JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-09-11T13:54:45Z
Originally Posted by: Montana 

Originally Posted by: pasbrata 

Originally Posted by: Montana 

a sve drugo što reče je prđenje uz vjetar !

zašto je to prđenje uz vjetar. ako je čovjek ponudio 50.000$ što mirku je kikiriki, možda je to ovom i više nego velika cifra. jedini problem u ovoj ponudi je što CC ovdje može puno izgubit, a ne dobiva gotovo ništa pod što ne mislim na novac nego na reputaciju.
za deliju, peraka i slićne ne treba nuditi nikakav novac. tko su oni u širim okvirima.

Koliko se sjećam Perak je se ponudio Stojiniću meč na FFC mislim u Zadru , a oba su tada bili bez protivnika pa je Stojinić podvijo

rep i to vješto izbjegao , jer postoji šansa da bi izgubio a Stojinić razmišlja pametno : ako izgubim od Mirka Filipovića "nikom ništa" izgubili

su i drugi a ako ga pobjedim to bi me vinulo u visine , a ako se budem borio sa Perakom postoji velika šansa da izgubim a ako slučajno

pobjedim to je za svjetske "okvire" ništa posebno ! Vrlo lukavo !!

Da, ali nemozes mu zamjerit takvo razmisljanje, i ja na njegovom mjestu bi htio Mirka a ne Peraka.
Cro_Core
2013-09-11T14:10:40Z
Netko je dobro napisao na Indexu. Mirko se za taj novac neće presvuć u opremu za trening, a kamoli za borbu protiv Stojnića. Mislim da je Stojnić onako iz glave bubnuo neku cifru pa ako prođe prođe. Možda je trebao se malo bolje raspitat koliko Mirko uzima po meču, ovako ispada prozivanje reda radi. Čak u ovome videu se opravdava da nije prozvao Mirka, da ga nije optužio za uzimanje steroida i sl. Stojnić 
Sad ga kao ganja 4 godine...jbg Denise ili ga ganjaš ili ga ne ganjaš - odluči se :)20
Ne kažem da borba ne bi bila dobra, na kraju krajeva obojica imaju win streak za sobom (pri tome ne ulazim u kvalitetu protivnika+Mirkov win streak računam K1) i dobro bi došlo i jednome i drugome. Stojnić bi puno više profitirao pobjedom, dok bi Mirko došao korak bliže povratku u UFC jer realno Stojnić nije kanta sa kakvima je Mirko znao ući u ring (sjetimo se samo Shinichi Suzukawe)...

Možda ali možda ako Denis doda još jednu nulu na kraju Mirko prihvati :)1
rekreativac
2013-09-11T15:00:43Z
Denise nek ti se želje ostvare pa ti Mirko pokaže kako stoje stvari.
G86
  • G86
  • Advanced Member
2013-09-11T16:31:28Z
Ako ste gledali Karaulu, pada mi na pamet jedan citat:

-Druže poručniče, dozvolite da se obratim.

-Šta je?

-Druže poručniče, ja bih išao na Dedinje da se poklonim Titovom besmrtnom delu.

-Jel'? I ja bi da karam Vesnu Zmijanac, al ne ide..

:)18
(#/d)
Borisstandup
2013-09-11T17:39:50Z
Meni Denis rekao da je on jednom nogom opet u Ufc-u a to je bilo prije nekih dvije godine a sada cekamo i tu drugu nogu da napravi korak.

Ne bi htjeo da zvucim bezobrazno ali Mirko je izgradio ime na krvav nacin da bi se na ovakve provokacije obazirao i to za 50 000 sto je ipak premalo za takvo ime!
Bumpy_Knuckles
2013-09-11T17:51:39Z
pare su nebitne, sjetim se mirkovog odgovora iz jednog intervjua kad su ga pitali je li najjaci na planeti da ima par momak iz njegove ulice koji misle da su jaci:)20
SVIRAM KLAVIR I DRZIM RONDIN POSTER NA ZIDU.
dr. jupidu vs Mickey Rourke ... Dana make it happen!
hamush
2013-09-11T18:03:51Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Meni Denis rekao da je on jednom nogom opet u Ufc-u a to je bilo prije nekih dvije godine a sada cekamo i tu drugu nogu da napravi korak.

