thelovacluka
2012-01-10T22:10:37Z
hamush wrote:

netko se recimo puno vise vrijedja na zlocinac i na despot nego na govnar, tako da je to sve stvar subjektivnosti. naravno, sve ovisi o individualnoj tocki gledista.

mozes reci da su jedni vise klasifikacija nacina vladavine, a drugi klasifikacija karaktera. Po meni je tudjman bio jednako los u obje skupine. No, on ovdje i nije tolko bitan. Da sam se spomenuo Hitlera, nebi nitko imao nista protiv, osim izuzetaka. A i budimo realni nemozes za nekoga koga smatras zlocincem i masovnim ubojicom reci da se termin govnar ili smece ne primjenjuje na njega zar ne? bez obzira o kome se radilo.

gle..

u bilo kakvim više-manje odraslim i ozbiljnom raspravama se ne upotrebljavaju takvi izrazi.

uvijek se pokušava debatirati činjenicama, dokazivati argumentima itd. a vrijeđanje nije nikome na pameti jer nema smisla. s time se ništa ne postiže.

svaka osoba tako i povijesne ličnosti imaju svoje vrline svoje mane. o tome se može raspravljati.

neko bi tebe mogao nazvati smećem radi takvog izražavanja. kako bi to izgledalo?
(inače ne mislim na sebe, samo pokušavam nešto predočiti)

bilo bi nezrelo.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
The Miner
2012-01-10T22:16:47Z
mark je garant bio tudmanova desna ruka,kad provjereno zna da nije zlocine naredio.
hamush
2012-01-10T22:22:28Z
Mark,
slobodno zamijeni smece sa "zlocinac" ako ti epitet mijenja emotivno stanje

gle, tudjman je meni negitivac zbog: privatizacije, kumovanja sa slobom, pljacke drzave, suzbijanja medija, zbog poslijeratne politike i hadezeove pljacke i korupcije koja je dovela nas ovdje gdje jesmo.

sada dobro razmisli ako mislis jos komunicirati u smislu "nasrao" ovo ili ono jer znas jako dobro kakve posljedice takva komuikacija nosi, i to apsolutno nevezano uz mene i ovu temu...

nofrx
2012-01-10T22:23:18Z
Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

treba gledat šta neki simbol predstavlja onome ko ga koristi.

onaj ko stavi srp i čekić sigurno ne želi time reć da bi ubija staljinove neistomišljenike.

ali zato onaj ko stavi kukasti križ jasno daje do znanja koju zločinačku ideologiji podržava i odobrava.

Kako za koga... reci to obiteljima onih kojima su preci pobijeni na križnom putu, Bleiburgu, posljeratnim odmazdama i sl...

Zar misliš da su svi oni koji su nosili kukasti križ bili nacisti, odnosno da su se slagali s nacističkom ideologijom ? Gdje su unovačeni, rezervisti, horde gladnih koji su išli u rat radi hrane, egzistencije i sl. ?

pričam o onima koji danas tetoviraju kukasti križ.

i o onima koji danas koriste za simbol srp i čekić.
KW CHAMPION
hamush
2012-01-10T22:26:12Z
thelovacluka wrote:

hamush wrote:

netko se recimo puno vise vrijedja na zlocinac i na despot nego na govnar, tako da je to sve stvar subjektivnosti. naravno, sve ovisi o individualnoj tocki gledista.

mozes reci da su jedni vise klasifikacija nacina vladavine, a drugi klasifikacija karaktera. Po meni je tudjman bio jednako los u obje skupine. No, on ovdje i nije tolko bitan. Da sam se spomenuo Hitlera, nebi nitko imao nista protiv, osim izuzetaka. A i budimo realni nemozes za nekoga koga smatras zlocincem i masovnim ubojicom reci da se termin govnar ili smece ne primjenjuje na njega zar ne? bez obzira o kome se radilo.

gle..

u bilo kakvim više-manje odraslim i ozbiljnom raspravama se ne upotrebljavaju takvi izrazi.

uvijek se pokušava debatirati činjenicama, dokazivati argumentima itd. a vrijeđanje nije nikome na pameti jer nema smisla. s time se ništa ne postiže.

svaka osoba tako i povijesne ličnosti imaju svoje vrline svoje mane. o tome se može raspravljati.

neko bi tebe mogao nazvati smećem radi takvog izražavanja. kako bi to izgledalo?
(inače ne mislim na sebe, samo pokušavam nešto predočiti)

bilo bi nezrelo.

jako lijep post, i u pravu si. smece je nezreli termin za ovakvu raspravu, i slazem se sa tobom.

uostalom ja sam govorim cijelo vrijeme da emocije treba izbaciti iz diskusije o povijesti, i ovdje sam ucinio suprotno. bez obzira sto smatram i dalje to sto sam rekao, prekrsio sam vlastito pravilo. hvala ti na ukazanome.

