balkanbomber
2014-03-01T13:40:50Z
http://www.profightstore...vljeni-antom-/16124.aspx 

Odlicno za njega, ali onih 4x po 50eura su maro i on jos iz
zvog dzepa stavili da izgleda jos vise... :P

On je čovjek jako dobar momak!
Ivan CRO Cop
2014-03-01T13:47:36Z

Bravo Delija! Pišaj po sirotinji!

hahahahahha
"Pravda bez snage je prazna, a snaga bez pravde je samo nasilje ."
benki
2014-03-01T13:53:01Z
Bonus za borbu veceri , zasto ne , samo meni je bila borba večeri ona prije Delijine sa Musom !
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-03-01T13:54:33Z
Originally Posted by: fanatic 

Originally Posted by: benki 

Originally Posted by: drashkoo 

Mislim da Anti kavez super odgovara za njegov način borbe-hrvanje i gnp.Da se Smoldarev nije uhvatio za konopce 3 puta bilo bi svašta!

Sada nakon jos jednom gledanja borbe , A ovaj Denis ce sigurno do UFC a (ako ga M1 pusti) -pa Ilicev "protivnik" Pesta je potpisao za UFC!!!
Ante je bio bolji prvu rundu , tip se hvatao za konopce , Druga runda jebiga skliznuo sa Leda protivnika tezeg 10 kg , sto je kategorija vise u biti(do tada je bio većinom u kontroli i radio rušenja ), a Sudac Nije trebao zaustaviti borbu bez tapkanja, domaći teren + odličan borac visi i teži od Ante, sto je za njega opet odlično iskustvo!
Pa ima tek 22 godine , ali jedini pravi problem sta ja vidim nisu ova dva poraza nego fakt da on vise ne moze napredovati u Dubrovniku , s kim da sparira , Maro, Maro i opet Maro, nemoze on tamo vise napredovati , a ako nema novaca za Ameriku , neka ode do Rusije ili Poljske (Brazil)
Inače nista od njega osim regionalne lige !

1. Ante nije bio bolji u rundi. imao je rušenja iz kojih nije ništa napravio, a protivnik je bio bolji u stojci+što je uputio nekoliko dobrih udaraca Anti na podu

2. pitanje je oće li ovaj Estonac doć do UFC-a. ima još puno do toga

3. Ante ima 23 godine a Estonac 22, tako da godine tu nisu bile Antin nedostatak

Upravo tako. Smoldarev nijednom nije bio ugrožen. I kada ga je Ante par puta oborio, otresao ga je Estonac bez problema.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
benki
2014-03-01T14:05:49Z
Originally Posted by: bero 

Originally Posted by: fanatic 

Originally Posted by: drashkoo 

Mislim da Anti kavez super odgovara za njegov način borbe-hrvanje i gnp.Da se Smoldarev nije uhvatio za konopce 3 puta bilo bi svašta!

Sada nakon jos jednom gledanja borbe , A ovaj Denis ce sigurno do UFC a (ako ga M1 pusti) -pa Ilicev "protivnik" Pesta je potpisao za UFC!!!
Ante je bio bolji prvu rundu , tip se hvatao za konopce , Druga runda jebiga skliznuo sa Leda protivnika tezeg 10 kg , sto je kategorija vise u biti(do tada je bio većinom u kontroli i radio rušenja ), a Sudac Nije trebao zaustaviti borbu bez tapkanja, domaći teren + odličan borac visi i teži od Ante, sto je za njega opet odlično iskustvo!
Pa ima tek 22 godine , ali jedini pravi problem sta ja vidim nisu ova dva poraza nego fakt da on vise ne moze napredovati u Dubrovniku , s kim da sparira , Maro, Maro i opet Maro, nemoze on tamo vise napredovati , a ako nema novaca za Ameriku , neka ode do Rusije ili Poljske (Brazil)
Inače nista od njega osim regionalne lige !

