wfc world fraud champion
2013-03-21T22:22:36Z
Aleksander Emelianenko se vraća u ring!

ici ce on opet uskoro u penziju. pa njemu je ovo vec 4-ti put da se lijeci od alkoholizma.
nekoliko godina je bio ozenjen Olgom - celicnom lady koja ga je dovela u red i drzala na lancu, i bila mu manager.
rodilo im se 2 djece, sve je slicilo na harmoniju , a onda je prije 2g Olga pukla, pokupila djecu i ostavila ga. pa
se opet propio, i potukao par puta. Kad ga ona nije odrzala trijeznim, e onda nema te sile.

steta ovakvog talenta, a mogao je dan danas biti u svjetskom vrhu, bio mi je jedan od najdrazih boraca
Bosna je baksuzna zemlja; ima muslimane i piramide, al nafte jok.
Stisni zube. Budi muško, kao Janica.
Sponsor
Zyxzed2
2013-03-21T22:44:58Z
hm a kako ce se boriti, sta nije pisalo da on ima neku bolest ? :)21
meni se svidio njegov stil, volio bih da se vrati.
Marc88
2013-03-21T23:25:02Z
Originally Posted by: wfc world fraud champion 

Aleksander Emelianenko se vraća u ring!

ici ce on opet uskoro u penziju. pa njemu je ovo vec 4-ti put da se lijeci od alkoholizma.
nekoliko godina je bio ozenjen Olgom - celicnom lady koja ga je dovela u red i drzala na lancu, i bila mu manager.
rodilo im se 2 djece, sve je slicilo na harmoniju , a onda je prije 2g Olga pukla, pokupila djecu i ostavila ga. pa
se opet propio, i potukao par puta. Kad ga ona nije odrzala trijeznim, e onda nema te sile.

steta ovakvog talenta, a mogao je dan danas biti u svjetskom vrhu, bio mi je jedan od najdrazih boraca

jedan od najvecih talenata ikad
wfc world fraud champion
2013-03-21T23:35:50Z
Originally Posted by: Zyxzed2 

hm a kako ce se boriti, sta nije pisalo da on ima neku bolest ? :)21
meni se svidio njegov stil, volio bih da se vrati.

imao je hepatitis B, izlijecio se, to je bakterijska bolest, hep C je virusan i neizlijeciv
Bosna je baksuzna zemlja; ima muslimane i piramide, al nafte jok.
Stisni zube. Budi muško, kao Janica.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2013-03-22T10:21:32Z
Ma ko ga šljivi.
Ne volim ga kao borca a niti kao čovjeka jer samo ovo što znam o njemu preko medija mi je dovoljno.

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png