bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-11-15T20:43:39Z
:)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2012-11-15T20:48:34Z
baš me zanima truščekov meč

nevjerujem ja njihovim sucima baš

mi smo vjerodostojni
rampage308
2012-11-15T20:49:03Z
Monson se uskoro bori protiv nekog Dong Gook Kang, prema sherdogu taj lik debitira u MMA

a google mi pod tim imenom samo izbacuje nekog nogometasa, nije valjda ono sto mislim :)20
benki
2012-11-15T20:52:37Z
Monson faca, a sada protiv Stojnica
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-11-15T21:10:44Z
evo i snimke:
http://www.profightstore...-emelianenka-/11219.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
djoli8
2012-11-15T21:27:31Z
Ivica split dec. Znači da je meč bio u WFC-u ili kod nas Ivica bi dobio. Svaka čast Ivici, baš je pravi fighter, nema šta. On mi je trenutno naš najdraži borac 🙂
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-11-15T21:43:28Z
Monson i dalje dobiva sve ove ispod samog vrha i iako je prošao 40 i bori se svaki drugi tjedan. Svaka čast!
balkanbomber
2012-11-15T22:32:36Z
Terrorovu borbu morate sami pogledati, bila je dobra, ali je 3ca runda osudila i eto, steta
On je čovjek jako dobar momak!
Diablo
2012-11-15T23:42:14Z
šteta za Terrora :)21

Monsonu svaka čast. Odustao je od ozbiljne karijere (čitaj: UFC-a) i bori se sa svakim tko ga dovoljno plati. Pohvalno je u svemu tome što on ne dolazi izgubiti nego u svakom meču da sve od sebe. Nevjerojatno mi je da ima tri borbe u malo vise od dva tjedna ali jbg, ako on to moze izdrzat ja se ne zalim 😃
Diablo
2012-11-15T23:46:07Z
Terror na fejsu

wrote:

‎1r
Malo akcije. Ja prekratak s ljevom, on dobro i puno pogada low kick.
2r
On rikne, ja ga tucem gore pa dolje do kraja runde.
3r
I ja riknem pa smo podjednaki, pred kraj radim los takedown pa on zavrsi gore i udara me do kraja meca.
Pobjednik: Artiom
Podjeljena odluka sudaca
Svaka mu cast, super se vratil u mec i zasluzeno dobil, odlican borac i dobar decko.
Rashid mi je za dlaku uzel bonus za najbolji mec veceri. Snimka slijedi, neznam koji kurac je bil s prijenosom...
Fala svima na podrsci, a Matiji, Kresi, Croatian Top Teamu i Profightstore-u na pomoci.
;)

hamush
2012-11-16T04:06:36Z
Diablo wrote:

šteta za Terrora :)21

Monsonu svaka čast. Odustao je od ozbiljne karijere (čitaj: UFC-a) i bori se sa svakim tko ga dovoljno plati. Pohvalno je u svemu tome što on ne dolazi izgubiti nego u svakom meču da sve od sebe. Nevjerojatno mi je da ima tri borbe u malo vise od dva tjedna ali jbg, ako on to moze izdrzat ja se ne zalim :D

sada je u kategoriji svjetskih MMA trgovackih putnika koji lutaju svijetom od turnira do turnira. samo sto po turneji najvj fino zaradi za zivot.
drago mi je to. s obzirom da je dobar grappler mogao bi jos nekoliko godina biti konkurentan na sceni...
TheTribe
Đolo
2012-11-17T00:31:08Z
holyyyyyy shit :)27
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-11-17T07:47:29Z
OMG....ovo je za hospitalizaciju odmah...prestrasno to izgleda
balkanbomber
2012-11-17T08:25:40Z
Nije to tak izgledalo na pocetku, jest bilo masnica i sve ali ovo sad 5 puta gore izgleda kak 2 sata poslje borbe...
On je čovjek jako dobar momak!
Slash
2012-11-17T11:27:07Z
http://www.profightstore...orio-u-rusiji/11243.aspx 

Osobno, dao bih pobjedu Ivici Truščeku.

Prva Damkovsky.
Druga Ivica.
Treća Ivica (gusto, ali po meni je ipak bio mrvicu bolji).
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-11-17T11:49:33Z
Da se ne zna otkud slika pomislio bi da nije od živog čovjeka...nikad ovako prebijenu nogu nisam vidio.
Đolo
2012-11-17T13:08:39Z
Slash wrote:

http://www.profightstore.hr/novosti/pogledajte-kako-se-ivica-truscek-borio-u-rusiji/11243.aspx

Osobno, dao bih pobjedu Ivici Truščeku.

Prva Damkovsky.
Druga Ivica.
Treća Ivica (gusto, ali po meni je ipak bio mrvicu bolji).

Bas sam pogledo borbu i meni je Ivica bio bolji.
Steta da je malo prije poceo lovit one kickove u prvoj,uvjerljivo bi pobijedio ili ubacit koje rusenje.
Ovaj Truscek mi je sve drazi i drazi iz borbe u borbu,veliko srce.
Neznam premalo mi je ovaj u trecoj radio Ivica mi je ostvio bolji dojam,fenomenalno rusenje gore solidnih par udaraca.
Zadnju minutu tek Artiom postaje malo aktivniji ali nekako mi je to nedovoljno.
Ja bi dao Ivici pobjedu jednoglasnom odlukom u drugoj ga je pojeo,bila je dobra borba.
FaceDesigner
2012-11-17T13:35:16Z
mark wrote:

Da se ne zna otkud slika pomislio bi da nije od živog čovjeka...nikad ovako prebijenu nogu nisam vidio.

Zato što nema slike Yoshidine noge,nakon borbe s Mirkecom:)1
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Reaktivac
2012-11-17T15:04:24Z
Odlicna borba !

1r - sjajno kretanje i udaranje po nozi Trusceka - Damkovsky, strasni i razarajuci LK

2r - Truscek... pritisak u stojci i full mount na kraju te zamalo armbar... mozda... isto uvjerljiva runda, mozda cak dominantnija od 1r, koju je dobio Damkovsy

3r - gledamo li dominaciju kroz minutazu trece runde - Truscek, no ako cemo gledati kome je ostalo vise "benzina" - Damkovsky

Dojma sam kako je Truscek vise pokazao, no Damkovsky mu je nanio vise stete... plus domaci teren plus zadnja minuta, obojica iscrpljeni, a Truscek ipak malo vise...

Moglo je ici i na stranu Trusceka i nebi bilo nepravedno...

balkanbomber je isto car, jer kako cujem - letio je iz Moskve prema St. Petersburg-u da gleda Trusceka...

Svaka cast balkanbomber... :)36