bandog
2014-03-04T08:58:24Z
Mislim da bi ljudi trebali malo spustiti loptu na zemlji. Ipak je RH država sa 4.2 milijuna stanovnika. U jednom trenu smo imali tri borca u UFC-u. Cro Cop, Pokrajac i Reljić. Nije to mala stvar, ali očekivati da ćemo non-stop biti toliko prisutni nije realno! Mismim da Hrvatska jednostavno ima previše klubova, tako dečki u manjim klubovima nemaju adekvatne sparing partnere itd.
Največi problem kod nas je financijski karakter, jednostavno je nemoguče za večina klubova okupiti vrhunski trenerski team. Ja treniram dečke stojku, pa Lukačić s njima radi parter. Ali nije to svaki dan tako da sam u poziciji da za BJJ moram dečke slati kod Šaline i Ikića ili u CCA da bi imali adekvatne trenere na jednom mjestu uz vrhunske sparing partnere. Nitko sritnije od mene da mogu sve na jedno misto, ali za sada jednostavno nema se novaca niti uvjete sa sve što bi ja "želio".

PS Svaka čast Deliji, Artukoviću is svim momcima koji odlaze se boriti u Rusiju jer budi siguran da te Rus ne zove da pobjediš njihovog borca u gostima!!
Antonio
2014-03-04T09:32:26Z
Ajmo momci, dosta tih glupih samozavaravajucih prica, poskliza se sa leđa, hvata je konope. itd.

popusia je batine i to je to, suocite se sa istinom.
Slash
2014-03-04T09:44:59Z
Uostalom, mislim da bilo dobro otvoriti posebnu temu za teoriju treninga u MMA, ima pametnih ljudi ovdje, dalo bi se puno toga naučiti.
Joeseph Jones
2014-03-04T09:54:11Z
Originally Posted by: Slash 

Uostalom, mislim da bilo dobro otvoriti posebnu temu za teoriju treninga u MMA, ima pametnih ljudi ovdje, dalo bi se puno toga naučiti.

podrzavam
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-03-04T10:46:46Z
rasprava o Merčepu itd. prebačena u topic "MMA treneri"

;)
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
ive
  • ive
  • Advanced Member
2014-03-04T13:06:41Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Originally Posted by: benki 

Maro Perak : Delija i ja ćemo otići kod Velasqueza i Cormiera u AKA

http://www.profightstore...ormiera-u-aka/16150.aspx 

To momci!

Vrlo teeeeško da će ijedan od njih uskoro u Ameriku. Kao prvo, Maro je nedavno gulio, a protiv Ante je podignuta kaznena prijava. Nisam potpuno upućen, ali čujem da je jako teško dobit vizu za Ameriku sa dosjeom, ali ako netko zna precijznije neka slobodno objasni (hamush, do koske i ostali koji su išli). Kao drugo, treba puno para da bi se ostvario takav jedan put, a oni o tome pričaju već godinama a nikako da se ideja realizira. I kao treće, zašto bi ih uopće primili u AKA team, sigurno i oni imaju vrlo visoke kriterije, a vjerovatno to i košta također. Tako da nekako sumnjam da će se to realizirat, mada bi stvarno ih volio vidit u nekom teamu gdje bi mogli značajno napredovat, što ovdje očito više ne mogu...

pa šta nije Cain bio u Dubrovniku, valjda su razmijenili brojeve,ostali u kontaktu pa preko njega i idu u AKA. To bi po meni bio jedini način da oni vide AKA.
JuniorDS
2014-03-04T13:25:10Z
Originally Posted by: ive 

Originally Posted by: The Last Emperor 

Originally Posted by: benki 

Maro Perak : Delija i ja ćemo otići kod Velasqueza i Cormiera u AKA

http://www.profightstore...ormiera-u-aka/16150.aspx 

To momci!

Vrlo teeeeško da će ijedan od njih uskoro u Ameriku. Kao prvo, Maro je nedavno gulio, a protiv Ante je podignuta kaznena prijava. Nisam potpuno upućen, ali čujem da je jako teško dobit vizu za Ameriku sa dosjeom, ali ako netko zna precijznije neka slobodno objasni (hamush, do koske i ostali koji su išli). Kao drugo, treba puno para da bi se ostvario takav jedan put, a oni o tome pričaju već godinama a nikako da se ideja realizira. I kao treće, zašto bi ih uopće primili u AKA team, sigurno i oni imaju vrlo visoke kriterije, a vjerovatno to i košta također. Tako da nekako sumnjam da će se to realizirat, mada bi stvarno ih volio vidit u nekom teamu gdje bi mogli značajno napredovat, što ovdje očito više ne mogu...

pa šta nije Cain bio u Dubrovniku, valjda su razmijenili brojeve,ostali u kontaktu pa preko njega i idu u AKA. To bi po meni bio jedini način da oni vide AKA.

