dr jupidu
2012-07-25T23:31:23Z
The Miner wrote:

odlicno.zna li se tko je momak sa 5-0 scorom?

pa on:).zezam se,ma stos je u tome da po meni nije moralno da delija nastupa na amaterskom jer je dokazao da je ozbiljan profi........... Govorim s moralne strane..... Al ko mene pita:).
The Miner
2012-07-26T11:15:53Z
ali moze putovati u drugu drzavu kad je na uvjetnoj?
MirJitsu
  • MirJitsu
  • Advanced Member Topic Starter
2012-07-26T13:22:01Z
Što se tiče vize i slučaja, sve je rijeseno, tj moze putovati.
“In what parallel universe can you punch a man 300 times, he wraps his legs around your head for eight seconds and they declare him the winner?!” Chael Sonnen
arti
  • arti
  • Advanced Member
2012-07-26T13:46:44Z
kad vide antišu šta je u stanju vrlo brzo će u UFC
dr jupidu
2012-07-26T15:10:21Z
arti wrote:

kad vide antišu šta je u stanju vrlo brzo će u UFC

pa da....malo je onako silovitih visokih teškaša

želim njega i ahmića vidit u ufc...

MirJitsu
  • MirJitsu
  • Advanced Member Topic Starter
2012-07-26T15:54:43Z
Evo linka jedne od borbi.

http://www.gladijator-cr...world-championship-video 
“In what parallel universe can you punch a man 300 times, he wraps his legs around your head for eight seconds and they declare him the winner?!” Chael Sonnen
DoKoske
2012-07-26T16:04:33Z
odlično nadam se da će prepoznat talent i da će ante ostvarit neku suradnju za ubuduće tamo
wash your feminine side clean off
DoKoske
2012-07-26T16:07:20Z
pa ovo su bila profi pravila, da sam znao da će bit tako i ja bi se išo borit
wash your feminine side clean off
Slash
2012-07-26T18:49:09Z
DoKoske wrote:

a ja gledat :)20 mislio sam da će biti čisto amaterski pa mi se nije dalo odlazit do dvorane kad sam drugog posla imao.
dr jupidu
2012-07-30T09:21:30Z
MirJitsu wrote:

brutalizirajuće:)))))

ako je ovo amatersko mma natjecanje onda sam ja tv u boji:))))

najfora mi je maro perak koji onako u ljetno ležernom stilu toliko uvjeren u pobjedu delije laganini samo usmjerava stroj kako da protivnika i na koji način sredi:))

imamo zaista reprezentativnog teškaša koji svojim dimenzijama i silovitošću ni nesumnjam da će odlazak u couturea bit samo odskočna daska za ufc...

kad se sjetim koji su sve teškaši prodefilirali ufc-om delija je za njih u startu talentiraniji i bolji

The Last Emperor
2012-07-30T11:09:55Z
DoKoske wrote:

Zašto? Oli se je dobijala neka solidna lova ili se samo voliš mlatit? :)20
matas pršuti
2012-07-30T19:59:24Z
dr jupidu wrote:

MirJitsu wrote:

brutalizirajuće:)))))

ako je ovo amatersko mma natjecanje onda sam ja tv u boji:))))

najfora mi je maro perak koji onako u ljetno ležernom stilu toliko uvjeren u pobjedu delije laganini samo usmjerava stroj kako da protivnika i na koji način sredi:))

imamo zaista reprezentativnog teškaša koji svojim dimenzijama i silovitošću ni nesumnjam da će odlazak u couturea bit samo odskočna daska za ufc...

kad se sjetim koji su sve teškaši prodefilirali ufc-om delija je za njih u startu talentiraniji i bolji

Bravo Doture...
dr jupidu
2012-07-31T12:57:59Z
meni se kod delije sviđa ulaz u take down u 1 meču protiv lazića

jako brz i dubok ulaz iako se lazić fino spremio na defens

nebi ja deliju ni previše sputavao tehnički da odrađuje

1. mora se svidit ufc-u borbenošću

2. ako onakvog "luđaka mma" preveć sputate oduzmete mu bitne stvari

3. malo rada da se čuva zadnjeg direkta i nepliva previše osim kad nagrne i to je to

FaceDesigner
2012-07-31T13:35:38Z
dr jupidu wrote:

3. malo rada da se čuva zadnjeg direkta i nepliva previše osim kad nagrne i to je to

Bojim se ponavljanja 'Zelg priče' s ovim momkom ako nastavi ovako.Šta je mogao da je radio taktički,koliko bi bio bolji bla bla.Ima 21-2 godine i neka odmah krene na posao,da se nebi ko Zelg sjetio s 33.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
dr jupidu
2012-07-31T16:10:32Z
FaceDesigner wrote:

dr jupidu wrote:

Bojim se ponavljanja 'Zelg priče' s ovim momkom ako nastavi ovako.Šta je mogao da je radio taktički,koliko bi bio bolji bla bla.Ima 21-2 godine i neka odmah krene na posao,da se nebi ko Zelg sjetio s 33.

zelg nije za mma

a delija jest

volume99
2012-08-01T03:03:12Z
dr jupidu wrote:

zelg nije za mma

a delija jest

Ma sta ti znas ko je za mma a ko nije.Kladim se da nisi nikad ni obuko mma rukavice niti uso u ring.Samo seres po forumu da ga ugase bio bi niko i nista tj. nisi ni sad.I prestani govorit o mma-u kad neznas nista o tome i pusti to ljudima koji se time bave.I ja gledam nogomet na tv-u stalno a jos uvijek neznam skoro nista o njemu niti ga igrati.Zato bi te molio da prestanes vise s glupim izjavama.

volume99,
s obzirom da si novi ovdje, pripazi malo na svoj način komunikacije s drugim forumašima, bez obzira na neslaganje
The Last Emperor
2012-08-01T07:10:09Z
volume99 wrote:

dr jupidu wrote:

zelg nije za mma

a delija jest

Ma sta ti znas ko je za mma a ko nije.Kladim se da nisi nikad ni obuko mma rukavice niti uso u ring.Samo seres po forumu da ga ugase bio bi niko i nista tj. nisi ni sad.I prestani govorit o mma-u kad neznas nista o tome i pusti to ljudima koji se time bave.I ja gledam nogomet na tv-u stalno a jos uvijek neznam skoro nista o njemu niti ga igrati.Zato bi te molio da prestanes vise s glupim izjavama.

Ima pravo covjek komentirat na forumu sto god hoce.
Becks
2012-08-01T21:50:41Z
ovo nije komentiranje nego nuthergejizam,
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
dr jupidu
2012-08-02T09:08:45Z
volume99 wrote:

dr jupidu wrote:

zelg nije za mma

a delija jest

pa zelg je rođen za karate....

Freak
2012-08-02T11:50:44Z
dr jupidu wrote:

volume99 wrote:

dr jupidu wrote:

zelg nije za mma

a delija jest

pa zelg je rođen za karate....

Ne pisi kada neznas...Taekwondo!
PFS bets 2 - 0 - 1
Problem? I haven't got a problem. I've got fucking problems. Plural.
Similar Topics
Users browsing this topic