Sve borbe iz nižih kategorija ..
Sve borbe iz nižih kategorija ..meni to nije zanimljivo ,hocu gledat ko je najjaci na svijetu :)
Team Alpha Male vs the rest of the world:)20
Zanimljiv card, vjerujem u glatku pobjedu Mendesa i dobre predstave sva četiri borca maina i co-maina, Lauzon je uvijek zanimljiv, a od uvodnih borbi pickam McGeea, Barbozu, Healya i Jorgensena. :)20
Za mene je Mendes uz Alda najbolji u pero kategoriji.
Za mene je Mendes uz Alda najbolji u pero kategoriji.Slažem se, čak mislim da Mendes može skinit Aldoa s trona, a i Pettisa, ako bi ikad digao kile za 155 pounds diviziju.
Sve borbe iz nižih kategorija ..meni to nije zanimljivo ,hocu gledat ko je najjaci na svijetu :)rimski legionari su bili 168 cm ,59 kg i bili su najjaci na svijetu i u povijesti !!
Sve borbe iz nižih kategorija ..meni to nije zanimljivo ,hocu gledat ko je najjaci na svijetu :)rimski legionari su bili 168 cm ,59 kg i bili su najjaci na svijetu i u povijesti !!Nekad je fićo bio bio jedan od boljih auta,sve dok se nije pojavio Yugo 45 🙂.
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close