Solidnih teškaška za sparing uvijek fali. Ako imaju para za put, smještaj i sve ostalo potrebno za pripreme ne vidim zašto ne bi bili dobro došli u bilo koji jači tim.
DugoVecCitam
2014-03-08T18:37:06Z
Denis je bio bolji, nije da trazim izgovore, ali ipak je previse konopce hvatao...:)21
DRAGI PRIJATELJI...
DOS KANTOS
2014-03-08T20:51:06Z
Svaka čast momku ipak sa 23 godine main event u M-1 nije mala stvar.Dobro Bandog kaže pa ne zove Ruja naše na izlet.Svaka čast svim našim borcima sto idu tamo po Rusiji.Proanalizirajte malo svi su imali jbn meceve i Arti,Koske,Trušček,Račić nema tamo labavo :)
Ali opet to je put ka vrhu a ne neka kvazi Europska MMA liga,ili neke lokalne priredbe sa ceskim i madjarskim turistima.
Momak ima 23 godine ima vremena da popravi sve segmente,sjetimo se Pokrajca koliko je on imao poraza do UFC-a
Samo Denis je bio bolji,ne treba se zavaravati nego izvuci pouke i pokusati promijeniti mentalni sklop.
Najbolje bi bilo da otidje u jak tim u USA.to bi ga spustilo na zemlju,i shvatio bi da se za vrh treba zivjeti MMA 24/7/365
benki
2014-03-08T22:24:46Z
Antin prijatelj se vraća Ajlin Ahmic na Arti Fight Championships 2 13/04/2014 u Ljubuskom 🙂
DugoVecCitam
2014-03-08T22:42:10Z
Steta sto mu je protivnik nepoznat guglu.Ali tesko da i organizacija moze nekog boljeg (skupljeg) dovesti...
DRAGI PRIJATELJI...
benki
2014-03-08T23:42:57Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Steta sto mu je protivnik nepoznat guglu.Ali tesko da i organizacija moze nekog boljeg (skupljeg) dovesti...

Par kanti da vrati samopouzdanje
DugoVecCitam
2014-03-09T17:31:11Z

4 meca od protivnika mu,od prije 3-4 god...
DRAGI PRIJATELJI...
balkanbomber
2014-03-10T15:16:27Z
Evo da vidimo sad - sto vi mislite, kako bi prosla borba izmedu Ajlina Ahmica i Ante Delije??
On je čovjek jako dobar momak!
mmjaws
2014-03-10T15:19:57Z
ponižavanje i igranje od strane ante delija nije borba nego igra...jer je ahmić igračka za njega
DugoVecCitam
2014-03-10T15:36:47Z
Originally Posted by: mmjaws 

ponižavanje i igranje od strane ante delija nije borba nego igra...jer je ahmić igračka za njega

i njega i mara istovremeno...:)18 opaaaa "duhizgrada" style! :)18
DRAGI PRIJATELJI...
mmjaws
2014-03-10T15:43:10Z
duh iz grada je vlasnik igraone
DugoVecCitam
2014-03-10T20:33:56Z
Zasto se zadnji poraz Delije vodi kao TKO (retirement)?
DRAGI PRIJATELJI...
benki
2014-03-10T22:09:49Z
Zasto je Delija na 8-1 na Sherdogu I nije mu upisana pobjeda protiv Sokte ili kako se već zove sa FFCa ?
A na pitanje ko bi pobjedio odgovor je 50-50 isti su isti stil , iste kvalitete iste mane !
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-03-11T00:05:39Z
Originally Posted by: balkanbomber 

Evo da vidimo sad - sto vi mislite, kako bi prosla borba izmedu Ajlina Ahmica i Ante Delije??

Ja sam jednom bio rekao da su podjednaki u rusenjima pa je duhizgrada umro od smijeha, i objasnio da ga Ahmic nikad nije uspio srusit a ovaj njega u minuti po par puta baci kao lutku:)20
Users browsing this topic