fanatic
2014-05-04T13:57:52Z
Originally Posted by: Losh 

https://www.youtube.com/watch?v=6BalpyqDvLE&feature=youtu.be

Delija pod hitno mora nešto promijenit u svom treningu/stilu jer ovo nema apsolutno nikakvog smisla ni napretka. nije problem pobjedit ovog nekog anonimusa. srušiš ga na pod i mlatiš po njemu kao po vreći, samo šta kad dođe neki protivnik sa boljom stojkom i obranom od rušenja???
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
balkanbomber
2014-05-04T14:13:05Z
Bio je dobar, kontrolirqo je cijelu orbu protiv ok protivnika.
Nije taj ruben kanta kao sto ga neki tu gledaju, ok je protivnik za
fazu karijere u kojoj se ante trenutno nalazi.

A i brze i bolne je ga pobijedio nego turek, sad bi se oni mogli upariti!
Turek ima dobar score, poznato je ime od Srbije do njemačke a da se
sa dobrom taktikom pobijediti
On je čovjek jako dobar momak!
benki
2014-05-04T14:16:03Z

bolja
maljky
2014-05-04T15:04:12Z
James Thompson v Ante Delia
ne treba mi sex... mene fax je... svakodnevno
Ursula
2014-05-04T16:07:49Z
Delija je overrated i nema buducnosti. Jos jedan ***** dubrovcan.

Još jedan post u ovom fazonu i ideš na hlađenje.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-05-04T16:09:17Z
Originally Posted by: fanatic 

Delija pod hitno mora nešto promijenit u svom treningu/stilu jer ovo nema apsolutno nikakvog smisla ni napretka. nije problem pobjedit ovog nekog anonimusa. srušiš ga na pod i mlatiš po njemu kao po vreći, samo šta kad dođe neki protivnik sa boljom stojkom i obranom od rušenja???

Ja isto ovako mislim, svaka cast na pobjedi, ali svaka borba isto rusenje i gnp, nevidim neki potencijal za stand up, mislim da je ipak limitiran borac sto se tice stojke, onoga koga nebude mogao srusit nece moci ni pobijedit. Dobar je srcan i sve to, ali mislim da ipak nece bit Ufc nivo, ali vjerujem da ipak ima potencijala da bude medju najboljim europskim teskasima. Netreba ni ocekivat od svakog naseg borca da treba bit u Ufc-u, jer ipak smo malo previse ocekivali, cak je toliko daleko to islo prije staringa, izjave od duha pa do toga da je bolji od Miocica:)20
Rekreativac Dino
2014-05-04T16:22:56Z
Originally Posted by: Antonio 

Ovaj FFC je posta gori od Japanskog freakshowa.

:)20 e priznajem
benki
2014-05-04T17:08:31Z
James Thompson sljedeci za Legendu Antu Deliju 3/7/2014 na FFC u
Ako bi to zavrsilo pobjedom vratio bi se na velika vrata , Potom borba na M1 ili revanš sa Starringom .....
Satrap
2014-05-04T17:19:35Z
Originally Posted by: fanatic 

Taj scenarij smo vidjeli u predzadnjoj Antinoj borbi.
Satrap
2014-05-04T17:24:39Z
Originally Posted by: JDS 

Netreba ni ocekivat od svakog naseg borca da treba bit u Ufc-u, jer ipak smo malo previse ocekivali, cak je toliko daleko to islo prije staringa, izjave od duha pa do toga da je bolji od Miocica:)20

Pošto UFC ima petoljetku da do 2019. ima 4 priredbe tjedno na svakom naseljenom kontinentu*, očito je da će im falit boraca, prema tome, ne bi me čudilo da i neki ovdje s foruma budu u UFC-u do tada, zapravo malo tko će i ostat izvan UFC-a.

