travarica
2013-09-17T17:33:02Z
mislim da sam čitao u jednom intervju kako je fedor rekao da bi izašao iz mirovine samo ako bi ga vadim finkelstein zamolio

ne znam zašto ali izgleda da vadima poštuje

a vadim vjerujem da nije glup i vidi da vlasnici promocije Legend imaju višak para

svi koji bi sudjelovali u eventuelnom rematchu dobro bi napunili džepove

tako da nikad ne reci nikad
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-09-17T20:50:34Z
Teško, Fedor se nije borio za ispod 1 do 2 milijuna dolara po meču, a naravno da u tom slučaju ni Mirko ne bi pristao na manje.
A tolke novce nije baš spreman svatko bacit (kažem bacit jer se ni u ludilu ne može pokrit, osim ako nije riječ o Dani Whiteu, prema tome ništa od toga).
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
dr jupidu
2013-09-17T21:00:06Z
Bero tenkre,putin ak zeli gledat imamo mec:)
Montana
2013-09-17T22:09:29Z
Originally Posted by: bero 

Teško, Fedor se nije borio za ispod 1 do 2 milijuna dolara po meču, a naravno da u tom slučaju ni Mirko ne bi pristao na manje.
A tolke novce nije baš spreman svatko bacit (kažem bacit jer se ni u ludilu ne može pokrit, osim ako nije riječ o Dani Whiteu, prema tome ništa od toga).

Bero ja bi volio pogledati revanš Cro Cop vs Fedor nego većinu teškaški mečeva u UFC , a vjerojatno ima dosta zainteresiranih

za to pogledati ! Ovaj meč Cro Cop vs Aleksander će gledati cijela Ruska scena pa čak mogao bi se tu naći i Putin i ako bi se

dogodio neki lud nokaut nebi me začudilo ako bi se to dogovorilo !

.'
- *
_ , , .
,
_ '
Seded
2013-09-17T22:19:07Z
Ovo stvarno nije fer što Stojnić govori da je K-1 WGP u Zagrebu bio fake, to je stvarno jako glupo i nesuvislo. Ok, konkurencija nije bila najjača, ždrijeb možda i je bio malo prilagođen Mirku, ali pobijedio je tri protivnika u jednoj večeri i točka. To treba poštivati i gotovo.
"It's not checkmate. The king has one more move."
hamush
2013-09-17T22:46:39Z
ajd budimo realni. prvu nije pobjedio da ga jebes. druge borbe je posteno odradio, to mu se mora priznati.
Seded
2013-09-17T23:23:05Z
Originally Posted by: hamush 

ajd budimo realni. prvu nije pobjedio da ga jebes. druge borbe je posteno odradio, to mu se mora priznati.

Ma znam, trebala je bit ekstra runda, ali nevermind sad.
"It's not checkmate. The king has one more move."
dr jupidu
2013-09-17T23:39:34Z
Pa fake u smislu da je naziv trebao bit k2... Mirko nije osvojio naslov najboljek kb borca svijeta.realno.da,ak mirko k.o alexa nebi me cudilo da se babuska aktivira
bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-09-18T05:32:56Z
Originally Posted by: Montana 

Originally Posted by: bero 

Bero ja bi volio pogledati revanš Cro Cop vs Fedor nego većinu teškaški mečeva u UFC , a vjerojatno ima dosta zainteresiranih

za to pogledati ! Ovaj meč Cro Cop vs Aleksander će gledati cijela Ruska scena pa čak mogao bi se tu naći i Putin i ako bi se

dogodio neki lud nokaut nebi me začudilo ako bi se to dogovorilo !

A tko ga ne bi volio pogledati. Ali jedno su želje, drugo su mogućnosti :)20
Za veliku lovu nije nemoguće.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Montana
2013-09-18T08:54:42Z
Originally Posted by: mishima 

Sjajan turnir i još bolji rasplet,Mirko na zalasku karijere osvoji toliko željeni K1 turnir i to u Hrvatskoj...i finale odluči legendarnim ljevim high kickom,ne može se bolje poželit
Bravo Mirko potpuno zasluženo...točka na i jedne veličanstvene karijere.
Njegov način borbe nije više toliko atraktivan kao u mladim danima ali zato je taktički i mudro dolazio do pobjeda.

Nažalos čitam nekakve sulude teorije zavjera o namještaljki:)1 ...smiješno
Neki ljudi se očito ne mogu pomirit da je Mirko pružio fenomenalne borbe i zasluženo osvojio K1.
Vjerojatno su pojedinci očekivali debakl,blamažu i plodno tlo za naslađivanje tuđe nesreče....e pa sad patite:)20

Ovo sam našao jedan komentar i frajer kao da mi čita misli !

.'
- *
_ , , .
,
_ '