the sexy
2012-03-06T20:35:21Z
koja su po vama tri najbolja hrvaca u UFC-u?
iz bilo koje kategorije...
Sponsor
Đolo
2012-03-06T20:47:29Z
gsp broj 1 definitivno,autoritet s kojim rusi najbolje hrvace u svojoj kategoriji jako impresivno
po meni slijedi koscheck sonnen rashad,mozda sam sad nekog zaboravio
svi odlicni hrvaci eksplozivni sa dobrom stojkom kojom mogu pripremit takedowne
inace u hrvanju mi je najjace onaj drive tipa koscheck kad te odnese s jednog na drugi dio kaveza
a sonnen je pokazo koliko je bolestan hrvac kad je andersona iz halguarda/guarda(ne sjecam se bas) prebacio prek sebe ko lutku
4runda ako se dobro sjecam
hamush
2012-03-06T20:49:52Z
matt hughes, kos, hendo, randy.
Borisstandup
2012-03-06T20:59:38Z
Koscheck, Evans, Sonnen, hughes a opet i GSP koji zapravo me najvise ugodno iznenadio jer ne dolazi iz hrvanja..
Citao sam da je Davis po tom pitanju naj ali sa Evansom to tako nije izgledalo, opet drukcije je hrvanje u mma
the sexy
2012-03-06T21:09:49Z
a od teskasa?
Borisstandup
2012-03-06T21:17:47Z
Đolo
2012-03-06T21:25:38Z
od teskasa tesko rec niko mi nije bas impresivan ko u ovim nizim kategorijama
jednog carwina koji slovi za jednog od boljih hrvaca u toj kategoriji je santos dvaputa bacio ko bebu
tako da velasquez mi je jedini tu s nekim autoritetom hrvackim
al ima eto carwin,russow,lesnar do nedavno ima ih par ali niko da je nesto posebno impresivan
Borisstandup
2012-03-06T21:37:32Z
barnett i cormier uskoro u ufc-u , valjda
Đolo
2012-03-06T21:43:35Z
Borisstandup wrote:

barnett i cormier uskoro u ufc-u , valjda

hehe njih dvojicu sam skroz zaboravio
cormier je definitivno klasa :)36
Aleksa
2012-03-06T21:49:33Z
Jon Jones, GSP, Cain...
SILEĐŽIJA
2012-03-07T01:02:07Z
Cain pa Lesnar od teškaša.Po meni je bolji od njih Couture ,ali njega valjda ne računamo jer je već neko vrjeme u mirovini.
Diablo
2012-03-07T01:06:29Z
SILEĐŽIJA wrote:

Randy Couture po meni najbolji od teškaša slijede ga Cain i Lesnar.

reci da se salis, molim te :)10
SILEĐŽIJA
2012-03-07T01:14:51Z
Borisstandup wrote:

Koscheck, Evans, Sonnen, hughes a opet i GSP koji zapravo me najvise ugodno iznenadio jer ne dolazi iz hrvanja..
Citao sam da je Davis po tom pitanju naj ali sa Evansom to tako nije izgledalo, opet drukcije je hrvanje u mma

Davis ima puno bolje hrvačke rezultate i od Jonesa i od Evansa ,ali očito to nije znao primjeniti u MMA jednako dobro ko ova dvojica.
GSP ulazi u oktagon sa po nekoliko kila više nego protivnici i fizički je jači tako da mislim da i to igra značajnu ulogu u njegovoj hrvačkoj nadmoći nad protivnicima.
Đolo
2012-03-07T01:28:39Z
SILEĐŽIJA wrote:

Borisstandup wrote:

Davis ima puno bolje hrvačke rezultate i od Jonesa i od Evansa ,ali očito to nije znao primjeniti u MMA jednako dobro ko ova dvojica.
GSP ulazi u oktagon sa po nekoliko kila više nego protivnici i fizički je jači tako da mislim da i to igra značajnu ulogu u njegovoj hrvačkoj nadmoći nad protivnicima.

najveci je u toj kategoriji bio Anthony Johnson pa mu visak kila nije pomogo protiv Koschecka u hrvanju
Gsp je fizicki dosta jak ali i Thiago Alves je pa ga je Gsp rusio kad je htio
mada i Jones i Davis su medju vecima u toj kategoriji,nakon Davisa su dvojica spustali kategorije Brian Stann i Boetsch
mada nisam 100% siguran ali mislim da gsp i ne skida neke ogrmone kile prije meca,nes tipa da je to nezdravo al da zeli imat dugu karijeru
brijem da sam to negdje cuo/cito nisam 100% siguran
SILEĐŽIJA
2012-03-07T01:35:17Z
Diablo wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Ne vidim šta je tu smješno.Lik je bio panamerički prvak i olimpijski reprezentativac u hrvanju grčko rimskim stilom.Vjerovatno će većina vas izabrat Caina ,ali po meni je Couture najbolji.
SILEĐŽIJA
2012-03-07T01:42:46Z
Đolo wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Borisstandup wrote:

najveci je u toj kategoriji bio Anthony Johnson pa mu visak kila nije pomogo protiv Koschecka u hrvanju
mada i Jones i Davis su medju vecima u toj kategoriji,nakon Davisa su dvojica spustali kategorije Brian Stann i Boetsch
mada nisam 100% siguran ali mislim da gsp i ne skida neke ogrmone kile prije meca,nes tipa da je to nezdravo al da zeli imat dugu karijeru

Ja sam čuo da ulazi sa 87kg u oktagon,a van ringa kad se ne bori ima negdje 90kg.Nekažem da je to presudno u njegovoj hrvačkoj dominaciji,ali sigurno mu daje određenu prednost.
shogun33
2012-03-07T07:34:10Z
Đolo wrote:

istina, to je pricao prije meca sa Alvesom

Diablo wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

reci da se salis,molim te :)10

+1
Slash
2012-03-07T09:56:11Z
Ben Askren, Cole Konrad, Jake Rosholt, Dan Henderson, Kazuyuki Miyata, Daniel Cormier, Josh Koscheck, Phil Davis, Bubba Jenkins, Joe Warren, Cain Velasquez, Chael Sonnen... Sve odlični amaterski hrvači. I još sam sigurno neke zaboravio.

Najbolji u MMA borbama? Georges St. Pierre.
Slash
2012-03-07T09:58:01Z
SILEĐŽIJA wrote:

Diablo wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

Ne vidim šta je tu smješno.Lik je bio panamerički prvak i olimpijski reprezentativac u hrvanju grčko rimskim stilom.Vjerovatno će većina vas izabrat Caina ,ali po meni je Couture najbolji.

Couture nije bio olimpijac nikad, 3x alternate i jednom zapeo u 1/2 finalu trialsa. Za ostalo, slažem se da je po rezultatima jedan od najboljih hrvača koji su kročili u MMA vode.
Marc88
2012-03-07T12:56:40Z
the sexy wrote:

a od teskasa?

sto se tice rusenja Cain uvjerljivo, dovoljno je pogledat samo njegovu borbu protiv Rohtwella i sve je jasno al opcenito u graplingu je Barnet klasa, covjek je toliko sposoban da moze izvuc polugu i na k....Russow iz 2007 bi im stajao uz bok ali sad vise ne, od ostalih Bader,Jones,Evans,Gsp,Sonnen,Hendo,Koschek,Johnson,Carwin,Cormier itd. pa cak mi i Lashley nekako zraci!