dr jupidu
2013-09-11T12:43:42Z
http://www.index.hr/spor...i-na-balkanu/699859.aspx 

video ponude
Sponsor
dr jupidu
2013-09-11T12:46:28Z
50 000

sasvim solidno

volio bi ovo pogledat

što da ne

ak bi meč bio u sarajevu zatvorila bi se fin konstrukcija.... i denis bi i dobro zaradio..moje mišljenje

meč taman

da se neke dvojbe rješe
fist
  • fist
  • Advanced Member
2013-09-11T12:47:31Z
Lovi ga već 4 godine.... Pa šta nije došao u UFC, i to priča već 4 godine
Diablo
2013-09-11T12:48:53Z
za tu sicu Mirko ne izlazi iz kuce :)20

a ionako je on vec jednom nogom u UFC-u.. sta ce se sad borit s Mirkom kad ga svaki cas Joe Silva moze nazvat i ponudit da uleti umjesto Cige ili Caina u slucaju da se ozlijede :)18 :)18

nadam se da ce mu netko ubrzo zacepiti ta lajava usta
dr jupidu
2013-09-11T12:50:10Z
Originally Posted by: fist 

Lovi ga već 4 godine.... Pa šta nije došao u UFC, i to priča već 4 godine

da.al sad je konkretna cifra ponuđena

ovo bi moga i zovko organizirat u zg......

dr jupidu
2013-09-11T12:53:32Z
al ovo je prvi put da neko baš jasno kaže cifra je ta i ta i izvoli...

nek uplati lovu kao garanciju pa tko zna

inače volim i crocopa ali i denisa..volim denisove mečeve...i definitivno nije mačji kašalj kad se dobro spremi
Slash
2013-09-11T12:56:37Z
Mirko se vjerojatno nebi išao posrati u ring za 50,000 dolara, pa nije cijeli život krvario i gradio ime za kikiriki.
dr jupidu
2013-09-11T12:57:56Z
Montana
2013-09-11T13:07:49Z
Originally Posted by: dr jupidu 

50 000

sasvim solidno

volio bi ovo pogledat

što da ne

ak bi meč bio u sarajevu zatvorila bi se fin konstrukcija.... i denis bi i dobro zaradio..moje mišljenje

meč taman

da se neke dvojbe rješe

Jupi , je sasvim solidno za ovu našu forumsku KW ligu !:)20

Stojinić prvo treba u ring sa Perakom, Delijom pa i Ilićem i tek onda nešto govoriti , a sve drugo što reče je prđenje uz vjetar !

.'
- *
_ , , .
,
_ '
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-09-11T13:09:29Z
kaj nije Stojnić u UFC-u već?
:)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Seded
2013-09-11T13:13:35Z
Originally Posted by: bero 

kaj nije Stojnić u UFC-u već?
:)20

ma zvao ga je Joe Silva, ali je Stojnić odbio jer se ne želi borit na undercardu. Šuška se da je rematch s Cainom već gotova stvar za UFC 175.
"It's not checkmate. The king has one more move."
pasbrata
2013-09-11T13:14:13Z
Originally Posted by: Montana 

a sve drugo što reče je prđenje uz vjetar !

zašto je to prđenje uz vjetar. ako je čovjek ponudio 50.000$ što mirku je kikiriki, možda je to ovom i više nego velika cifra. jedini problem u ovoj ponudi je što CC ovdje može puno izgubit, a ne dobiva gotovo ništa pod što ne mislim na novac nego na reputaciju.
za deliju, peraka i slićne ne treba nuditi nikakav novac. tko su oni u širim okvirima.

dr jupidu
2013-09-11T13:14:39Z

50 000

sasvim solidno

volio bi ovo pogledat

što da ne

meč taman

da se neke dvojbe rješe

Jupi , je sasvim solidno za ovu našu forumsku KW ligu !:)20

Stojinić prvo treba u ring sa Perakom, Delijom pa i Ilićem i tek onda nešto govoriti , a sve drugo što reče je prđenje uz vjetar !

