i sreću ili šta već.

:)18 :)18 :)18 da, jer većina koja riše svastike čini to zbog hinduizma i teze "ljubi bližnjeg svog".

- dr jupidu
afroman
2012-01-10T20:42:44Z
Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

zašto komentiraš samo križarske ratove?
ima crkva puno većih zločina.

šta kažeš na inkviziciju, nasilno pokrštavanje srednjeameričkih indijanaca, vjerske ratove protiv reformista?

ko je pobio husite u češkoj?
ko bi pobio sve njemačke protestante da ih šveđani nisu zaštitili?(vidi tridesetogodišnji rat).
ko je pobio katare u francuskoj?

Uopće ne komentiram samo križarske ratove.

Tko je pobio poljake u katinskoj šumi ?

Tko je naredio masovni pokolj hrvata na križnom putu pa sve do Bleiburga ?

Dali ti je poznato da je Staljin imao obračune i "čistke" naspram sovjetskih židova ?

Tko je pobio sve političke neistomišljenike putem tajnih službi; što unutar, a što u inozemstvu ?

Otkud ti znaš dali je nasilno pokrštavanje sjevernoameričkih inidijanaca bili prisilno ili ne ? Uostalom, baš si našao primjer...

Možemo tako do Adama i Eve... :)

:)36 :)36 :)36

mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-10T20:42:52Z
ak ćemo se malo vratit na početnu temu u UFC-u zbog toga ne bi dobio zabranu.
thelovacluka
2012-01-10T20:45:03Z
inace. zanimljiva tema na hrt 2 in medias res 🙂
bero
  • bero
2012-01-10T20:45:25Z
mark wrote:

ak ćemo se malo vratit na početnu temu u UFC-u zbog toga ne bi dobio zabranu.

Tako je, Dana White bi ga odmah puknuo na Fox pred 300 milijuna Amera, jer svastike na borcima su fenomenalan publicitet za ovaj sport.
- dr jupidu
The Miner
2012-01-10T20:47:17Z
ma malo marku kopam zivce,nista vise...:)18
thelovacluka
2012-01-10T20:47:56Z
zelio bih vijeti hrvacku bez tudjmanovog utjecaja. bilo bi jako zanimljivo i iznenadjujuce. za obje strane 🙂

za jednu takvu licnost govoriti da je lopuza i smece je samo znak (ne)odgoja. al i to je fora dns.
bero
  • bero
2012-01-10T20:48:15Z
Inače taj MMA klub u Finskoj je zanimljiv, evo viđe ovoga:
http://www.sherdog.com/fighter/Toni-Valtonen-8402 

Nešto sumnjam da bi Rashada Evansa primili :)18
- dr jupidu
Similar Topics
Users browsing this topic