Ne bi htjeo da zvucim bezobrazno ali Mirko je izgradio ime na krvav nacin da bi se na ovakve provokacije obazirao i to za 50 000 sto je ipak premalo za takvo ime!

denis to svima govori vec godinama...
to ti je ono, kao kada ti ja kazem da sam zamalo jebo?

pa kako zamalo? pa eto jebo frend sto sjedi u klupi do mene.. :D
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2013-09-11T18:08:44Z
Dali zna neko, kako to Stojnic misli dajem 50000 dolara, sto on iz svog dzepa daje Mirku 50000 dolara samo da se Mirko bori s njim, tako nesto jos nisam cuo da jedan borac daje drugom pare da se bore?
Monstrum
2013-09-11T18:23:10Z
Ne bi bilo loše da bude te borbe!
Knez
  • Knez
  • Advanced Member
2013-09-11T18:28:04Z
Originally Posted by: Bumpy_Knuckles 

pare su nebitne, sjetim se mirkovog odgovora iz jednog intervjua kad su ga pitali je li najjaci na planeti da ima par momak iz njegove ulice koji misle da su jaci:)20

Kaj ne? Bilo bi dobro da Mirko nekog dobije a kad ga proziva zakaj ne ovog Stoju.
Drago Knez
Hum Stubički 100b 49 245 Gornja Stubica
Montana
2013-09-11T20:11:36Z
Originally Posted by: Knez 

Originally Posted by: Bumpy_Knuckles 

Kaj ne? Bilo bi dobro da Mirko nekog dobije a kad ga proziva zakaj ne ovog Stoju.

Ja da sam na Mirkovom mjestu ja Stojiniću taj gušt nebi nikada priuštio , niti će se to ikada dogoditi ! Neka Stojinić odradi

mečeve koji su u njegovom rangu a to su mečevi sa Perakom , Delijom a da bi mu dozvolio da gradi svoje ime na Filipovićevim leđima ,

to sigurno nebi !

.'
- *
_ , , .
,
_ '
dr jupidu
2013-09-12T07:07:46Z
Originally Posted by: Borisstandup 

zašto premalo???
mirko je zbrinut financijski

da mu je napeto prihvatit će meč

dobio bi nabrijanog protivnika koji nije bezazlen i po meni taman meč.......i blizu i dobar hype

ne podcjenjujte denisa....... on je jako zajeban kad je 100 % spreman.....

on bi bio teži protivnik mirku od nekih "jačih" al ne nabrijanih protivnika

plus mirko je želja nastupit u sarajevu koliko se sjećam...

dr jupidu
2013-09-12T07:10:35Z
Originally Posted by: JDS 

Dali zna neko, kako to Stojnic misli dajem 50000 dolara, sto on iz svog dzepa daje Mirku 50000 dolara samo da se Mirko bori s njim, tako nesto jos nisam cuo da jedan borac daje drugom pare da se bore?

pa ima denis svojih ljudi oko sebe koji kad daju taj honorar mirku mogu napravit event i zaradit

neće on iz svog đepa platit mirku amo se borit¸

mirko će bit pošteno plaćen a denis i ekipa će zaradit

dr jupidu
2013-09-12T09:54:38Z
možemo mi pričat šta oćemo

al ovo je prvi put da neki borac nudi konkretnu lovu i želju

još nek dokaže garancijom lovu i ja da sam zovko i mirko baš bi prihvatio meč i pokazao zube

i obratno

ovo nije bezobrazno od stojnića već ok i pošteno i jasno

tako se radi biznis i promocija.....

a i mirko nam duguje pravi mma meč u hrvatskoj il bosni...

svaka čast k1...al mma je opaka igra

u k1 mirko zna se zatvorit pa udari pa naslonit itd...i na kraju..

al u mma je ili ili
Diablo
2013-09-12T11:13:49Z
Mirko se bori za barem deset puta vece iznose i sad bi se on trebao prostituirati u ringu sa nekakvim lajavcem da bi dokazao da je najjaci na Balkanu? Mirko se takvima nema sta dokazivati jer se samo nek pogledaju karijere koje su ostvarili i pametnom je sve jasno. Stojnic je tvrd i cvrst borac ali s Mirkom u ring moze samo da bi mu stavljao stolac pod guzicu izmedu rundi. Drugo nije zasluzio.