a čuj..obzirom da je meč blizu ,cifra ok..sasvim pristojna ......a mirku lova više nije bitna tako kaže.... ja sam za.....
nemoj mislit montana da mirko nesanja povratak u ufc...znaš crocopa i ambicije...
nek sredi alexa----- a stojnić kaže da mu je joe silva rekao kog treba pobjedit da se vrati u ufc...
pa ak mirko dobije alexa....meč s stojnićem su kvalifikacije:)))

eto

uostalom evo izjave:
Istina je da postoje neki borci iz UFC-a s kojima bih volio odraditi revanš ako me zdravlje posluži, ali sad ipak razmišljam samo o Aleksanderu", napisao je Cro Cop

KOLIKO JA ZNAM TREBAO JE REĆI SAMO DA GA UFC VIŠE NE ZANIMA:)))

p.s nevjerujem mirku i zovku da ona plasirana priča pa demanti nisu lukavo osmišljeni da se natukne ufc-u
:))))
to se tako radi
dr jupidu
2013-09-11T13:17:03Z
Originally Posted by: pasbrata 

zašto je to prđenje uz vjetar. ako je čovjek ponudio 50.000$ što mirku je kikiriki, možda je to ovom i više nego velika cifra. jedini problem u ovoj ponudi je što CC ovdje može puno izgubit, a ne dobiva gotovo ništa pod što ne mislim na novac nego na reputaciju.
za deliju, peraka i slićne ne treba nuditi nikakav novac. tko su oni u širim okvirima.

zašto crocop može puno više izgubit???

ak dobije nakon alexa npr stojnića to je jako dobar pokazatelj

kažem ne podcjenjujte stojnića,stojnić kad je 100 % spreman zajeban je

p.s ja zaista mislim i vjerujem ak crocop poveže 2 pobjede protiv ok protivnika.... da se želi vratit u ufc
ma šta on il zovko demantirali

prevelik je ego
mrcinna
2013-09-11T13:17:25Z
ajde ti bosanac prvo reši stvari s perakom,pa onda eventualno s Mirkom,svi bi na Mirkecu gradili ime,pa otišo je iz ufc čovjek.
Montana
2013-09-11T13:32:54Z

Koliko se sjećam Perak je se ponudio Stojiniću meč na FFC mislim u Zadru , a oba su tada bili bez protivnika pa je Stojinić podvijo

rep i to vješto izbjegao , jer postoji šansa da bi izgubio a Stojinić razmišlja pametno : ako izgubim od Mirka Filipovića "nikom ništa" izgubili

su i drugi a ako ga pobjedim to bi me vinulo u visine , a ako se budem borio sa Perakom postoji velika šansa da izgubim a ako slučajno

pobjedim to je za svjetske "okvire" ništa posebno ! Vrlo lukavo !!

.'
- *
_ , , .
,
_ '
dr jupidu
2013-09-11T13:34:03Z
Detaljniji razgovor sa sportskom bh zvijezdom pogledajte sutra u 18,50 na Pink TV u emisiji Info Sport.
dr jupidu
2013-09-11T13:36:35Z

Koliko se sjećam Perak je se ponudio Stojiniću meč na FFC mislim u Zadru , a oba su tada bili bez protivnika pa je Stojinić podvijo

rep i to vješto izbjegao , jer postoji šansa da bi izgubio a Stojinić razmišlja pametno : ako izgubim od Mirka Filipovića "nikom ništa" izgubili

su i drugi a ako ga pobjedim to bi me vinulo u visine , a ako se budem borio sa Perakom postoji velika šansa da izgubim a ako slučajno

pobjedim to je za svjetske "okvire" ništa posebno ! Vrlo lukavo !!

NEBI REKAO LUKAVO VEĆ svak bira kako želi

očigledno denisu mma nije primarno zanimanje u životu jer bi se stalno borio...

čovjek bira a sad vidimo i nudi konkretno

ak bi mirko pristao za 50 000 onaj ko radi event može računat na pozitivu u blagajni na kraju
Montana
2013-09-11T13:51:25Z

Detaljniji razgovor sa sportskom bh zvijezdom pogledajte sutra u 18,50 na Pink TV u emisiji Info Sport.

Ja mislim da neću oka sklopiti od velike nestrpljivosti da to pogledam jer je to vrlo bitno za MMA fanove diljem svijeta !!:)20 :)20

.'
- *
_ , , .
,
_ '