sto se tice ad hominem napada, mi ovdje razgovaramo o politicarima, svjetskim vodjama, ne ja o tebi, i marku i beri... tako da ipak smatram da postoji razlika u stavu kada netko pljuje po staljinu i tudjmanu, ili po tebi i meni. opet napominjem, ljudima su politicke figure svetinje, i vrijedja ih svasta.
Reaktivac
2012-01-10T22:26:13Z
hamush wrote:

Mark,

gle, tudjman je meni negitivac zbog: privatizacije, kumovanja sa slobom, pljacke drzave, suzbijanja medija, zbog poslijeratne politike i hadezeove pljacke i korupcije koja je dovela nas ovdje gdje jesmo.

sada dobro razmisli ako mislis jos komunicirati u smislu "nasrao" ovo ili ono jer znas jako dobro kakve posljedice takva komuikacija nosi, i to apsolutno nevezano uz mene i ovu temu...

Ovo je nečuveno !

Miner vrijedja pokojnog HR predsjednika i pritom ostaje ne samo nekažnjen, već i bez bilo kakve opomene, ma kakav on bio i pritom se ruga svima u lice, a ti se prijetiš marku sankcijama radi riječi "nasrao" ?

Ti si taj koji je krenuo s takvim "izražajnim kvalifikacijama", pravdajući se osobnom slobodom izražavanja, no smeta ti kada se tebi ista riječ servira, jeli ?
nofrx
2012-01-10T22:27:26Z
Mr. Chael Sonnen wrote:

nofrx wrote:

treba gledat šta neki simbol predstavlja onome ko ga koristi.

onaj ko stavi srp i čekić sigurno ne želi time reć da bi ubija staljinove neistomišljenike.

onaj ko stavi katolički križ ne želi time dat do znanja da bi ubijao muslimane, protestante i vještice.

ali zato onaj ko stavi kukasti križ jasno daje do znanja koju zločinačku ideologiji podržava i odobrava.

kako ti znaš šta on želi reći sa time. Možda taj šta ima srp i čekić je najgora komunjara i ima doma zaljepljene postere od staljina i kompanije, a prolazi nekažnjeno jer ljudi misle da podržava jednakost i mir u svijetu.

a ovaj šta ima istetoviranu svastiku dobije po pičci, a zapravo prodržava život i sreću ili šta već.

šta tebi znači najgora komunjara?

i koji je to pokret koji danas podržava staljina i njegove zločine?
možda postoje neki neostaljinisti? ako imaš neke informacije podjeli ih sa nama.

za neonaciste znam da postoje i da podržavaju hitlerovu i nacističku ideologiju. može ih se prepoznat po kukastim križevima.
KW CHAMPION
The Miner
2012-01-10T22:32:33Z
Reaktivac wrote:

Miner vrijedja pokojnog HR predsjednika i pritom ostaje ne samo nekažnjen, već i bez bilo kakve opomene.

To je moj stav,ako si se nasao uvrijedenim tvoj problem.Ali eto,da ne bi cmizdrio ko pizda,obecavam da necu pisati tjedan dana.Eto,kontaj da sam baniran.Jadan si i bijedan,samo da znas.
hamush
2012-01-10T22:35:32Z
Reaktivac wrote:

hamush wrote:

Mark,

Ovo je nečuveno !

Miner vrijedja pokojnog HR predsjednika i pritom ostaje ne samo nekažnjen, već i bez bilo kakve opomene, ma kakav on bio i pritom se ruga svima u lice, a ti se prijetiš marku sankcijama radi riječi "nasrao" ?

Ti si taj koji je krenuo s takvim "izražajnim kvalifikacijama", pravdajući se osobnom slobodom izražavanja, no smeta ti kada se tebi ista riječ servira, jeli ?

to nasrao je bilo upuceno meni, a ne tudjmanu. povijesne figure nisu korisnici foruma, a isto tako povijesne figure nisu svete krave.

znas i sam da se za vrijedjanje korisnika dobivaju sankcije.

za povijesne figure to jos nije bila praksa. ili bi trebali uvesti sankcije za vrijedjanje lika i djela vaseg omiljenog politicara, ma tko god on bio?
nofrx
2012-01-10T22:36:15Z
Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

ponovo te pitam, koja je razlika između crkvenih i komunističkih zločina?
ja ne vidim razliku.

Da si išao u crkvu, znao bi razliku. :)

Zločin je zločin, ma tko ga počinio...

ja sam vjernik, ali nisam religiozan.
zato ne idem puno u crkvu. i nisam u crkvi sluša predavanje o toj temi.

možeš li me upoznat sa temom? živo me zanima
KW CHAMPION
hamush
2012-01-10T22:37:17Z
The Miner wrote:

Reaktivac wrote:

Miner vrijedja pokojnog HR predsjednika i pritom ostaje ne samo nekažnjen, već i bez bilo kakve opomene.

