DjomlaKS
2015-11-10T16:39:41Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Originally Posted by: balkanbomber 

Kako je netko tu napisao, ili imao status, o reaktu -
Covjek koji vjecno odlazi a nigdje neide (ili tak)..

E to mi se cini i sa Mirkom... Nekako sam skoro pa
siguran da ga nismo zadnji put gledali u akciji...

Trebali bi zamoliti hamusha zamoliti da zažućkari jednu kolumnu radi koje bi se vratio i dokazao da mu nije pakovano. :)

:)18

Viidis Jupi da.ni Reakt jos.nije gotov, tu i tamo ispali dobru foru.

Btw, drago.mi je sto se povukao no nekako mislim da ce imati jako tesku prilagodbu .a civilni zivot jer Mirko je vojnik u pravom smislu rijeci i tesko da ce biti zadovoljan pecanjem i setanjem pasa po Privlaci.
Vjerujem da ce ga nakon nekog vremena opet povuc zelja i nazalost otic ce u Japan, al nadam se da ce ipak uspjet nastavit normalnim zivotom i ako bog da postat jednog dana trener i stvarat vrhunske borce. Tako ce i dalje biti dio ovog sporta al bez riskiranja zdravlja.

Najvca nasa legende ode i nek mu je sa srecom jer tesko da cmo.ikad vise imati ovakvog borca!
TheTribe
2015-11-10T16:40:13Z
Svaki intervju, svaku borbu, svaki snimak na kojem je mirko, pogledao sam 10 puta. Ne mogu a da ne budem tuzan znajuci da je svemu tome dosao kraj. Velika je legenda i uz njega sam odrastao, dok su drugi igrali igrice i zamarali se glupostima, ja sam pratio Mirka. Sve to mi je pomoglo da na neki nacin budem zreliji od svojih vrsnjaka, cudno ali istinito, kako je on imao uticaja na moje odrastanje. Kako me pracenje njega i njegove karijere usmjerilo na pravi put. Vjerujem da nisam jedini kojem se to desilo...
ive
  • ive
  • Advanced Member
2015-11-10T17:12:22Z
Originally Posted by: bero 

There's a rumour in Vegas at the moment that UFC management is very angry at Cro Cop. He decided to retire without telling them first so they had to find out over social media sites.

Ako je istina,neka im. Sad znaju kako se Miesha Tate osjecala kad su je odjebali za mec s Rondom.
dr jupidu
2015-11-10T17:54:58Z
Originally Posted by: TheTribe 

Svaki intervju, svaku borbu, svaki snimak na kojem je mirko, pogledao sam 10 puta. Ne mogu a da ne budem tuzan znajuci da je svemu tome dosao kraj. Velika je legenda i uz njega sam odrastao, dok su drugi igrali igrice i zamarali se glupostima, ja sam pratio Mirka. Sve to mi je pomoglo da na neki nacin budem zreliji od svojih vrsnjaka, cudno ali istinito, kako je on imao uticaja na moje odrastanje. Kako me pracenje njega i njegove karijere usmjerilo na pravi put. Vjerujem da nisam jedini kojem se to desilo...

mislim da trebaš potražit stručnu pomoć:)))

al bolje neg da te vjeroučitelj pipao za koljena fok te ostavio nakon sata vjeronauka na dopunsku nastavu za nadarene

mirko ti je ukrao djetinjstvo ha ha

dr jupidu
2015-11-10T18:01:47Z
osobno bi volio da se crocop javno odrekne i saborske starosne mirovine i to bi bio moralan čin

hvala

jer realno tamo je statirao u kukuruzu

a ima ljudi kojima treba

hvala
thelovacluka
2015-11-10T18:35:30Z
Originally Posted by: ive 

Originally Posted by: bero 

There's a rumour in Vegas at the moment that UFC management is very angry at Cro Cop. He decided to retire without telling them first so they had to find out over social media sites.

Ako je istina,neka im. Sad znaju kako se Miesha Tate osjecala kad su je odjebali za mec s Rondom.

naravno, ko im jebe mater. imperijalističke kuje.

ma daj , molim te, radili istu stvar, deset puta gore verzije.

ja dok sam čitao zadnji intervju s fajtsajt, i čitao da mu tetive slabe, pucaju, bilo mi je jasno da je pri samom kraju.

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Mosquito
2015-11-10T18:53:33Z
Wild boys always shine...
Al mi je žao ko pesu, kaj nije još par borbi odradio i taj famozni kavez u areni napokon, nakon svega hvala Mirko.
Zunzo
2015-11-10T19:10:55Z
Zbrisao kad je stislo !

