Jesuit Power
2025-04-12T18:11:05Z
Kraj SADea je tu, slijedi Euroazija kao buduća svjetska supersila.
Zatoichi
2025-04-12T19:37:33Z
Utopijska “Ujedinjena Azija”(nemoguce,previse se mrze) kao super sila,DA….sto se tice EU,nemoguce….kad njemacka kao ekonomski naj jaca zemlja EU nema izvor energije(vjetar i sunce nisu dovoljni,cjevi iz rusije zatvorene) i kojoj se fabrike masovno zatvaraju zbog velikih cijena energije onda ja tu nemogu da vidim nista pozitivno za EU…tako je u francuskoj,tako je u velikoj britaniji a vidim pocelo je i namhladnom sjeveru(svedska,finska,norveska…)…….interesantno je da u EU vlasti koriste istu taktiku ,kad ekonomija pocne da pada drzavna medija udara sa woke propagandom,policija dolazi na vrata i hapsi ljude zbog bilo kakvih negativnih komentara na fejsbuku,instagramu,tiktoku itd,recimo nedavno u velikoj britaniji su roditelji napisali negativan post o skoli gdje im djete ide,nesto u smislu “ne uce djecu basic”itd,odmah uhapseni….politicka opozicija se hapsi,tuzi,pokusava ubiti,izbacije sa glasanja(francuska,rumunija,madjarska…)……Euroazija kao neka sila je moguce samo u fururistickoj japanskoj animi……toliko 😁
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Jesuit Power
2025-04-18T18:40:15Z
thelovacluka
2025-04-18T22:25:02Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Utopijska “Ujedinjena Azija”(nemoguce,previse se mrze) kao super sila,DA….sto se tice EU,nemoguce….kad njemacka kao ekonomski naj jaca zemlja EU nema izvor energije(vjetar i sunce nisu dovoljni,cjevi iz rusije zatvorene) i kojoj se fabrike masovno zatvaraju zbog velikih cijena energije onda ja tu nemogu da vidim nista pozitivno za EU…tako je u francuskoj,tako je u velikoj britaniji a vidim pocelo je i namhladnom sjeveru(svedska,finska,norveska…)…….interesantno je da u EU vlasti koriste istu taktiku ,kad ekonomija pocne da pada drzavna medija udara sa woke propagandom,policija dolazi na vrata i hapsi ljude zbog bilo kakvih negativnih komentara na fejsbuku,instagramu,tiktoku itd,recimo nedavno u velikoj britaniji su roditelji napisali negativan post o skoli gdje im djete ide,nesto u smislu “ne uce djecu basic”itd,odmah uhapseni….politicka opozicija se hapsi,tuzi,pokusava ubiti,izbacije sa glasanja(francuska,rumunija,madjarska…)……Euroazija kao neka sila je moguce samo u fururistickoj japanskoj animi……toliko 😁

ima sranja u Europi, ali bez brige, nije ništa bolje drugdje. treba smanjiti te ljevičarske ekstreme, naoružati se. radi se na otvaranju nekih nuklearki itd.

tako da, znam da je najlakše tu po našima udariti, ali daj pogledaj što bi ti rekao da si negdi u rusiji? znači, unazadili su se 50 godina, i to bude se tek počelo vidjeti kasnije, ne za godinu dvije.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Jesuit Power
2025-04-19T07:28:40Z
Zatoichi
2025-04-19T22:35:13Z
Originally Posted by: Jesuit Power 

https://www.youtube.com/watch?v=8rAiTDQ-NVY

😁 “prelijep video”,no problem je sam WEF,njihov Great Reset bi izgledao kao na slici,kao sto kazu u videou,”everyone has role to play”,oni bi drzali kandziju i tukli nas a mi bi vukli kamenje.

UserPostedImage 

It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Šakić
2025-04-20T12:23:56Z
Originally Posted by: thelovacluka 

ima sranja u Europi, ali bez brige, nije ništa bolje drugdje. treba smanjiti te ljevičarske ekstreme, naoružati se. radi se na otvaranju nekih nuklearki itd.

tako da, znam da je najlakše tu po našima udariti, ali daj pogledaj što bi ti rekao da si negdi u rusiji? znači, unazadili su se 50 godina, i to bude se tek počelo vidjeti kasnije, ne za godinu dvije.

Smanjiti ljevičarsko woke ludilo, i počistiti BliskoIstočnu bagra koja se sve vise doseljava i razmnožava kod nas.
Nama očajnički treba jedan Trump, da sve to potjera otkud je došlo.

Uzor nam vise ne trebaju biti germanske niti skandinavske zemlje, nego Poljska i Madjarska. Nešto ne vidim da se kod njih kozojebi zabijaju autima u ljude, niti da im kolju djecu po ulicama.
Zato stop ☪️anceru u Europi!!!
Jesuit Power
2025-04-20T17:00:56Z
Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: Jesuit Power 

https://www.youtube.com/watch?v=8rAiTDQ-NVY

😁 “prelijep video”,no problem je sam WEF,njihov Great Reset bi izgledao kao na slici,kao sto kazu u videou,”everyone has role to play”,oni bi drzali kandziju i tukli nas a mi bi vukli kamenje.

UserPostedImage 

Upravo tako, potpisujem. Na to bih nadovezao i ovo:

Jesuit Power
2025-04-20T17:02:09Z
Zatoichi, nadovezao bih se na tvoj odličan komentar o tome da bi oni nas tukli sa bičevima, a mi gurali kamenje (bili robovi) sa ovim: Transhumanizacija i posthumanizacija-porobljenje čovječanstva:
Zatoichi
2025-04-20T17:57:34Z
citao sam kako boginja rata ,gospodja von der leyen i eu elita planiraju slati vojsku u ukrajinu…,intersuje me da li ce hrvatska slati svoju vojsku i da li von der leyen i ekipa mogu uopste tako nesto da narede…(nemam pojma o eu vojnom sistemu ni kako to izgleda 😳)

Jesuit Power
2025-04-20T18:15:47Z
Jesuit Power
2025-04-20T18:18:07Z
Da se malo prisjetimo linča stoke u ljudskom obliku, i bit ću slobodan reći, taloga sa dno dna kace septičke jame, nad svakim slobodnomislećim pojedincem:
Jesuit Power
2025-04-20T22:56:59Z
thelovacluka
2025-04-21T19:07:29Z

thelovacluka
2025-04-21T19:09:54Z

Jesuit Power
2025-04-22T14:21:45Z
Similar Topics
Users browsing this topic