To je moj stav,ako si se nasao uvrijedenim tvoj problem.Ali eto,da ne bi cmizdrio ko pizda,obecavam da necu pisati tjedan dana.Eto,kontaj da sam baniran.Jadan si i bijedan,samo da znas.

e vidis, ovo je materijal za sankcije. nazivat nekog pizdom is a big no-no.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-10T22:38:04Z
mark wrote:

hamush wrote:

već si nasrao tri strane svoje teorije a još nisi spomenuo po čemu je to točno Tuđman "smeće".

Čemu takav rječnik? pripazi malo.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Reaktivac
2012-01-10T22:40:46Z
hamush wrote:

to nasrao je bilo upuceno meni, a ne tudjmanu. povijesne figure nisu korisnici foruma, a isto tako povijesne figure nisu svete krave.

znas i sam da se za vrijedjanje korisnika dobivaju sankcije.

za povijesne figure to jos nije bila praksa. ili bi trebali uvesti sankcije za vrijedjanje lika i djela vaseg omiljenog politicara, ma tko god on bio?

Pa dobro ti je napisao. Reakcija na tvoj vokabular.

Po tome si ti sveta krava ? 🙂 Sebi kao moderator daješ za pravo da vrijedjaš povijesne osobe iz HR prošlosti, no tko tebe uvrijedi pa makar i kvalifikacijom koju si nesumnjivo zaslužio s obzirom na retoriku prema liku i djelu pokojnom HR predsjedniku (ma kakav on bio) - tome se prijetiš sankcijama ? :)22

Usput se pozivajući na pravilnik, kojeg, btw, nema na forumu ?

Prekoračio si moderatorske ovlasti... Ti si najslabija karika, ideš van... dovidjenja... 🙂
Reaktivac
2012-01-10T22:42:52Z
nofrx wrote:

Mogu, odvesti ću te u Vepric kada dodjem doli... u svetište i na svetu misu.
nofrx
2012-01-10T22:44:48Z
Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

Mogu, odvesti ću te u Vepric kada dodjem doli... u svetiište i na svetu misu.

nije problem to.
nemam ja ništa protiv crkve.
samo povlačim neke paralele da bi imali iste kriterije.
uvjek se borim protiv dvostrukih kriterija.
KW CHAMPION
Reaktivac
2012-01-10T22:52:19Z
nofrx wrote:

nije problem to.

Neke stvari trebaš osjetiti i razumjeti, a da bi ih razumio, trebaš se rješiti predrasuda i aniomoziteta naspram KC. I pritom je ne osudjivati radi kampanjskih podvaljivanja medija kontra KC, pa čak i ako ima istine u tome. Daleko od toga da nema izroda; pedofila i svakakvih svećenika-protuha, ali su minorni, samo mediji od KC rade instutuciju prijezira i osude. Na vrlo pokvaren i prljav način.

Dodji na misu, ima pametnih ljudi, svećenika-intelektualaca, franjevaca i sl...

Čisto kao novo iskustvo, eksperiment...
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-10T22:53:44Z
Petar Krešimir IV je bio tetkica i smeće.
Eto, sad sam i ja za opomenu i baniranje jer vrijeđam bivše vladare. :)18
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
SILEĐŽIJA
2012-01-10T22:56:53Z
Na ovim forumima se u zadnje vrjeme više priča o politici nego o borbama.
nofrx
2012-01-10T22:58:00Z
Reaktivac wrote:

nofrx wrote:

nije problem to.

Neke stvari trebaš osjetiti i razumjeti, a da bi ih razumio, trebaš se rješiti predrasuda i aniomoziteta naspram KC. I pritom je ne osudjivati radi kampanjskih podvaljivanja medija kontra KC, pa čak i ako ima istine u tome. Daleko od toga da nema izroda; pedofila i svakakvih svećenika-protuha, ali su minorni, samo mediji od KC rade instutuciju prijezira i osude. Na vrlo pokvaren i prljav način.

Dodji na misu, ima pametnih ljudi, svećenika-intelektualaca, franjevaca i sl...

Čisto kao novo iskustvo, eksperiment...

nemam ja nikakav animozitet prema KC.
više sam želio dokazat onima koji imaju animozitet prema komunizmu da se može tumačit križ na isti način kako oni tumače srp i čekić.

niko mi još nije dokazao suprotno.
KW CHAMPION
Logicus
2012-01-10T22:58:26Z
mark wrote:

već si nasrao tri strane svoje teorije a još nisi spomenuo po čemu je to točno Tuđman "smeće".

Izda je bosansku posavinu!! Vjerojatno i vukovar! Vjerojatno i još dosta toga.
Similar Topics
Users browsing this topic