Da ga nebi Hamilton izblamirao !
Đolo
2015-11-10T19:49:35Z
Mirkec legenda :)36 👏
Borisstandup
2015-11-10T20:10:02Z
I to sada kad je na korak do borbe za titulu:)barem je Gonzagu islaktario...
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-11-11T06:43:42Z
http://www.profightstore...osao-je-kraj-/21154.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Reaktivac
2015-11-11T06:54:13Z
Jedan od CroCop HL izvan ringa, tekst na koji je reagirao... :))

http://www.profightstore...-ne-pakovati-/13204.aspx 

Trebali bi mu kupiti starački štap iz zajebancije i odnesti u kafic... :))
Becks
2015-11-11T08:51:46Z
sto ce sada drviš i mlinarić? na burzu očito...
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
DugoVecCitam
2015-11-11T08:53:34Z
Ostat ce upamceni kao jedini trening partneri sa kojima se nije posvadjao. :)18
DRAGI PRIJATELJI...
Becks
2015-11-11T09:14:48Z
Šteta što odlazi u mirovinu, baš mislim da je bio spreman ponoviti sve one brutalne ufc borbe.

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage

UserPostedImage
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
dr jupidu
2015-11-11T12:29:59Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Originally Posted by: balkanbomber 

Kako je netko tu napisao, ili imao status, o reaktu -
Covjek koji vjecno odlazi a nigdje neide (ili tak)..

E to mi se cini i sa Mirkom... Nekako sam skoro pa
siguran da ga nismo zadnji put gledali u akciji...

Trebali bi zamoliti hamusha zamoliti da zažućkari jednu kolumnu radi koje bi se vratio i dokazao da mu nije pakovano. :)

:)18

Viidis Jupi da.ni Reakt jos.nije gotov, tu i tamo ispali dobru foru.

Btw, drago.mi je sto se povukao no nekako mislim da ce imati jako tesku prilagodbu .a civilni zivot jer Mirko je vojnik u pravom smislu rijeci i tesko da ce biti zadovoljan pecanjem i setanjem pasa po Privlaci.
Vjerujem da ce ga nakon nekog vremena opet povuc zelja i nazalost otic ce u Japan, al nadam se da ce ipak uspjet nastavit normalnim zivotom i ako bog da postat jednog dana trener i stvarat vrhunske borce. Tako ce i dalje biti dio ovog sporta al bez riskiranja zdravlja.

Najvca nasa legende ode i nek mu je sa srecom jer tesko da cmo.ikad vise imati ovakvog borca!

reakto je gotov al ovo su vec neki egzibicijski postovi gdje nema opasnosti da cemo ga mi jači protivnici k.o........ još odradi koji meč na staru slavu za pokoji dolar

ne... kao šta rekoh...ima tu više ozljeda i ozljedica a da nastavi ić preko pragova boli il nedaj bože radit grešku kao neki naši sportaši nastupat s blokadama pa na kraju završit s umjetnim kukovima i koljenima toliko glup mirko nije a i ovisnik je o treningu tako da mislim da ce ovaj prelaz on odradit psihološki puno bezbolnije jer ce jednostavno nastavit trenirat .......

samo to ce bit cisto pravocrtno bilderski treninzi ..pa čak ih i može intezivno odradjivat samo šta to nece bit borilački i sve 5

mirko je legenda i načekat cemo se nove zvijezde iz hrvatske

pa otišao je jordan pa iznikao lebron james

tako ce doć i naš novi mma borac mirkovog il veceg levela al ce bit svoj ....i to je to

dr jupidu
2015-11-11T12:32:02Z

Jedan od CroCop HL izvan ringa, tekst na koji je reagirao... :))

http://www.profightstore...-ne-pakovati-/13204.aspx 

Trebali bi mu kupiti starački štap iz zajebancije i odnesti u kafic... :))

uvijek se lijepo prisjetiti žutih piskarala

mislim da bi samo meč mirko vs žuto piskaralo moglo crocopa vratit iz mirovine

a za taj meč mu netreba ni treninga

dr jupidu
2015-11-11T12:33:27Z
Originally Posted by: Becks 

sto ce sada drviš i mlinarić? na burzu očito...

???
drviš je milioner a drugi uspješan biznismen

rad s crocopom im je bio dodatni poslić ali i zadovoljstvo

Similar Topics
Users browsing this topic