evander
2012-03-16T22:17:35Z
I ja sam bio u Puli i gledao sam sve finalne borbe. Uglavnom se slažem s Gledateljem1, s time da i dalje nisam siguran je li Mišković pobijedio Sepa. Činjenica je da su mu udarci jasniji i čišći, ali zbog držanja i pritiskanja Sepove glave prema dolje morao je dobiti javnu opomenu. Bojim se da bi s takvim boksom u olimpijskim kvalifikacijama brzo bio diskvalificiran. S obzirom da se danas dogodio sastanak Šivolija - Pijetraj, mislim da u kvalifikacije ipak neće ići isključivo prvaci.
pecho
2012-03-16T22:26:44Z
Gledatelj1 wrote:

Gledao sam neke borbe od spomenutih i moje osobno mišljenje je:
Pol vrgoč - dujić = Vrgoč, zato što je bio aktivniji i više je tražio borbu i po menu zasluženo dobio.
Hrvoje Sep - Mišković = Mišković, iako je borba bila dosta neizvjesna, Mišković po meni više čistih udaraca zadao, dok je Sep samo tražio neki klinč bez konkretnih upučenih udaraca.
Čalić- Vugdelija= Čalić, iako je prva runda možda bila na strani Vugdelije, druga i treća sigurno Čalićeva, čovjek ima tehniku i kvalitetu, vidjelo se da je bolji od Vugdelije.
Hrgović-Tomasović = Hrgović, ovo neču niti komentirati 🙂

Nebi se slozio za calica da je bolji,mislim da je vugdelija bio bolji.
vrgoc-dujic,tu neznam sta bi rekao,bili su strasno izjednaceni,mozda je cak dujic vise pogadjao nego vrgoc,al opet,tu nebi htio biti sudac,bio je agresivniji vrgoc.Za razliku od prosle godine kad je vrgoc pokraden.
sep miskovic nisam gledao,pa n eznam
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
bou jack
2012-03-16T22:40:52Z
pecho je znači gledao Vrgoč - Dujić, onda ga je uhvatila velika nužda pa je morao na WC te je sa time propustio Mišković - Sep,
pa se vratio da pogleda Čalić - Vugdelija.....
pecho nisi ti gledao ništa
ISTINA JE OVO :
Vrgoč je "prebio" Dujića
Mišković vs Sep = NERIJEŠENO
Čalić je desnim aprkatima deklasirao Vugdeliju
stavit ću sve mečeve na You Tube
bou jack
2012-03-16T22:42:46Z
evander nisi bio u Puli
pecho
2012-03-16T22:44:13Z
bou jack wrote:

pecho je znači gledao Vrgoč - Dujić, onda ga je uhvatila velika nužda pa je morao na WC te je sa time propustio Mišković - Sep,
pa se vratio da pogleda Čalić - Vugdelija.....
pecho nisi ti gledao ništa
ISTINA JE OVO :
Vrgoč je "prebio" Dujića
Mišković vs Sep = NERIJEŠENO
Čalić je desnim aprkatima deklasirao Vugdeliju
stavit ću sve mečeve na You Tube

Ma samo je istina sta ti kazes jelda?apsolutno me boli kurac sta ti mislis lol.
nisam pogledao snimuku meca sep miskovic jer ju nemam,vugdeliju sam pogledao i vrgoca sam gledao,zato tiho budi.
sta se nisi umirovio ha?
evander
2012-03-16T22:51:43Z
bou jack wrote:

evander nisi bio u Puli

O da, bio sam! Marović je vodio natjecanje uz Lovrića (Boris Katalinić napustio je HBS nekoliko dana ranije) i stalno trčao na galeriju da bi promijenio kazetu u kameri. Nije bilo kompjuterskog brojanja, suci nisu imali čak ni one svoje "digitrone", nego su bodovanje upisivali rukom na listiće. Pijetrajevi boksači zagrijavali su se na lijevoj strani dvorane, gledajući s tribine za gledatelje. Šivolija je gledao mečeve s desne strane dvorane. To što Pijetraj nije htio uzeti pehar najviše je razljutilo Hlušičku. Ulaznica je koštala 10 kuna. Hoćeš još neki detalj?
andjeo
2012-03-16T22:52:23Z
okej znalci, jel tko gledao Bepo Filipi vs Čalić i ima kakve komentare na tu borbu?
Zlo Prase
bou jack
2012-03-16T23:02:48Z
istina je da sam se umirovio,
i imaš pravo ; moja je istina različita od tvoje
ali Leonardo nije najbolji trener u HR, Zagreb ima 1.000.000 stanovnika a cijela Istra 200.000 i
dalje jedan Vrgoč deklasira i Đurića i Dujića a do 75 je ugurao i Entonija koji je jedva stajao na nogama od
skidanja kilaže i opet je Vrgoč najbolji do 75.
Mišković je pobijedio Sepa 3 puta, koga ima Leonardo osim Hrgovića (svaka čast) ?
NIKOGA, pa ako i on odustane kao Mansur i Preskar, tko je onda Leonardo stvaratelj boksača ?
Malo kulture pecho ....ne vrijeđaj