1. Ante nije bio bolji u rundi. imao je rušenja iz kojih nije ništa napravio, a protivnik je bio bolji u stojci+što je uputio nekoliko dobrih udaraca Anti na podu

2. pitanje je oće li ovaj Estonac doć do UFC-a. ima još puno do toga

3. Ante ima 23 godine a Estonac 22, tako da godine tu nisu bile Antin nedostatak

Upravo tako. Smoldarev nijednom nije bio ugrožen. I kada ga je Ante par puta oborio, otresao ga je Estonac bez problema.

Ja protiv Ante ne mogu rec , prestanite me nagovarati 😉
Seded
2014-03-01T18:54:17Z
Ne znam što bih rekao, ali ovo se moglo i trebalo puno bolje riješiti. Još me pored svega najviše razočarala ground kontrola, koje uopće nije bilo... onako propustiti dva puta leđa je nedopustivo.

Delija je prvak Hrvatske u grapplingu, ali gledao sam uživo sve te borbe i nisam baš nešto bio impresioniran parterom (u finalu je brijem dobio lika koji je tehnički puno bolji i to čisto na neki divlji double leg pred sam kraj). Da je jak ko životinja, to stoji, ali nema se smisla oslanjati samo na to.

Svejedno, Delija ima puno, puno potencijala i bilo bi šteta to ne iskoristiti na pravi način.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2014-03-01T19:08:55Z
Ja sam zadovoljan borbom
Svaka čast ,
biti će bolje, samo rad, rad ,rad
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Neodgovorni
2014-03-01T19:23:36Z
Originally Posted by: arti 

Pa zar nije napravio...main event na M1 priredbi sa 23 godine. Ajde sad svi serite po njemu najlakse sjedit i piskarat gluposti trebo je ovo trebo je ono.. Udjite i borite se.. I jos nesto uvjek su gori za boljima lajali. Zivili

Tipično... Kad vam nešto ne odgovara, kreće prozivanje "filozofa" i pozivanje u ring. Baš ste klasa.

Ne znam kako da ti objasnim. Mi nismo borci. Ne moramo ništa nikome dokazivat u ringu.

Upravo ste vi nekritički stvarajući hype pridonijeli antipatiji koja sad provaljuje kroz ovo likovanje. Naravno i Ante je tu pripomogao. Ovo je bilo predvidivo svakome osim vama.

Adios suckers!
ksian
2014-03-01T21:49:09Z
Delija je dobar, vrlo jak i čvrst borac, ali, dosta jednodimenzionalan. Jako je dobar u svojoj igri, a to je sruši-i-udri, ali mora popraviti i stojku i grapling ako misli dobijati ovakve protivnike, nadigrao ga je Smoldarev u oba ta segmenta igre.

Krenuo je tipično agresivno, nije bilo lako Smoldarevu u prvim minutama, ali, kao i u meču sa Staringom, Delija je izdušio, a onda i pokazao da može primiti muške batine, dosta je jakih udaraca sjelo na njegovu glavu.

Što se njegove budućnosti tiče, sve ovisi o njemu. Mislim da ima kvalitet, zapravo, ne znam ni jednog našeg borca koji je tako dobar u rušenjima, stvarno je jak, i ima čuku, ali, u zadnja dva meča smo vidjeli da to nije dovoljno ni za uspjeh na nekom evropskom nivou.

Nadam se da se neće zadovoljiti statusom lokalne atrakcije, jer ruku na srce, atraktivan je borac, odmah kreće agresivno, što publika voli, ali, ako želi napraviti veliku karijeru, njegov Gladijator stil ipak zahtjeva značajan upgrade.

ivces
2014-03-02T08:47:44Z
Originally Posted by: ksian 

Delija je dobar, vrlo jak i čvrst borac, ali, dosta jednodimenzionalan. Jako je dobar u svojoj igri, a to je sruši-i-udri, ali mora popraviti i stojku i grapling ako misli dobijati ovakve protivnike, nadigrao ga je Smoldarev u oba ta segmenta igre.