*24 priredbe tjedno bi to bilo, odnosno 96 mjesečno :)20
fanatic
2014-05-04T22:15:02Z
http://www.profightstore...m-thompsonom-/16810.aspx 

:)14 :)14 :)14 :)14 :)14 :)14
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Antonio
2014-05-04T22:42:51Z
"In related news, Hulk Hogan pins the Iron Sheik"
DugoVecCitam
2014-05-05T07:13:44Z
Koliko sam brzinski uspio pogledati snimku; Delija je poradio na cardiu?:)1
Inace, Thompson ima dobar niz, i radujem se borbi.
DRAGI PRIJATELJI...
Nemanja
2014-05-05T07:22:09Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Koliko sam brzinski uspio pogledati snimku; Delija je poradio na cardiu?:)1
Inace, Thompson ima dobar niz, i radujem se borbi.

Iskustvo da, sad niz već malo teže.

Jer mu u taj niz spada i Bob Sapp.

19w-14l-1nc

Ali dobar protivnik za Deliju, pitanje kako će izaći na kraj sa fizički superiornijim protivnikom.
air23
2014-05-05T08:13:07Z
Originally Posted by: Satrap 

Originally Posted by: JDS 

Netreba ni ocekivat od svakog naseg borca da treba bit u Ufc-u, jer ipak smo malo previse ocekivali, cak je toliko daleko to islo prije staringa, izjave od duha pa do toga da je bolji od Miocica:)20

Pošto UFC ima petoljetku da do 2019. ima 4 priredbe tjedno na svakom naseljenom kontinentu*, očito je da će im falit boraca, prema tome, ne bi me čudilo da i neki ovdje s foruma budu u UFC-u do tada, zapravo malo tko će i ostat izvan UFC-a.

*24 priredbe tjedno bi to bilo, odnosno 96 mjesečno :)20

Ahahahahahaha Satrap ahahahaha.. Najjaci
Ultimate Fucker
2014-05-05T11:26:50Z
Originally Posted by: Antonio 

Ovaj FFC je posta gori od Japanskog freakshowa.

Zašto? Sve su borbe bilo dobro uparene u Opatiji. Žao mi je ozljede protivnika protiv Brestovca, lik je obećavao relativno dobru borbu i otpor. Ante Delija ok, ne znam šta hoćete od njega? No, moram priznati da ni meni nije jasno zašto više ne radi onaj odličan stand up, serije od 2-3 udarca. To mu odlično ide. Treneri u kutu, huh. Da nije to problem?
Antonio
2014-05-05T12:37:51Z
Nemam nista protiv Delije. Ako ces se pojavljivat u medijima kao novi MMA vladar, a sve koga si pobijedia dosad su redom kante i onaj fosil rodriguez onda ces bit kritiziran i ismijavan. Ako se ko na to uvridia ili mu to smeta, bas mi je drago, jer nema mi nista gadljivije nego kad se nekog borca napuhuje u medijima i ide mu se gradit karijera boksackim principom, hraneci ga kantama koji nemaju ni iskustva, ni dovoljnu kilazu, niti su spremni sta se tice tehnike, kondicije i snage, i to u ovim balkanskim pripizdinama di se jedino takve borbe i mogu sankcionirat.

To nije dobro za sport.

I ne znam ko je tu gori, organizatori priredbe, njegov tim, ili publika koja urlice i dozivljava orgazam svakim njegovim udarcem upucenim protivniku u parteru koji je 20 kila laksi.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-05-05T14:19:36Z
Ma dobro nije bas tako, imao je on i težih protivnika npr. Gzim, Smolardev, nije da ga branim ali i onaj Smolardev u njihovom meču je obranio pet rušenja držeći se za konopce, tako da je i to možda moglo drukčije završit. Evo Thomson je tezi od njega, samo koda je bitna kilaza, meni je taj meč bezveze, više bi volio vodit revanš s Staringom ili Selmanijem
Antonio
2014-05-05T14:42:49Z
Thompson je cvrst ko casa za pjenusavo vino.

Koliko znam Delija je izgubia od svakog ozbiljnog borca, i to nije docekalo sudacku odluku.
DugoVecCitam
Users browsing this topic