Bepo Filipi za je za dvije godine neprikosnoven do 91 kg(adekvatne trenere molim za napredak)
bou jack
2012-03-16T23:07:10Z
ako želite komunicirati bez vrijeđanja - tu sam
sad počinju pripreme za Istambul -imam pametnija posla
pozdrav svim ljubiteljima BOKSA
evander
2012-03-16T23:15:30Z
bou jack wrote:

ali Leonardo nije najbolji trener u HR, Zagreb ima 1.000.000 stanovnika a cijela Istra 200.000 i
dalje jedan Vrgoč deklasira i Đurića i Dujića a do 75 je ugurao i Entonija koji je jedva stajao na nogama od
Mišković je pobijedio Sepa 3 puta, koga ima Leonardo osim Hrgovića (svaka čast) ?
NIKOGA, pa ako i on odustane kao Mansur i Preskar, tko je onda Leonardo stvaratelj boksača ?

Bepo Filipi za je za dvije godine neprikosnoven do 91 kg(adekvatne trenere molim za napredak)

Ne znam zašto te Pijetraj toliko žulja? Pa nitko ovdje nije tvrdio da je najbolji hrvatski trener. Možda je ipak ponešto bolji od onih koji na hrvatsko prvenstvo nisu poslali nijednog boksača, a danas vladaju HBS-om. Zapravo, sigurno nije najbolji, ali eto, nekom prokletom matematikom već četiri godine zaredom vodi najuspješniji klub na hrvatskim prvenstvima.
Naravno, nije ni Pula loša, ima i kod Tadića odličnih boksača (vidjeli smo kako "rasturaju" po WSB-u), pogotovo mladih. Samo malo previše vole marihuanu.
A Hrgović da sutra odustane od boksa, već je za hrvatski boks napravio više nego svi hrvatski boksači zajedno nakon Šivolije.
ZgemboAdislic
2012-03-16T23:29:33Z
Sesvete i Leonardo su rasadnici talenta!svaka cast i Puli!zanima me gdje ima borbi za pogledat?
pecho
2012-03-16T23:32:15Z
bou jack wrote:

da si pokazao kulturu,jos bi i razumio,ovako samo TI napadas ljude okolo...a kao drugo s cim sam te uvrijedio,to sta sam rekao da me boli kurac sta ti mislis?ne razumijem?
ZgemboAdislic
2012-03-16T23:34:51Z
pecho zasto ti nisi nastupao?mislim da sam te gledao jednom i dost dobro si boksao...
pecho
2012-03-16T23:38:20Z
ZgemboAdislic wrote:

pecho zasto ti nisi nastupao?mislim da sam te gledao jednom i dost dobro si boksao...

Faks me zeza,moram diplomirat,moram ucit puno za taj zadnji ispit i nazalost nisam mogao trenirati a i imam nesto financijskih problema,pa nisam ni nastupio...sljedece godine sigurno 🙂
ZgemboAdislic
2012-03-16T23:42:43Z
pecho wrote:

ZgemboAdislic wrote:

Faks me zeza,moram diplomirat,moram ucit puno za taj zadnji ispit i nazalost nisam mogao trenirati a i imam nesto financijskih problema,pa nisam ni nastupio...sljedece godine sigurno :)

tako je znannje prije svega!ako se nevaram imate jako dobrog juniora do 69 kg
pecho
2012-03-16T23:45:11Z
ZgemboAdislic wrote:

pecho wrote:

ZgemboAdislic wrote:

Faks me zeza,moram diplomirat,moram ucit puno za taj zadnji ispit i nazalost nisam mogao trenirati a i imam nesto financijskih problema,pa nisam ni nastupio...sljedece godine sigurno :)

tako je znannje prije svega!ako se nevaram imate jako dobrog juniora do 69 kg

Je istina je,sad ce u zagreb ic studirat pa bi bilo dobro da kod leonarda otiđe....strasno je talentiran samo sta je lijen ko mazga 🙂
Similar Topics
Users browsing this topic