Kako je netko tu napisao, ili imao status, o reaktu -
Covjek koji vjecno odlazi a nigdje neide (ili tak)..
E to mi se cini i sa Mirkom... Nekako sam skoro pa
siguran da ga nismo zadnji put gledali u akciji...
Trebali bi zamoliti hamusha zamoliti da zažućkari jednu kolumnu radi koje bi se vratio i dokazao da mu nije pakovano. :)
:)18
Viidis Jupi da.ni Reakt jos.nije gotov, tu i tamo ispali dobru foru.
Btw, drago.mi je sto se povukao no nekako mislim da ce imati jako tesku prilagodbu .a civilni zivot jer Mirko je vojnik u pravom smislu rijeci i tesko da ce biti zadovoljan pecanjem i setanjem pasa po Privlaci.
Vjerujem da ce ga nakon nekog vremena opet povuc zelja i nazalost otic ce u Japan, al nadam se da ce ipak uspjet nastavit normalnim zivotom i ako bog da postat jednog dana trener i stvarat vrhunske borce. Tako ce i dalje biti dio ovog sporta al bez riskiranja zdravlja.
Najvca nasa legende ode i nek mu je sa srecom jer tesko da cmo.ikad vise imati ovakvog borca!
reakto je gotov al ovo su vec neki egzibicijski postovi gdje nema opasnosti da cemo ga mi jači protivnici k.o........ još odradi koji meč na staru slavu za pokoji dolar
ne... kao šta rekoh...ima tu više ozljeda i ozljedica a da nastavi ić preko pragova boli il nedaj bože radit grešku kao neki naši sportaši nastupat s blokadama pa na kraju završit s umjetnim kukovima i koljenima toliko glup mirko nije a i ovisnik je o treningu tako da mislim da ce ovaj prelaz on odradit psihološki puno bezbolnije jer ce jednostavno nastavit trenirat .......
samo to ce bit cisto pravocrtno bilderski treninzi ..pa čak ih i može intezivno odradjivat samo šta to nece bit borilački i sve 5
mirko je legenda i načekat cemo se nove zvijezde iz hrvatske
pa otišao je jordan pa iznikao lebron james
tako ce doć i naš novi mma borac mirkovog il veceg levela al ce bit svoj ....i to je to