zašto Bellator ne produžu Askrenu ugovor? :)10
zašto Bellator ne produžu Askrenu ugovor? :)10 Jer više vole razbijačinu od kvalitete, Askren je majstor nad majstorima. Ono što je napravio Koreškovu je za anale :)
zašto Bellator ne produžu Askrenu ugovor? :)10 Jer više vole razbijačinu od kvalitete, Askren je majstor nad majstorima. Ono što je napravio Koreškovu je za anale :)samo čekam da izvadi tuki i pocne mlatarat po kavezu jer ovo kaj radi ljudima je tragi-komicno vec... sad sam gledo mec sa limom isto... nije normalan ben
zašto Bellator ne produžu Askrenu ugovor? :)10 Jer više vole razbijačinu od kvalitete, Askren je majstor nad majstorima. Ono što je napravio Koreškovu je za anale :)samo čekam da izvadi tuki i pocne mlatarat po kavezu jer ovo kaj radi ljudima je tragi-komicno vec... sad sam gledo mec sa limom isto... nije normalan ben Kažu ekipa da je full cool lik , zahebancija i toBen i njegova ženachamp je i sve to ali još uvijek je za mene Mr decision iako sa ova zadnja dva nastupa se popravio
zašto Bellator ne produžu Askrenu ugovor? :)10 Jer više vole razbijačinu od kvalitete, Askren je majstor nad majstorima. Ono što je napravio Koreškovu je za anale :)samo čekam da izvadi tuki i pocne mlatarat po kavezu jer ovo kaj radi ljudima je tragi-komicno vec... sad sam gledo mec sa limom isto... nije normalan ben Kažu ekipa da je full cool lik , zahebancija i toBen i njegova ženachamp je i sve to ali još uvijek je za mene Mr decision iako sa ova zadnja dva nastupa se popravioUz to je i prvak u bacanju frizbija ili što već, a bio je deveti na svjetskom prvenstvu.
http://www.youtube.com/watch?v=Wsi1Yvc5QuAi onda kad čovjek vidi kaj mu marcelo radi u grapplingu čovjek se zapita s koje je taj planete. 6:47 je bolesnoća
http://www.youtube.com/watch?v=Wsi1Yvc5QuAi onda kad čovjek vidi kaj mu marcelo radi u grapplingu čovjek se zapita s koje je taj planete. 6:47 je bolesnoćatad je ovaj bio plavi pojas ak se ne varam, sad je smeđi beštija... zamisli kaj sad radi zlo!?!?!
http://www.youtube.com/watch?v=Wsi1Yvc5QuAi onda kad čovjek vidi kaj mu marcelo radi u grapplingu čovjek se zapita s koje je taj planete. 6:47 je bolesnoćatad je ovaj bio plavi pojas ak se ne varam, sad je smeđi beštija... zamisli kaj sad radi zlo!?!?!jeben je, super kombinira bjj i hrvanje na čudni funky način, a ovaj marcelo je izvanzemaljac
Uz to je i prvak u bacanju frizbija ili što već, a bio je deveti na svjetskom prvenstvu.hahahahaha lažeš..??? :D
Uz to je i prvak u bacanju frizbija ili što već, a bio je deveti na svjetskom prvenstvu.
Upalio sam ovu snimku hrvanja da vidim kako ga poderao i morao sam ugasit jer su se stvarno poderali,ali u doggy pozi ko pederi. Hrvanje u MMA s GNP-om,TDD,bacanja su mi ok,ali ovako kad si ga tjeraju s ledja u dupe na podu mi je cista pizdarija.
Upalio sam ovu snimku hrvanja da vidim kako ga poderao i morao sam ugasit jer su se stvarno poderali,ali u doggy pozi ko pederi. Hrvanje u MMA s GNP-om,TDD,bacanja su mi ok,ali ovako kad si ga tjeraju s ledja u dupe na podu mi je cista pizdarija.Pizdarija bi bila da te ulovi jedan Askren i stvarno ti ga uvali u dupe sa svojim "gay" hrvanjem a ti tu ništa ne bi mogao :)20 I da, Marcelo je vrh vrhova. Sto se cistog grapplinga tiče, nitko mu nije ravan. Marcelotine:)15
Upalio sam ovu snimku hrvanja da vidim kako ga poderao i morao sam ugasit jer su se stvarno poderali,ali u doggy pozi ko pederi. Hrvanje u MMA s GNP-om,TDD,bacanja su mi ok,ali ovako kad si ga tjeraju s ledja u dupe na podu mi je cista pizdarija.Pizdarija bi bila da te ulovi jedan Askren i stvarno ti ga uvali u dupe sa svojim "gay" hrvanjem a ti tu ništa ne bi mogao :)20 I da, Marcelo je vrh vrhova. Sto se cistog grapplinga tiče, nitko mu nije ravan. Marcelotine:)15Prvo,ne bi me imao razloga loviti jer sam ja dobar,a drugo da me zeli ulovit ne bi mu se ja branio hrvanjem. :)22 Moj komentar jer bio samo osobno izvjesce kako mi hrvacko lezanje na podu bas ne prija za gledanje bez ostalih segmenata MMA borbe.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close