On nema apsolutno nikakvih sportskih ambicija osim da se kurci kako je bio u UFC-u i sad ce opet (evo, ugovor je vec na putu). Sad je vidio da Mirko nije ono sto je bio prije 6-7 godina pa bi s njim u ring jer nije sramota ako izgubi, a ako nekim cudom pobijedi onda ce do kraja zivota trabunjati kakva je on sila.

Nek prvo skupi muda i stane u ring s Perakom koji ga vec dugo proziva. Ovako ispada jadan i smijesan.
dr jupidu
2013-09-12T11:23:39Z
Originally Posted by: Diablo 

Mirko se bori za barem deset puta vece iznose i sad bi se on trebao prostituirati u ringu sa nekakvim lajavcem da bi dokazao da je najjaci na Balkanu? Mirko se takvima nema sta dokazivati jer se samo nek pogledaju karijere koje su ostvarili i pametnom je sve jasno. Stojnic je tvrd i cvrst borac ali s Mirkom u ring moze samo da bi mu stavljao stolac pod guzicu izmedu rundi. Drugo nije zasluzio.

On nema apsolutno nikakvih sportskih ambicija osim da se kurci kako je bio u UFC-u i sad ce opet (evo, ugovor je vec na putu). Sad je vidio da Mirko nije ono sto je bio prije 6-7 godina pa bi s njim u ring jer nije sramota ako izgubi, a ako nekim cudom pobijedi onda ce do kraja zivota trabunjati kakva je on sila.

Nek prvo skupi muda i stane u ring s Perakom koji ga vec dugo proziva. Ovako ispada jadan i smijesan.

NEBI TO TAKO GLEDAO,svak bira svoj put. ak ima pare i javno je prozvao i želi i stavio sasvim pristojnu sumu....

šta drugi nisu javno dali cifru već bi da drugi organiziraju pa izgleda kao da pričaju u vjetar....

ovaj je rekao sumu i to je to

a mirko je koliko se sjećam imao želju odradit meč u bosni svojedobno na nekoj priredbi al ništa od toga nije ispalo

u ovoj fazi karijere mma ovo mi baš izgleda kao meč taman za mirka

zarajan
2013-09-12T12:16:50Z
Originally Posted by: Diablo 

Evo ovo bi ja napisao al mi se nije dalo..+1

Diablo
2013-09-12T13:08:19Z
ne treba se Denis tusirati sljedecih par dana. Zovko ga je bogami fino oprao :)20 :)20

Diablo
2013-09-12T13:14:38Z
Originally Posted by: dr jupidu 

NEBI TO TAKO GLEDAO,svak bira svoj put. ak ima pare i javno je prozvao i želi i stavio sasvim pristojnu sumu....

šta drugi nisu javno dali cifru već bi da drugi organiziraju pa izgleda kao da pričaju u vjetar....

ovaj je rekao sumu i to je to

a mirko je koliko se sjećam imao želju odradit meč u bosni svojedobno na nekoj priredbi al ništa od toga nije ispalo

u ovoj fazi karijere mma ovo mi baš izgleda kao meč taman za mirka

Jupidu jebemu, pa bar ti imas smisla za biznis sa mecevima :)2

zamisli da ti radis neki posao za pet tisuca eura mjesecno i onda ti ja dodem i ponudim ti da radis isti posao za tisucu eura. I dalje je to pristojna cifra ali nije ni blizu onoga koliko zaradujes inace. Jel bi pristao na to?

Mirko vise nema razloga da bi se dokazivao likovima poput Stojnica, a ponuda financijski nije ni blizu onoga sto Mirko dobiva. Ocito je da ne postoji nijedan razlog da bi to prihvatio po tim uvjetima.