Krenuo je tipično agresivno, nije bilo lako Smoldarevu u prvim minutama, ali, kao i u meču sa Staringom, Delija je izdušio, a onda i pokazao da može primiti muške batine, dosta je jakih udaraca sjelo na njegovu glavu.

Što se njegove budućnosti tiče, sve ovisi o njemu. Mislim da ima kvalitet, zapravo, ne znam ni jednog našeg borca koji je tako dobar u rušenjima, stvarno je jak, i ima čuku, ali, u zadnja dva meča smo vidjeli da to nije dovoljno ni za uspjeh na nekom evropskom nivou.

Nadam se da se neće zadovoljiti statusom lokalne atrakcije, jer ruku na srce, atraktivan je borac, odmah kreće agresivno, što publika voli, ali, ako želi napraviti veliku karijeru, njegov Gladijator stil ipak zahtjeva značajan upgrade.

Slažem se. Talent i preduvjeti su tu, ali ima on još dosta posla dok ne izbrusi svoje vještine za neki viši nivo natjecanja...

karl anal
2014-03-02T10:01:39Z
Originally Posted by: ivces 

Originally Posted by: ksian 

Slažem se. Talent i preduvjeti su tu, ali ima on još dosta posla dok ne izbrusi svoje vještine za neki viši nivo natjecanja...

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
benki
2014-03-02T21:50:27Z
Maro Perak je postavio sliku sa
Vadim Finkelchtein na Facebook i rekao da su dogovorili suradnju , samo sa kim sa njim ili Antom?
U stvari sta se Maro vise ne bori pa tek mu je 31 godina !
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-03-02T22:09:45Z

Maro Perak je poštivao sliku sa
Vadim Finkelchtein na Facebook i rekao da su dogovorili suradnju , samo sa kim sa njim ili Antom?
U stvari sta se Maro vise ne bori pa tek mu je 31 godina !

Ja bi isto vise volio gledat Peraka, steta sto tako rijetko radi meceve
lamota
2014-03-02T22:29:40Z

Odlicno za njega, ali onih 4x po 50eura su maro i on jos iz
zvog dzepa stavili da izgleda jos vise... :P

nema tu preko par tisuća eura odnosno dolara :)20 ,trebali su uslikat ko Badr Hari ciglu za tu cifru bi me bolio k... :)2 :)2 :)2 :)2 :)2

benki
2014-03-03T23:11:30Z
Maro Perak : Delija i ja ćemo otići kod Velasqueza i Cormiera u AKA

http://www.profightstore...ormiera-u-aka/16150.aspx 

To momci!
Diablo
2014-03-03T23:23:12Z
rekao sam nakon poraza od Staringa, a ponavljam i sada. Delija je prerastao Gladijator. Momak ima puno potencijala ali trenutno stagnira. Nije smak svijeta izgubiti od stvarno dobrog borca ali je lose ako ne napredujes iz borbe u borbu. Odlazak u AKA ne moze biti losa ideja ali mislim da bi Delija profitirao i ako potegne do Zagreba na hrvanje kod Bana, a drilanje stojke kod Krese Mercepa. Ne znam u kakvim su odnosima Gladijator i ekipa iz Zagreba ali tu bi vjerojatno svi bili na dobitku. Deliji fale osnove u hrvackom i udarackom dijelu, a za to ne mora ici preko oceana. Premala smo zemlja da bi se svadali i bilo bi lijepo da si klubovi medusobno pomazu.
The Last Emperor
2014-03-03T23:26:37Z

To momci!

Vrlo teeeeško da će ijedan od njih uskoro u Ameriku. Kao prvo, Maro je nedavno gulio, a protiv Ante je podignuta kaznena prijava. Nisam potpuno upućen, ali čujem da je jako teško dobit vizu za Ameriku sa dosjeom, ali ako netko zna precijznije neka slobodno objasni (hamush, do koske i ostali koji su išli). Kao drugo, treba puno para da bi se ostvario takav jedan put, a oni o tome pričaju već godinama a nikako da se ideja realizira. I kao treće, zašto bi ih uopće primili u AKA team, sigurno i oni imaju vrlo visoke kriterije, a vjerovatno to i košta također. Tako da nekako sumnjam da će se to realizirat, mada bi stvarno ih volio vidit u nekom teamu gdje bi mogli značajno napredovat, što ovdje očito više ne mogu...
benki
2014-03-04T01:06:50Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

To momci!

Vrlo teeeeško da će ijedan od njih uskoro u Ameriku. Kao prvo, Maro je nedavno gulio, a protiv Ante je podignuta kaznena prijava. Nisam potpuno upućen, ali čujem da je jako teško dobit vizu za Ameriku sa dosjeom, ali ako netko zna precijznije neka slobodno objasni (hamush, do koske i ostali koji su išli). Kao drugo, treba puno para da bi se ostvario takav jedan put, a oni o tome pričaju već godinama a nikako da se ideja realizira. I kao treće, zašto bi ih uopće primili u AKA team, sigurno i oni imaju vrlo visoke kriterije, a vjerovatno to i košta također. Tako da nekako sumnjam da će se to realizirat, mada bi stvarno ih volio vidit u nekom teamu gdje bi mogli značajno napredovat, što ovdje očito više ne mogu...

Hmmm mogli bi imati problema ali manje posto su profesionalni borci i idu sa razlogom tamo a to je trening !
DoKoske
2014-03-04T03:23:11Z
strogi su ovi na američkoj ambasadi, preporučujem da se raspitaju i dobro pripreme za intervju da ih ne odjebu ko gluhaka. što se tiče kaznenih prijava sjebano je ako je postupak u tijeku inače se može dobiti potvrda
wash your feminine side clean off
Reaktivac
2014-03-04T07:28:22Z
Originally Posted by: Diablo 

rekao sam nakon poraza od Staringa, a ponavljam i sada. Delija je prerastao Gladijator. Momak ima puno potencijala ali trenutno stagnira. Nije smak svijeta izgubiti od stvarno dobrog borca ali je lose ako ne napredujes iz borbe u borbu. Odlazak u AKA ne moze biti losa ideja ali mislim da bi Delija profitirao i ako potegne do Zagreba na hrvanje kod Bana, a drilanje stojke kod Krese Mercepa. Ne znam u kakvim su odnosima Gladijator i ekipa iz Zagreba ali tu bi vjerojatno svi bili na dobitku. Deliji fale osnove u hrvackom i udarackom dijelu, a za to ne mora ici preko oceana. Premala smo zemlja da bi se svadali i bilo bi lijepo da si klubovi medusobno pomazu.

Od Bana bi sigurno imao stosta nauciti. Pogotovo kako hrvati u klincu i bacanja, a da ne izgubis snagu. Sto se tice stojke, Kreso Mercep bio bi mu od koristi, a neznam bas moze li se njegova stojka usporedjivati s banovim iskustvom i olimpijskim pedigreom pa i rezultatima u hrvanju ?

Kreso je dobar trener, ali puno on toga jos mora nauciti i shvatiti da bi bio autoritet za stojku u mma. Posvecen je i radi s borcima, pomaze im i zato je popularan, ali ako cemo iskreno; nisam bas primjetio da Truscek ubija u boksu ili stojci, otkad radi, a ima tome godina pa i putovanja po evropi s Mercepom, koji s njim putuje kao trener na meceve.

Dapace; onaj njegov stav, po meni je katastrofa, tako da i Mercep ima svojih fiks ideja, od kojih ce s vremenom odustati. Koje i Leljak koristi, a vidjeli smo kako to izgleda protiv Radmana lani, u jednoj od najdosadnijih i najgorih borbi u OMS ligi. Osim Leljaka, jos nisam vidio borca koji ima specifican stav u stojci kao Truscek.

Da ne ispadne omalovazavanje Mercepa. Drzao sam se cinjenica. Cjenim njegov entuzijazam i rad, ali daleko je on od banova kalibra. U okviru MMA, jasno.
Users browsing this topic